Manuel Olarak Videoyu İndirmeden Direk Video Kopyalamak

• Kullanıcı Serdar Özkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Cevap: İndirmeden Video Yüklemek

burda anlattığınız şekliyle uygulamaya çalıştım kopyaladığımı dosya ya yapıştıramıyorum kabul etmiyo benibilgisayara yönlendiriyo..nasıl yapabilrim

ibretlik paylaşım! gece gece mutlu oldum :D

Resim için aynı şeyi kullanıyordum da video için işe yaradığını bilmiyordum.Bu arada temp kısmına indiriyor videoyu sanırım yanlış mıyım ?

Arkadaşlar bu yöntemde de kotanız gidiyor ve yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi idm ile indirmediği için daha yavaş iner vs.

Ben şöyle yapıyorum
1-Videoyu bul
2-İdm ile indir
3-idm ile inince "klasörü aç" de
4-youtube yüleme alanına sürükle

istersen 50 tane indir, sonra hepsini toplu sürükle.
indirme tarihine göre sıralama yaparsanız o dosyada, daha kolay bulabilirsiniz toplu sürüklerken.

ne desem bilemedimki , muhtesem bir bilgi .

mükemmelmiş ellerine sağlık youtube bi sıkıntı çıkarmıyo değilmi ? bide her siteden çekiyomu youtube ?

Başlık yanıltmasın, temp dizininize iniyor, yani kotanızdan yer yine. tek farkı masaüstünüze değil de temp dizinine iniyor oluşu.

freemake video converter programı ile 50 siteden indirmeden upload edebilirsiniz

teşekkürler

Teşekkürler hocam eline sağlık faydalı paylaşım.

Kimseyi üzmek istemem arkadaşlar ancak bu yöntem remote upload değildir boşuna sevinmeyin siz linki kopyalayıp bekliyorsunuz ya o bekleme süresi video boyutuna göre uzar yada kısalır sebebide önce o linki windows temp e kaydeder sonra yükleme başlar.

Biraz araştırın boşuna kota gitmiyor diye sevinmeyin.

Test için en ideal yol şudur aynı işlemi vds de yapın birde kendi pc nizde farkı anlarsınız.

not: Fikrimizide yazamayacağız sanırım. Konu hortlamış olabilir ancak ben şuan eski konuda olsa birşeyler öğrenmek için bakıyorum her konuya suçmu fikrimi belittim. Bir banlamadığınız kalmış.
[MENTION=7932]Serdar Özkan[/MENTION]
1 ve 3 ün cevabını yazdım.
2. dediğini de haklısın suç bende tam tersi okumuşum kotanızdan gitmez gibi kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Kimseyi üzmek istemem arkadaşlar ancak bu yöntem remote upload değildir boşuna sevinmeyin siz linki kopyalayıp bekliyorsunuz ya o bekleme süresi video boyutuna göre uzar yada kısalır sebebide önce o linki windows temp e kaydeder sonra yükleme başlar.

Test için en ideal yol şudur aynı işlemi vds de yapın birde kendi pc nizde farkı anlarsınız.

Allahını seversen niye bu konuyu hortlatma gereği duydun ? son 3 mesaj harici konu 2014 ten kalmış zaten... biraz daha dikkat edelim ...

-Kotanızdan yer sadece download/upload ile uğraştırmaz.

Merhaba arkadaşlar, biraz baktım ama bulamadım birkaç arkadaşta özelden sorunca bilmeyen arkadaşların öğrenmesi ve kolay video yüklemeleri için konu açma gereğinde bulundum.

İndirmeden youtube a video yüklemek için İnternet Download Manager yetiyor.

Öncelikle İnternet Download Manager'ı indirip kurunuz.

Daha sonra video alacağınız siteye girip video yu başlatınız.

Başlattıktan sonra alttaki resim gibi bir tıklama yeri çıkacaktır.
kvhll.png

Tıkladıktan sonra ise
kvhmt.png

Sarı ile işaretli olan linki
kvhpp.png

Dosya adı yazan yere kopyalayıp aça tıklıyoruz.
Biraz bekledikten sonra upload etmeye başlayacaktır.

lem yıl olmus bende mesaj yazdım dıkkatsızlıgımız affola :D

1- Konu çok eski.
2- Konuda belirtmişim zaten "-Kotanızdan yer sadece download/upload ile uğraştırmaz."
3- Eski konuyu neden hortlatıyorsunuz ?

Belli bir sürenin üzerindeki konular kitlenmeli, boş yere çöp konular canlandırılıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri