Market ürünlerini kıyaslama uygulaması iş yaparmı ?

• Kullanıcı slhist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS

slhist

Kayıtlı Üye
S.a. arkadaşlar. Türkiye genelindeki enbüyük 5 markette satılan belirli ürünlerin fiyatlarını kıyaslayarak uygun ürünleri listeleyen bir uygulama iş yaparmı acaba. Ör; market için liste yaptınız. Çay yağ deterjan falan, uygulamada hangisi nerde daha uygun size listeliyor sizde fiyat farklarına göre çevrenizdeki marketlerden alışverişinizi yapıyorsunuz.

Böyle bir uygulama ve site gerçekten rabet görürmü acaba.
Ürünlerin sisteme girişini yapmak herhafta fiyatları güncellemek biraz zor iş ama bu emeğin karşılığını alabilirmiyim acaba ?
Yorumlarınızı esirgemezseniz memnun olurum.

o dediğiniz firmalar size bildirirse iş yapabilirsiniz güzel reklam ile ancak siz kendiniz tek tek girmeye çalışırsanız başka hiç birşeye vaktiniz kalmaz ve pek işe yaramaz

Böyle bir şeyi konu açıp olur yada olmaz şeklinde cevap aramanız yanlış, bence.. gerçekten tutacağına inanıyorsanız deneyin ve görün.

Böyle bir şeyi konu açıp olur yada olmaz şeklinde cevap aramanız yanlış, bence.. gerçekten tutacağına inanıyorsanız deneyin ve görün.

Hocam proje öncesi nabız yokluyorum. Yani emin olamadım baya bi emek sarfetmem gerekiyor. Değermi değmezmi bu forumun da fikrini almak istedim.

Androide iOS uygulama olacak.5-10 markettenin güncel fiyatlarını bir havuzdan alarak olur. Fakat sen o güncel fiyataları toparlarsın oda var. 100lerce ürem var. Bölge bölge şehir şehir fiayataları nasıl tedarık edecek bu durum içinde firmalar görüşmen lazım kısacası çok zor.

çok rağbet görmez diye düşünüyorum

Yapılabilse belki kullanılır. Ancak sağlıklı olarak güncel tutmak imkansız. Ucuz diye gittiği markette farklı fiyatla karşılaşan anında siler. Demem o ki; Enerjini ve zamanını farklı bir projeye harcamalısın.

S.a. arkadaşlar. Türkiye genelindeki enbüyük 5 markette satılan belirli ürünlerin fiyatlarını kıyaslayarak uygun ürünleri listeleyen bir uygulama iş yaparmı acaba. Ör; market için liste yaptınız. Çay yağ deterjan falan, uygulamada hangisi nerde daha uygun size listeliyor sizde fiyat farklarına göre çevrenizdeki marketlerden alışverişinizi yapıyorsunuz.

Böyle bir uygulama ve site gerçekten rabet görürmü acaba.
Ürünlerin sisteme girişini yapmak herhafta fiyatları güncellemek biraz zor iş ama bu emeğin karşılığını alabilirmiyim acaba ?
Yorumlarınızı esirgemezseniz memnun olurum.

yapar bence hocam

1. güzel fikir fakat güncel tutmak lazım.
2. bu tip özgün fikirler asla forum tarzı yerlerde konu açılmamalı anında çalınır ki belki şuan adam bunu yapıyordur :D mobilde uygulama ve oyun için fikir çok önemli.

2. bu tip özgün fikirler asla forum tarzı yerlerde konu açılmamalı anında çalınır ki belki şuan adam bunu yapıyordur :D mobilde uygulama ve oyun için fikir çok önemli.

Katılıyorum. Şahsen şuan öğrenim aşamasındayım nasıl yapılabilir nereden ürünlerin fiyatları tedarik edebilir düşünmeye başladım bile. Yani kısacası değil forumda arkadaşınıza bile anlatmamak gerek projeyi yapmadan.

Yapabilene helal olsun diyelim.
Burada o kadar yöntem taktik vb paylaşıldı. 1000 kişi gördüyse 50 si yapmayı düşünmüştür 40 ı ilk günden vazgeçer kalan 10 kişininde 8 i yarıda bırakır. 2 kişide ne yaptıysa kardır 😀
Şimdi böyle bir uygulamayı yapabilen olursa ben kullanırım. Ama olmayacağını düşünüyorum.

Katılıyorum. Şahsen şuan öğrenim aşamasındayım nasıl yapılabilir nereden ürünlerin fiyatları tedarik edebilir düşünmeye başladım bile. Yani kısacası değil forumda arkadaşınıza bile anlatmamak gerek projeyi yapmadan.

Abartmayın... O tarz bir proğram yazabilecek bilgi ve tecrübe birikimi olan kişi nasrettin hocanın hindisi misali kara kara düşünmez... hmmm yapsam yapsam ne yapsam diye.

Sizin nasıl aklınızda bir fikir oluştuysa, bahsi geçebilecek kişilerinde aklında 40 tane tilki dolanıyordur.

Eğer güncel tutulur ise marketler arası rekabeti bile arttırır bu uygulama. Güzel bir reklam ile girerse kesinlikle tutar :) Ama öyle basit durmayacak uygulama...

Abartmayın... O tarz bir proğram yazabilecek bilgi ve tecrübe birikimi olan kişi nasrettin hocanın hindisi misali kara kara düşünmez... hmmm yapsam yapsam ne yapsam diye.

Sizin nasıl aklınızda bir fikir oluştuysa, bahsi geçebilecek kişilerinde aklında 40 tane tilki dolanıyordur.

Ben zaten öğrenme aşamasındayım demiştim. Aynı şeyden bahsetmişiz ama bana abartmayın demişsiniz, ilginç.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri