Mart Ayında Kullanıma Girecek olan Coin'e kaydolun! 1.000 Coin kazanın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OmerAYDINOGLU

Yasaklanmış
Web sitesi
www.omeraydinoglu.com
Actioncoin oldukça gelişti arkadaşlar. Aralık ayında açtığım bu konunun üzerinden neredeyse 3 ay geçti ve mart ayı geldi çattı. Geliştiricileri ile irtibat halindeyim. Aşırı yoğunluk nedeniye mart ayında açılmasa bile en geç nisan ayında açılacağını söylediler bana.

Amaçları aksiyon sporları severleri için ve tatile gitmeyi düşünenler için birçok mekan ve tatil alanları ile anlaşma yapmak ve oralarda geçerli olacak bir actioncoin sistemi kurmak.

Actioncoinde her coin 1 dolara denk gelecek gibi öngörülüyor. Ancak ne kadar olur orasını Allah bilir. Bizlere düşen bedava coinlerimizi almak ve beklemek.

Ön satışları devam etmekte. Ancak bedava 1000 alın bekleyin diye düşünmekteyim. Zira yatırım yapmayı gerekli görmemekteyim.

Platform sürekli kendini güncelliyor. Şu anda gerek arayüzde gerek ise özelliklerinde sürekli yenilikler yapıyor. Umarım bu coin borsalara çıkar ve bu forumda kayıt olan herkesin yüzü güler.

Herkes kayıt olsun. Refli refsiz fark etmez arkadaşlar. Kenarınızda dursun.

Refsiz Link: https://actioncoin.io/
Refli Link: https://goo.gl/hgjrqq

Son düzenleme:
Mart ayında kullanıma girecek olan yeni coin şimdiden kayıt olanlara 1.000 actioncoin veriyor arkadaşlar. Taş atıp kolunuz ağrımayacak üye olun 1000 coininizi alın 1 dolar olsa 4000 tl yapar kolunuz ağrımıyor.

Eğer aşağıdaki kampyadan kayıt olursanız hem size 10 bonus veriliyor. Hem bana da bu havadis için ödül vermiş olursunuz arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Refli: https://actioncoin.io/ref/215016/?campaign=YtPara
Refsiz: https://actioncoin.io/
referans üzerinden üye oldum bakalım hayırlı olur ins

Her bir coin başka bir borsada bunların hepsini tek bir siteden alış satış yapabilsek ne güzel olurdu. Her farklı siteye üye olup not etmek lazım bilgileri :D Konu için de teşekkürler mesajım bulunsun aksam bakalım

Her bir coin başka bir borsada bunların hepsini tek bir siteden alış satış yapabilsek ne güzel olurdu. Her farklı siteye üye olup not etmek lazım bilgileri :D Konu için de teşekkürler mesajım bulunsun aksam bakalım

poloniexte hepsi var hocam. bittrex.com da da var ancak üyeliklerini kapatmışlar şu anda

---------- Spam Engelliyici 13:17 ---------- Önceki Mesaj 13:07 ----------

Referans linkinizden üye oldum. Teşekkürler

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim hocam. İnşaAllah Mart'tan sonra köşeyi dönüyoruz. Ben yaza kadar beklemeyi düşünüyorum. :D Yazın da parasını yurt dışında harcamayı düşünüyorum 1 dolar olsa yeterli :D 1 dolar olsa 1000 action 1000 dolar 10 dolar olsa zaten düşünemiyorum :D

poloniexte hepsi var hocam. bittrex.com da da var ancak üyeliklerini kapatmışlar şu anda

---------- Spam Engelliyici 13:17 ---------- Önceki Mesaj 13:07 ----------

Teşekkür ederim hocam. İnşaAllah Mart'tan sonra köşeyi dönüyoruz. Ben yaza kadar beklemeyi düşünüyorum. :D Yazın da parasını yurt dışında harcamayı düşünüyorum 1 dolar olsa yeterli :D 1 dolar olsa 1000 action 1000 dolar 10 dolar olsa zaten düşünemiyorum :D

bittrex hesabım var ama soyisim türkçe karakter oldugundan onay almamıştı hesap

refinden kayıt oldum teşekkürler

refden uyelıgımı yapdım hocam hayırlı olsun cumlemıze

1 dolar olması çok zor ama işlem kısa olduğu için üye oldum refinizden

aynen.03-0.5 dolar olsa o da kardır sonuçda bi iş yapmadık,sadece 3-5 saniyede bi üyelik açtık.bende arkadaşın refinden üye oldum.

Refli üye oldum. Ne kadar çıkarsa kardır :)

Teşekkür ederim arkadaşlar. Şöyle bir düşündüm şimdi bu adamlar taleplerini artırmayı hedefliyorlar ne kadar çok kullanılırsa o kadar iyi mantığında ki 1000 action olarak düşünelim ileride 10 dolar olsa 10bin dolar cepte heleki litecoin gibi alır başını giderse var ya :D bundan 1 yıl sonra bir villa çekeriz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri