Devlet Btc Takibi Yapmaya başlayacak 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
spam çalışanlar ne yapacak ?
bundan sonra ödemelerimi payoneer karttan çeksem yine tespit edilir mi ki
Dün yayınlanan teşvik paketini incelerim 23 şirkete vergi indirimi ödemeler işçilerin maaşlerının devlet tarafından ödenmesi sıramala bu şekilde gidiyor.
Onlardan alınmayan silinen vergileri neden gelip bende alınıyo zoruma giden durum bu.Senelik 500k kazananlardan vergisini al senelik 10 20 30k kazan insanlarla uğraşma çoğu öğrenci kazandığı para yetmeyip kafasını kullanan zeki indanlarla uğtaşma.
Şunu gördük ki artık beyin de bedava değil Aklımızı kullandığımız için onunda vergisini vereceğiz.
Payonerden Türkiyedeki bankaya aktardığınızda nerden geldiği Masak incelemesine girerse sorulabilir
Baba buna haksız kazanç diyor.aklını kullanıp ekmeğiinin peşine düşeceğine asgari ücrete razı ol. yoksa haricinde kazandığın her kuruşun ve bunu kazanan her kim olursa olsun 1 yaşındaki beben bile sana katkıda bulunmaya çalışırsa onunda burnundan fitil fitil getirir o paranın yarısını alırım. otur oturduğun yerde dürzü sen kimsinki benim verdiğim ücrete razı olmaz gider orda burda ek bir kazanç elde edersin. Eyyy haddini bilmez aç insan seni aç bırakmaya mahkum ettim, sen hangi cesaretle neyine güvenerek bu mahkumiyeten firar edersin he bre dürzü DİYOR YANİ KISACA HAKSIZ KAZANÇ ELDE EDİYORUZ. 1600 tlye yetinmeyerek.
bundan sonra ödemelerimi payoneer karttan çeksem yine tespit edilir mi ki
hahaha daha iyi açıklanamazdı. :d
Hahaha daha iyi açıklanamazdı.Ülkemizdeki geneli 35-40 yaş üzerinden oluşan muhafazakar, kapalı fikirli kesim bu kalitesiz zihniyetini değiştirmediği sürece (ki hiç umudum yok) sistem insanları Amerika yönetim şekline bir adım daha yaklaştıracak.
Sonra da birisi iftira atsın bütün vakıf üyeleri fetöcü diye içeri atılsınilla vakıf,dernek,sosyal yardımlaşma gibi kurum kurdaracak bunlar bize![]()
ör: interneti sevenler derneği , internet aş evi
en az 7 kişi toplansın kurum kursun kafası rahat olsun.
Ödemelerimi Bulgaristan'daki arkadaşım elden getiriyor Türkiye'ye. Para onun adına yatıyor, gelsin benden vergi alsın kanıt bulursa:d
bu kadar vergi ödemek yerine bir balkan ülkesinde yaşamak mantıksız olmaz her halde
Sen o parayi nabiyorsun yastik altina mi koyuyorsun?
---------- Spam Engelliyici 04:16 ---------- Önceki Mesaj 04:14 ----------
Ya o balkan ülkesi de vergi isterse![]()
başka balkan ülkesine geçersin
Her balkan ülkesi öyle kolay oturma, calisma izni veriyor mu ki?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.