Yuh yani partnerlerede girdilerse durum kotu , gelde siyasete girme simdi 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yuh yani partnerlerede girdilerse durum kotu , gelde siyasete girme simdi![]()
ya şunu söyleyeyim müfettişler her şeyi didik didik ediyor bekliyoruz gittik görüştük adsense partnerler alayını biliyorlar. 2018 yılında da yine böyle baya insanları çağırdılar sonra vergi matrah arttırımı denen mevzu çıkmıştı çoğu arkadaşım 20 30 bin verip incelemeden çıkmışlardı. Tek temennimiz önümüzdeki aylarda bunu çıkarmaları. Malum korona virüsü böyle bi döneme denk geldi piyasalar bozuk umalım da devlet bi güzellik yapsın. şirketi açtık vergiye tabi olduk.hayırlısı
o müfettişlerin muhakkak ytparada hesapları olmuştur. herşeyi bu kadar bilmeleri çok ilginç.
Hocam her yerde söylemek istemiyorum ama ben sırf bu durum yüzünden 1 yıl önce 25 bin tl borç yedim. Bu durum çok sıkıntılı bir durum bir aracı ile çalışıyor olmanız çok daha kötü çünkü kendimden biliyorum. Durum şu size ilk tavsiyem eğer ki sigortanız yok ise en yakın SSK Gidip borcunuz olup olmadığını sorun. Ya da e-devletten 4-B Borç sorgulama yapın süreci uzun uzun anlatmak istemiyorum ben 1 ay kadar bu işlerle uğraştım ve hiçbir sonuca varamadan sadece ceza yedim. Sizin sürecin de öyle ilerleyeceğini düşünüyorum. Aracı ile çalışmasaydınız her şey çok daha kolay olabilirdi. Ceza yemeden kurtulmak gibi. Ama bütün ödeme dökümlerini hem banka hem çalıştığınız partner şirketi devlete sunacaktır. Hakkınız da hayırlısı olsun olur da borç gelirse sakın ümitsizliğe kapılmayın. Hayat bir şekilde devam ediyor. Ödenir canınızı sıkmayın
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
Hayır hocam. Youtube ile anlaşma sağladıklarını düşünüyorum bunu onlara sormuştum buna benzer bir şey söylediklerini hatırlıyorum. Youtube bütün ödeme yapılan hesapların listesini devlete sunabilir. Ve sizi bulmarı hiç de zor değil forum ile uğraşacak insan değiller. Ben adsense hesabını ölü bir insanın üstüne yapmıştım siz düşünündevlet bu her halükarda bulur
hocam 1 - 2 ay evvel sınır kapıları açıldığında suri lerin arasına karışıp tüymek vardı.cengiz inaşşatın 3 -5 trilyon vergi sil gel burda Quizden 3- 5 bin almış birini ensele
![]()
Merhaba.
Şunu merak ediyorum. Yerli partnerden ödeme aldığımızı varsayarak yazıyorum.
Partner firması zaten gelen kazançtan devlete vergi vermiyor mu. Bir de bizden tekrar vergi talep ediliyor.
Bir mali müşavir ile görüştüm. Partner firması vergisini ödediği için siz sorumlu değilsiniz dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Hocam dünyada tek - 5 sene öncesinin vergisini alan bir ülkede,bu dediğiniz sizce geçerli olabilirmi ?!
pardon vergisi ve cezası
2015 e de bakılabiliyor hala 2020 bitmesi gerekiyormuş.Bu 5 sene öncesi mevzusu doğru mu? Yani kanunlara göre 2016 ve sonrasına mı bakabiliyorlar yalnızca. Eğer durum böyle ise mahkemeyle 2015 sildirilebilir.
Ben olsam bu parayi vermem. Corona yüzünden zaten herkes issiz aç.kimsenin cebin de yiyecek parasi yok.bu illetin ne zaman biteceğide belli değil.gecmise dönük internet ile alakali vergilerin silenecegini düsünüyorum.sizi vergi dairesinde ararlarsa bol bol öksürün![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.