Maraşlı olan varmi

edeler toplanmış [emoji3] dondurmaları kimden yiyoruz [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

bencede bu iş tarifle olmaz.türkiyenin dört bi tarafında görürsünya hani hakiki maraş dondurması derler,alırsın hiç tadı yok.olurda yaparsan işte evde yaptıgında aynen öyle olur hocam :)

Öyle her kişinin yapacağı iş değil tarifle olmaz ede Er kişinin İşi Maraş dondurması yapmak canın çekti ise söyle haftaya K.maraşta olacam göndereyim.
davranısınızdan dolayı tesekkur ederım hocam..
her canım cektıgınde sıze yormak ıstemem :D
bıde evde yaparak zamandan tasarruf ederım azcıkta paradan tesekkurler yınede

Ben en iyisi dondurma işine başlayım, isteyene gonderim şoklu dondurma iyi para kazanırım he bide yaz geldi :D

Merhabalar
dondurmanın tarıfını nette arastırdım ama net dogru düzgün bir şey bulamadım ..çok sacma tarifler videolar var...

Net bir tarif / yapılıs bılen varsa yardımcı olabılır mi acaba ?

konuyu guncellıyorum yenı konu acmak ıstemedım yardımcı olurmusunuz ?
Orıjınalı guzelde evde yapmanın ayrı bır havası var tesekkur ederım

LUTFEN KONU DISI DONMESIN..

Merhabalar
dondurmanın tarıfını nette arastırdım ama net dogru düzgün bir şey bulamadım ..çok sacma tarifler videolar var...

Net bir tarif / yapılıs bılen varsa yardımcı olabılır mi acaba ?

konuyu guncellıyorum yenı konu acmak ıstemedım yardımcı olurmusunuz ?
Orıjınalı guzelde evde yapmanın ayrı bır havası var tesekkur ederım

LUTFEN KONU DISI DONMESIN..

Öyle yapsan bile yerini asla tutmaz . Kimsede yapamaz ki K.maraş' taki ustalar gibi ... Ya K.Maraş'tan biri sana kargo ile yollayacak şoklatıp yada gidip o lezzeti yerinde tadacaksın .

Öyle yapsan bile yerini asla tutmaz . Kimsede yapamaz ki K.maraş' taki ustalar gibi ... Ya K.Maraş'tan biri sana kargo ile yollayacak şoklatıp yada gidip o lezzeti yerinde tadacaksın .
post tada belırttım orıjınal olmaycagını bılıyorum!
normal bısey olsun yeter elbette bılen vardır anlatacakta vardır

post tada belırttım orıjınal olmaycagını bılıyorum!
normal bısey olsun yeter elbette bılen vardır anlatacakta vardır

Ben şimdiye kadar kimsenin evde dondurma yaptığını duymadım görmedim . Tarifini de bilmem . Kafana yatan tarifi yaparsın yada bekle bakalım belki bilen biri çıkar

Şans mıdır bilmem ama 4 defa dolandırıldım 4 üde Maraşlıydı :)

Şans mıdır bilmem ama 4 defa dolandırıldım 4 üde Maraşlıydı :)

1. 4 defa maraşlılar tarafından dolandırılmanız Enteresan durum
2. Sadece maraşlılardan 4 defa dolandırıldıysanız geriye 80 il kalıyor en zirve dolandırıldığınız yer maraş olsa diğerlerindende 2 kere dolandırılsanız toplam 160 kere dolandırılmışsınız
3. bu rekoru nasıl kırdınız :D

Yoksa Yoksa Bu yüzden mi benden eğitimi almıyorsun :p ;) :D :rolleyes:

1. 4 defa maraşlılar tarafından dolandırılmanız Enteresan durum
2. Sadece maraşlılardan 4 defa dolandırıldıysanız geriye 80 il kalıyor en zirve dolandırıldığınız yer maraş olsa diğerlerindende 2 kere dolandırılsanız toplam 160 kere dolandırılmışsınız
3. bu rekoru nasıl kırdınız :D

Yoksa Yoksa Bu yüzden mi benden eğitimi almıyorsun :p ;) :D :rolleyes:

valla hocam şöyle söylim ben Combat Arms diye bi oyun oynuyordum Maraşlı olduğun için büyük ihtimal ya oynamış yada duymuşsundur Maraşda acayip oynan bi oyun işte o oyunda 2 defa dolandırıldım real de küçük çaplı dolandırılmalar oldu :)

Hayatımda 4 defa dolandırıldım ( hatırladığım kadarı ile)

Eğitim setine ihtiyacım olmadı için almadım ama uzaktan takip ediyorum bir çok kişiye kazanç kapısı açtınız onun için size büyük saygı duyuyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri