sizce youtube kanalları manuel mi inceliyor bot mu kullanıyor ? manuel ise aynı özgün videodan farklı renderlar ve farklı dillerle farklı kanallardan onay alınır, ama almıyor benim gözlemlerime göre . sizin fikirleriniz nedir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sizce youtube kanalları manuel mi inceliyor bot mu kullanıyor ? manuel ise aynı özgün videodan farklı renderlar ve farklı dillerle farklı kanallardan onay alınır, ama almıyor benim gözlemlerime göre . sizin fikirleriniz nedir
inceleme onay tamamen robotik kanali hazirlarsin onaya gonderirsin sistem seni taramak icin siraya alir seni tarar onay verir veya vermez o yuzden pk acilana kadar 10 tane olsa ozgun calis tamamen ozgun ama aayni seyleri birdaha cekme yanindan bile gecme videolarda yuzin gorunsun izlenim ve aboneni tamamlala 100/1000 verecektir onay pk acilinca kafana gore takil![]()
Hocam robotik değil kesinlikle, manuel olarak inceleyip onaylıyorlar. bunu çok net bir şekilde söyleyebilirim.
1 kişi günde 100 kanal incelese 1000 çalısan olsa 100 bin kanal .. bence manuel ya
Sadece bot incelemesiyle olsaydı 1k abone 4k saat izlenim şartını sağlayan bütün %100 özgün kanallar onay alırdı. Bence onaya gönderilen kanalı önce bot inceliyor, geçerse 2ci aşama olarak yt personeli inceliyor. Onay işide artık o personelin keyfine kalıyo.
Yav eyvallah bot bakıyor da orası bir gerçek peki bu botlara yeterli maaş verilmiyor heralde 8 ay dır bekleyen olduğuna göreMaaşları mı az geliyor arkadaş anlamadım ne bu yavaşlık ...
arada kaynamistir yada red yicek![]()
guncellenelerde her zaman sorun cikarHocam arada kaynamıştır ne yavOtomatik bir sistem nekadar uzun sürebilir ki 8 ay gibi. Ayrıca red yemesi veya kabul olması değil önemli olan önemli olan bir cevap alabilmek. Red yiyecekse de yesin ama 1 hafta yada max 1 ay içinde geri dönüş sağlansın.
sonradan aklıma geldi bakbi süredir web sitelerindede onay işi var biliyorsunuz,tıpkı ytde oldugu gibi.birebir aynı saçmalık oradada var.heralde oturtmaya çalıştıkları bi algoritma var ama hataları var henüz düzgün çalışmıyor.tam randımanlı çalışmaya başlayınca herkesi reddedecek,kurtulacaz
web sitesi işinde kendi yaşadıgım bi örnegi vereyim.gittim godaddy ye,aynı gün,aynı içerikde ve aynı uzantıda 5 tane domain aldım.birebir aynı şekilde kurulum yaptım.sitelerde aynı temayı,eklentileri kullandım.gerekli denilen sayfalar filan birebir aynı.kısacası 5 siteninde tamamı birebir kopyası bi digerinin.sonra güzel bi kaynak site buldum,buradaki içerikleri alıp bu 5 siteye dagıttım.yani içeriklerin tamamı full kopya ve aynı kaynaktan alınma.5 farklı adsenseden,bu 5 siteyi aynı gün onaya gönderdim.bunların içinden 4 tanesi onay aldı.kimisi 2 gün,kimisi 2 hafta sonra kabul edildi ama edildi.fakat 1 tanesini 2 aydır sürekli red yiyor.birbirinden en ufak bi farkı olmayan 5 siteden 4ü onaylandı,1 tanesini uygun degil diye reddediyor manyaklarişin kötüsü bu kadar zaman geçince site az-.ok oturdu yani hiti artıyor sürekli ama reklam yok,kazanç yok.bi yerde görmedigim bi hata mı yaptım diye geçen ay silip,sıfırdan tekrar kurdum siteyi ama hala reddediliyor.bu siteye harcadıgım zamanda 5 tane daha yeni site açardım.ben inat ettim,adsense inat etti...bakalım sonu nolacak.
Hocam robotik değil kesinlikle, manuel olarak inceleyip onaylıyorlar. bunu çok net bir şekilde söyleyebilirim.
Nasıl bu kadar emin olabiliyosunuz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.