manuel mi bot mu

• Kullanıcı berkribas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

berkribas

Kayıtlı Üye
sizce youtube kanalları manuel mi inceliyor bot mu kullanıyor ? manuel ise aynı özgün videodan farklı renderlar ve farklı dillerle farklı kanallardan onay alınır, ama almıyor benim gözlemlerime göre . sizin fikirleriniz nedir

sizce youtube kanalları manuel mi inceliyor bot mu kullanıyor ? manuel ise aynı özgün videodan farklı renderlar ve farklı dillerle farklı kanallardan onay alınır, ama almıyor benim gözlemlerime göre . sizin fikirleriniz nedir

inceleme onay tamamen robotik kanali hazirlarsin onaya gonderirsin sistem seni taramak icin siraya alir seni tarar onay verir veya vermez o yuzden pk acilana kadar 10 tane olsa ozgun calis tamamen ozgun ama aayni seyleri birdaha cekme yanindan bile gecme videolarda yuzin gorunsun izlenim ve aboneni tamamlala 100/1000 verecektir onay pk acilinca kafana gore takil :)

inceleme onay tamamen robotik kanali hazirlarsin onaya gonderirsin sistem seni taramak icin siraya alir seni tarar onay verir veya vermez o yuzden pk acilana kadar 10 tane olsa ozgun calis tamamen ozgun ama aayni seyleri birdaha cekme yanindan bile gecme videolarda yuzin gorunsun izlenim ve aboneni tamamlala 100/1000 verecektir onay pk acilinca kafana gore takil :)

Hocam robotik değil kesinlikle, manuel olarak inceleyip onaylıyorlar. bunu çok net bir şekilde söyleyebilirim.

Hocam robotik değil kesinlikle, manuel olarak inceleyip onaylıyorlar. bunu çok net bir şekilde söyleyebilirim.

:) milyonlarca kanal gider onaya senin aklin mantigin aliyormu kardes insan yapsin bu kadar isi birde googleden bahsediyoruz her turlu robotlari var spam kontrolu yapanlar gibi seni videodan bile taniyor

---------- Spam Engelliyici 20:49 ---------- Önceki Mesaj 20:45 ----------

milyarlarca kullanici milyonlarca uye ve kanal hangi devirdeyiz butun sistemler otomatik robotik ve yapay zeka bi hayal edin dusunun

youtube gayet net, diyor ki robot sistem ile değil bizzat yt personeli dikkatlice izliyor diye. Bu saatten sonra işi şansa bırakmazlar. Tabi yine algoritma'dan destek alıyorlardır, lakin son kararı insan veriyor orası kesin..

sana robotlarimiz karar verio dicek hali yok baska sistemlerde ayni muameleyi gorduk ki konusuyoruz

Sadece bot incelemesiyle olsaydı 1k abone 4k saat izlenim şartını sağlayan bütün %100 özgün kanallar onay alırdı. Bence onaya gönderilen kanalı önce bot inceliyor, geçerse 2ci aşama olarak yt personeli inceliyor. Onay işide artık o personelin keyfine kalıyo.

1 kişi günde 100 kanal incelese 1000 çalısan olsa 100 bin kanal .. bence manuel ya

siz hala inad edin personel var die bulur binlerce personeli youtube :) adam zaten krtiter koymus madem insan bakacak kriter nie koysun krteri gecen robotlarin kucagina atlar ozgunsen gerceksen onay alir ha herseyin gercektir yine onay vermedi dersin o zman keyfe kalir idda ediyorum robotlar incelio

Son düzenleme:
Sadece bot incelemesiyle olsaydı 1k abone 4k saat izlenim şartını sağlayan bütün %100 özgün kanallar onay alırdı. Bence onaya gönderilen kanalı önce bot inceliyor, geçerse 2ci aşama olarak yt personeli inceliyor. Onay işide artık o personelin keyfine kalıyo.

bencede aynen böyle.bota belirli parametreler girilmiştir,onu saglamayan direkt reddedilir mesela.o şartları saglayanlarıda manuel olarak insan inceleyip onaylar.sadece botun yada sadece insanın yaptıgı bi iş oldugunu hiç sanmıyorum ben.

Yav eyvallah bot bakıyor da orası bir gerçek peki bu botlara yeterli maaş verilmiyor heralde 8 ay dır bekleyen olduğuna göre :D Maaşları mı az geliyor arkadaş anlamadım ne bu yavaşlık ...

Yav eyvallah bot bakıyor da orası bir gerçek peki bu botlara yeterli maaş verilmiyor heralde 8 ay dır bekleyen olduğuna göre :D Maaşları mı az geliyor arkadaş anlamadım ne bu yavaşlık ...

arada kaynamistir yada red yicek :)

arada kaynamistir yada red yicek :)

Hocam arada kaynamıştır ne yav :D Otomatik bir sistem nekadar uzun sürebilir ki 8 ay gibi. Ayrıca red yemesi veya kabul olması değil önemli olan önemli olan bir cevap alabilmek. Red yiyecekse de yesin ama 1 hafta yada max 1 ay içinde geri dönüş sağlansın.

Hocam arada kaynamıştır ne yav :D Otomatik bir sistem nekadar uzun sürebilir ki 8 ay gibi. Ayrıca red yemesi veya kabul olması değil önemli olan önemli olan bir cevap alabilmek. Red yiyecekse de yesin ama 1 hafta yada max 1 ay içinde geri dönüş sağlansın.
guncellenelerde her zaman sorun cikar

---------- Spam Engelliyici 12:15 ---------- Önceki Mesaj 12:14 ----------

onaylar 1 hafta 1 ay arasi suan senin kanalda sikinti var

Ben bot olduğunu düşünüyorum ama manuel inceleyenlerinde olabileceği kanaatindeyim. O kadar çok şey gördüm ki günde 300-400 izlenen özgün kanal onay almazken 2 aydır incelemede , yine full özgün kanal olup günde 1 izlenme ile 2 günde onay alıyor. O kadar çok tutarsızlıklar var ki onay işi tamamen şans gerçek anlamda .

Kimi kanal 3 gün onay alıyor kanalın son 1 ayda 200 izlenmesi yokken başka kanal günde 300-500 izleniyor ve kanal halen incelemede . Full özgün kanalla bile 2-3 ay beklediğimi bilirim. Başka arkadaşım spam kanal ile 2 günde onay aldı . Robot mu inceliyor manuel mi bilmem ama sitem gerçek anlamda çok saçma :)

sonradan aklıma geldi bak :D bi süredir web sitelerindede onay işi var biliyorsunuz,tıpkı ytde oldugu gibi.birebir aynı saçmalık oradada var.heralde oturtmaya çalıştıkları bi algoritma var ama hataları var henüz düzgün çalışmıyor.tam randımanlı çalışmaya başlayınca herkesi reddedecek,kurtulacaz :D

web sitesi işinde kendi yaşadıgım bi örnegi vereyim.gittim godaddy ye,aynı gün,aynı içerikde ve aynı uzantıda 5 tane domain aldım.birebir aynı şekilde kurulum yaptım.sitelerde aynı temayı,eklentileri kullandım.gerekli denilen sayfalar filan birebir aynı.kısacası 5 siteninde tamamı birebir kopyası bi digerinin.sonra güzel bi kaynak site buldum,buradaki içerikleri alıp bu 5 siteye dagıttım.yani içeriklerin tamamı full kopya ve aynı kaynaktan alınma.5 farklı adsenseden,bu 5 siteyi aynı gün onaya gönderdim.bunların içinden 4 tanesi onay aldı.kimisi 2 gün,kimisi 2 hafta sonra kabul edildi ama edildi.fakat 1 tanesini 2 aydır sürekli red yiyor.birbirinden en ufak bi farkı olmayan 5 siteden 4ü onaylandı,1 tanesini uygun degil diye reddediyor manyaklar :D işin kötüsü bu kadar zaman geçince site az-.ok oturdu yani hiti artıyor sürekli ama reklam yok,kazanç yok.bi yerde görmedigim bi hata mı yaptım diye geçen ay silip,sıfırdan tekrar kurdum siteyi ama hala reddediliyor.bu siteye harcadıgım zamanda 5 tane daha yeni site açardım.ben inat ettim,adsense inat etti...bakalım sonu nolacak.

sonradan aklıma geldi bak :D bi süredir web sitelerindede onay işi var biliyorsunuz,tıpkı ytde oldugu gibi.birebir aynı saçmalık oradada var.heralde oturtmaya çalıştıkları bi algoritma var ama hataları var henüz düzgün çalışmıyor.tam randımanlı çalışmaya başlayınca herkesi reddedecek,kurtulacaz :D

web sitesi işinde kendi yaşadıgım bi örnegi vereyim.gittim godaddy ye,aynı gün,aynı içerikde ve aynı uzantıda 5 tane domain aldım.birebir aynı şekilde kurulum yaptım.sitelerde aynı temayı,eklentileri kullandım.gerekli denilen sayfalar filan birebir aynı.kısacası 5 siteninde tamamı birebir kopyası bi digerinin.sonra güzel bi kaynak site buldum,buradaki içerikleri alıp bu 5 siteye dagıttım.yani içeriklerin tamamı full kopya ve aynı kaynaktan alınma.5 farklı adsenseden,bu 5 siteyi aynı gün onaya gönderdim.bunların içinden 4 tanesi onay aldı.kimisi 2 gün,kimisi 2 hafta sonra kabul edildi ama edildi.fakat 1 tanesini 2 aydır sürekli red yiyor.birbirinden en ufak bi farkı olmayan 5 siteden 4ü onaylandı,1 tanesini uygun degil diye reddediyor manyaklar :D işin kötüsü bu kadar zaman geçince site az-.ok oturdu yani hiti artıyor sürekli ama reklam yok,kazanç yok.bi yerde görmedigim bi hata mı yaptım diye geçen ay silip,sıfırdan tekrar kurdum siteyi ama hala reddediliyor.bu siteye harcadıgım zamanda 5 tane daha yeni site açardım.ben inat ettim,adsense inat etti...bakalım sonu nolacak.

sonuc manuel mi bot mu tabiki bot suan algoritma yeni oturmaya basladi yt de gene istune basiyorum tamamen robot yapar bu isleri ozgun yaptiniz diyelim gene red yediniz burdaki faktor de kanalin acildigi veya kullanildigi pc nin google tarafindan taninmis olmasi daha onceden spam yapilmis olmasi cok etkenli faktorler var bunlari birlestiriyor botlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri