şimdiden hayallere başladınız
tehh
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mart ayında kullanıma girecek olan yeni coin şimdiden kayıt olanlara 1.000 actioncoin veriyor arkadaşlar. Taş atıp kolunuz ağrımayacak üye olun 1000 coininizi alın 1 dolar olsa 4000 tl yapar kolunuz ağrımıyor.
Eğer aşağıdaki kampyadan kayıt olursanız hem size 10 bonus veriliyor. Hem bana da bu havadis için ödül vermiş olursunuz arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Refli: https://actioncoin.io/ref/215016/?campaign=YtPara
Refsiz: https://actioncoin.io/
Taş atmadık kolda yorulmadı hocam refden üyeyim bendeTeşekkürler
şimdiden hayallere başladınıztehh
teşekkür ederim reften kayıt oldum hadi hayırlısı
Reften üye oldum, msajım bulunsun.
Zamanında almadığımız bitcoinler için şimdi başımızı dağlara taşlara vuruyoruz. Aynı hataya bir daha düşmemek için referans linki ile üye oldum. Hadi hayırlısı.
BOL KAZANÇLAR...
bir şey çıkcağı yok saçma ama neticede taş atıp kolumuz yorulmadı üye olduk bakalım.
teşekkürler.
üye oldum bakalım reften : )
Teşekkür ederim.
bende refinden üye oldum 20 k oldu mu coin![]()
hocam sağolda geçende bedava coin veriliyodu millet fazla hesap açıp aldı felan öyle kaldı o buda öyle olmasın
referanstan kayıt olduk bakalım![]()
hocam sağolda geçende bedava coin veriliyodu millet fazla hesap açıp aldı felan öyle kaldı o buda öyle olmasın
bu tür şeyler ölü doğar yatırım vs. almadıkça projenin gelişip büyümesi bile zor
genede 5 yıl sonra ne olacağı bilinmez üye olunup bi köşede dursa zararı yok.
teşekkürler reften kayıt oldum
Kaydımızı yaptık teşekkürler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.