Manuel gelen dünya engeli hakkında

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
yeni peydah oldu başıma çalıştığım kategoride önceden yoktu böyle bişey, şeyi merak ediyorum çerçeveyle geçtik engeli basit bir şekilde diyelim 10dk sonra manuel olarak dünya engeli atıldı , peki daha değişik efektlerle dünya engelini geçmek manuel olarak engele takılmaya engelmidir ? çok engel kelimesi kullandım umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.

---------- Spam Engelliyici 22:14 ---------- Önceki Mesaj 22:09 ----------

Fısıldayın bişeyler hadi delirecem yoksa , taktik fln istemiyorum sadece değişik yöntemlerle geçmek , manuel taramaya yakalanmayı azaltırmı

adı üstünde manuel yani kaçış yok gibi. benimde bir kaç kategorimde vardı bu, arada bir gelirler attığım videolara eşleşen bırakıp giderler. sağolsunlar telif falan atmıyorlar fifti fiti kırışıyoruz parayı :D

Zannetmiyorum farkedeceğini ama benim render alıp attığım kanala manuel engel gelmişti aynı videoları tekrar attım bu sefer daha fazla izlendi ona gelmedi

adı üstünde manuel yani kaçış yok gibi. benimde bir kaç kategorimde vardı bu, arada bir gelirler attığım videolara eşleşen bırakıp giderler. sağolsunlar telif falan atmıyorlar fifti fiti kırışıyoruz parayı :D

ya aklım almıyor ki koskoca disney gece gündüz manuel engelmi atıyor ya

---------- Spam Engelliyici 22:19 ---------- Önceki Mesaj 22:18 ----------

Zannetmiyorum farkedeceğini ama benim render alıp attığım kanala manuel engel gelmişti aynı videoları tekrar attım bu sefer daha fazla izlendi ona gelmedi

ya render alıyoruz yüklüoruz sıkıntı yok 5 dk sonra çatt engel

ya aklım almıyor ki koskoca disney gece gündüz manuel engelmi atıyor ya

---------- Spam Engelliyici 22:19 ---------- Önceki Mesaj 22:18 ----------

ya render alıyoruz yüklüoruz sıkıntı yok 5 dk sonra çatt engel
hocam cevabı kendiniz veriyorsunuz. koskoca disney yapmıycak bu işleri küçücük şirketlermi yapacak :) adamlar içeriklerini korumak için deli gibi para harcıyorlar

hocam cevabı kendiniz veriyorsunuz. koskoca disney yapmıycak bu işleri küçücük şirketlermi yapacak :) adamlar içeriklerini korumak için deli gibi para harcıyorlar

Haklarını koruyacak firmalarla anlaşıyorlr o firmalarında bütün işlri bu ztn kaçış yok anlıcan

yani efekt fln işe yaramaz mı hocam ?

ama çok az da olsa bu dediğim videolardan yt de var, onlar niye yakalanmamış ki

bu yıllardır var ama adamlar yeni yöntemler geliştiriyorlar biz yerimizde sayıyoruz evet bazı videoları ellemiyorlar buna bende anlam veremiyorum

manuel atılıyosa nasıl efect işliek hocam adam elle tespit ediyor isterse simsiyah olsun isimden gene atar :D

yeni peydah oldu başıma çalıştığım kategoride önceden yoktu böyle bişey, şeyi merak ediyorum çerçeveyle geçtik engeli basit bir şekilde diyelim 10dk sonra manuel olarak dünya engeli atıldı , peki daha değişik efektlerle dünya engelini geçmek manuel olarak engele takılmaya engelmidir ? çok engel kelimesi kullandım umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.

---------- Spam Engelliyici 22:14 ---------- Önceki Mesaj 22:09 ----------

Fısıldayın bişeyler hadi delirecem yoksa , taktik fln istemiyorum sadece değişik yöntemlerle geçmek , manuel taramaya yakalanmayı azaltırmı

Kesin var bir çözümü. Ben atıyorum 3 gün içinde manuel engel geliyor
Başkası atmış 1 aydır ayakta videolar, para kazanma açık video ortasını sıralamış, deli gibi hit alıyor adam

Tek bir yontemi var videoyu liste disi yayinlamak. Onada websitesi veya sosyal aglar lazim. Diger turlu manuele care yok hocam malesef.

Tek bir yontemi var videoyu liste disi yayinlamak. Onada websitesi veya sosyal aglar lazim. Diger turlu manuele care yok hocam malesef.
Var hocam video herkese açık, aramalarda ilk sırada. Orjinal kendi ismi ile yüklenmiş Ve kesinlikle içerik sahibi değil bu adam.
Bence biz manuel engeli yanlış tanımlıyoruz.
İçerik sahibi tek tek videoları kontrol ediyor sanıyoruz.
Bence manuel engel, youtube tarafından değil içerik sahibi tarafından yaptırılan otomatik taramalar oluyor.

Var hocam video herkese açık, aramalarda ilk sırada. Orjinal kendi ismi ile yüklenmiş Ve kesinlikle içerik sahibi değil bu adam.
Bence biz manuel engeli yanlış tanımlıyoruz.
İçerik sahibi tek tek videoları kontrol ediyor sanıyoruz.
Bence manuel engel, youtube tarafından değil içerik sahibi tarafından yaptırılan otomatik taramalar oluyor.

bence de

Manuel dediğine bakmayın hemen hemen hepsi youtube un tarayıp bulduğu şeyler.Render sağlam alınırsa gelmiyo.

Bende görüyorum adamlar 2016 nın filmlerini (marvel vb büyük firmaların yapımları) atmışlar tek kanala birden fazla film milyonlarca izlenme binlerce abone falan kanal aylardır açık dokunan yok nedeeeeeen :D

Bende görüyorum adamlar 2016 nın filmlerini (marvel vb büyük firmaların yapımları) atmışlar tek kanala birden fazla film milyonlarca izlenme binlerce abone falan kanal aylardır açık dokunan yok nedeeeeeen :D

şuan tamda onlardan birisine bakıyordum tam :D yaklaşık 6 aydır açık kanal,adamlar full ekran ve gayet temiz bi şekilde engel geçip atmışlar ytye.1-2 tanede degil kanalda 15-20 tane böyle film var ortalama.hadi bi şekilde full ekran onları geçirdin engelden,6 ay nasıl ayakda tutuyorsun arkadaş :eek:

şuan tamda onlardan birisine bakıyordum tam :D yaklaşık 6 aydır açık kanal,adamlar full ekran ve gayet temiz bi şekilde engel geçip atmışlar ytye.1-2 tanede degil kanalda 15-20 tane böyle film var ortalama.hadi bi şekilde full ekran onları geçirdin engelden,6 ay nasıl ayakda tutuyorsun arkadaş :eek:

çıldırıcam abi yaa :D

Manuelden kaçışın tek yolu liste dışı yayındır
Ben ne katagoriler bıraktım bu manuel engel için ahh ahh...

nasıl geçtiğin önemli değil her halikarda gelir geçenlerde inanılmaz canımız yandı manuelden efsane gidiyordu tepe taklak geldi :(

Videoyu yayınlar yayınlamaz 1 dakika içinde manuel dünya engeli geldi :) Buda bu manuel engelin otomatik olarak gönderildiğinin kesin kanıtıdır. Daha öncede başıma gelmişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri