Manuel olarak para kazanan var mı?

emretanerc

Kayıtlı Üye
Bot kullanmadan elle video yükleyerek para kazanan var mı acaba yoksa illa alalım mı?

Ben kazanıyorum 1 tane denemek için yapmıştım 5 gün oldu iyi parada getirdi ama bot kullanmanı tavsiye ederim

bot kullanmıyorum.
Şükürler olsun kazançlarımdan da memmunum.

olay bot değil hocam ister bottan at ister elle yükle ister uzaydan at gitsin olay attığın videoda

Bot kullandım da biraz ara verdim şuan vds ile yüklüyorum

Bana Göre Manuel Yükleme Yapanlar Bot ile Yükleme Yapanlardan Daha Çok Kazanıyor. Çok Kanal Çok Video Mantığı ile Çalışanlar Hariç... :)

Ben bot vds kullanmıyorum.
Manuel düzenli kazanıyorum çok şükür.

Kullanmamak en iyisi ama netim çok yavaş olduğu için vds kullanıyorum

1 yıldır manuel çalışıyorum kazancım güzeldi 1 aydır vds kullanıyorum dikiş tutturamadım bir türlü kanallarım kapanıyor sürekli 2 günde 1 kanal açıp az az videolar basmama rağmen. Manuel daha güvenli ama yavaş.

En çok parayı kazananların %90'ı böyle yapıyor zaten :)

Manual en iyisidir.

Manuel iyide 1-2 sağlam kanalınız patlayınca olan oluyo ne şevk kalıyo ne çalışma azmi çok kanal çok para prensibi uyguluyorum 1 haftadır.. toparlanıyoruz bklm..

2 seneder fazla bir süredir ne bot ne vds kullandım hep tek kanal çalıştım. Bot vds kullanıp çok kanal çalışanların çoğundan daha fazla para kaldırdım :D

Manuel çalışıyorum ama yakin zamanda bota gecicem artık bu internet hızıyla calisilmiyor.

Herkesin stili farklı ama ülkemizdeki internet hızlarıyla vds veya bot kullanman gerekiyo bana göre.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri