Manuel Olarak Videoyu İndirmeden Direk Video Kopyalamak

• Kullanıcı Serdar Özkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Serdar Özkan

Kayıtlı Üye
-Kotanızdan yer sadece download/upload ile uğraştırmaz.

Merhaba arkadaşlar, biraz baktım ama bulamadım birkaç arkadaşta özelden sorunca bilmeyen arkadaşların öğrenmesi ve kolay video yüklemeleri için konu açma gereğinde bulundum.

İndirmeden youtube a video yüklemek için İnternet Download Manager yetiyor.

Öncelikle İnternet Download Manager'ı indirip kurunuz.

Daha sonra video alacağınız siteye girip video yu başlatınız.

Başlattıktan sonra alttaki resim gibi bir tıklama yeri çıkacaktır.
kvhll.png

Tıkladıktan sonra ise
kvhmt.png

Sarı ile işaretli olan linki
kvhpp.png

Dosya adı yazan yere kopyalayıp aça tıklıyoruz.
Biraz bekledikten sonra upload etmeye başlayacaktır.

Cevap: İndirmeden Video Yüklemek

Bu müthiş bir bilgi dostum büyük dertten kurtardın beni şuan :D

Gerçekten çok faydalı bir bilgi teşekkürler

güzel paylaşımda bu linki nereye yapıştırıyoruz youtube yapıştırıyorsak olmuyor arkadaşların bilgisine

Bu müthiş bir bilgi dostum büyük dertten kurtardın beni şuan :D
Gerçekten çok faydalı bir bilgi teşekkürler
Rica ederim.
güzel paylaşımda bu linki nereye yapıştırıyoruz youtube yapıştırıyorsak olmuyor arkadaşların bilgisine
Dosya seçerken dosya seçmek yerine oraya linki yapıştırıyorsunuz. Olmaması mümkün değil çok kullandım .

hocam bu linki sen nereye yapıştırıyorsun youtube ye mi yapıştırıyorsun video yükleme yerine eğer öyleyse olmuyor

Hocam hiçbirşey anlamdım şimdi bu videoları indiriyormuyuz yoksa indirmedene sadece linki kopyalayıp nereye yapıştırıyoruz?.

Hocam hiçbirşey anlamdım şimdi bu videoları indiriyormuyuz yoksa indirmedene sadece linki kopyalayıp nereye yapıştırıyoruz?.

zaten hocam sıkıntı orda arkadaş güzel paylaşım yapmışta illaki denemişsinizdir o linki ben kopyaladım youtube dosya seç yerine yapıştırdım doğal olarak tabi kabul etmedi ama bakalım anlatırlar birazdan :)

Herşey açık ve net arkadaşlar. Videoları indirmeden linki kopyalıyoruz, youtube da video yüklemeye tıklıyoruz. Oradan dosya seçmek yerine Kopyaladığımız linki yapıştırıp aç diyoruz.

bakalım deneyeceğim inş işe yarar

zaten hocam sıkıntı orda arkadaş güzel paylaşım yapmışta illaki denemişsinizdir o linki ben kopyaladım youtube dosya seç yerine yapıştırdım doğal olarak tabi kabul etmedi ama bakalım anlatırlar birazdan :)

Nasıl bir hata alıyorsunuz ?

olmuyor ozaman :) bilginize..

Herşey açık ve net arkadaşlar. Videoları indirmeden linki kopyalıyoruz, youtube da video yüklemeye tıklıyoruz. Oradan dosya seçmek yerine Kopyaladığımız linki yapıştırıp aç diyoruz.

öyle diyoruz olmuyor hocam demekki her video da olmuyor bu işlem çünkü deniyorum şu an olmadı doğru yaptığımdanda eminim yukarıdaki dosya adı geçerli değil diyor aha bak link de bu

http://edge.liveleak.com/80281E/s/s...99818bad1944a42d2d7cb21&ec_rate=200&ec_seek=0

Şuan bende denedim ve olmuyor.Ya sayfa kitleniyor yada link bulunamadı diyor..

Şuan bende denedim ve olmuyor.Ya sayfa kitleniyor yada link bulunamadı diyor..

yok olmuyor yoksa yaparım yani niye yapamayım zaten arkadaş şaşırdı galiba o linki yapıştırın dediği yer youtube değil ki onun resme bakılırsa farklı bir yer zaten windows 7 kullanıyor belki onlada alakası vardır ama sanmıyorum

Bir ayrıntıyı geçmişim çok özür dilerim. Linki yapıştırmadan önce İnternet Download Manager > Seçenekler > Kullandığınız tarayıcıyı devre dışı bırakın. Liveleak ı şimdi denedim oluyor. Kitlenme konusuna gelince video boyutuna göre uzun sürebilir ama sonradan açılır o ve upload etmeye başlar.

yok olmuyor yoksa yaparım yani niye yapamayım zaten arkadaş şaşırdı galiba o linki yapıştırın dediği yer youtube değil ki onun resme bakılırsa farklı bir yer zaten windows 7 kullanıyor belki onlada alakası vardır ama sanmıyorum

Bilgisayarımın içindeki dosyaları göstermemek için yukarıyı kestim. Youtube orası dikkat ederseniz :)

Teşekkür ederim. ..

Hocam kullandıgımız tarayıcıyı devre dışı bırakırsakda o tarayıcıda indirme butonu çıkmıyor :D

Hocam indirme butonu çıkıp linki aldıktan sonra devre dışı bırakın dedim zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri