Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : OYUN
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 16 Eylül 2020
Abone Sayisi : 1570
İzlenim Sayisi : 21.900
Kanal Saat: 4.7 Bin
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Onay Tarihi : 21.10.2020
Kanal Satis Fiyatiniz : 950 TL
Kanalın çoğu abonesi bottur. Adsensesi Türkiye lokasyonlu olup yt kanal mailinin üstünedir. Kanalda 8 video vardır.
Linki alıcı hariç kimseye vermiyorum ama kanalla alakalı merak ettiklerinizi sorabilirsiniz tabi.Kanal linki PM alabilir miyim?
Özelden döndüm neyi merak ediyorsanız sorun söyleyim ama kanal linkini isteyecekseniz alıcının kesin alıcı olduğuna inandıktan sonra veriyorum.Pm alabilir miyim ?
Alıcı için belki özel olabilir kanal linki paylaşılmamış isteyebilir o hassasiyetle paylaşmıyorum. Burada yazanlara neyi merak ediyorsanız sorun diyorum kimse dönüş yapmıyor bir çok kişi de sanırım sadece kanal içeriğini öğrenmek için soruyor gibime geliyor.kanal linkini niye paylaşmıyorsunuz hocam
Skype'ınızı yazın hocam buraya beni etiketleyerek size ulaşayım.hocam skype alabilirmiyim..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.