Mart Ayında Kullanıma Girecek olan Coin'e kaydolun! 1.000 Coin kazanın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teşekkür ederim reften kayıt oldum hadi hayırlısı

Refli üye oldum. Bekleyelim bakalım.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamanında almadığımız bitcoinler için şimdi başımızı dağlara taşlara vuruyoruz. Aynı hataya bir daha düşmemek için referans linki ile üye oldum. Hadi hayırlısı.

BOL KAZANÇLAR...

Mart ayında kullanıma girecek olan yeni coin şimdiden kayıt olanlara 1.000 actioncoin veriyor arkadaşlar. Taş atıp kolunuz ağrımayacak üye olun 1000 coininizi alın 1 dolar olsa 4000 tl yapar kolunuz ağrımıyor.

Eğer aşağıdaki kampyadan kayıt olursanız hem size 10 bonus veriliyor. Hem bana da bu havadis için ödül vermiş olursunuz arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Refli: https://actioncoin.io/ref/215016/?campaign=YtPara
Refsiz: https://actioncoin.io/

Taş atmadık kolda yorulmadı hocam refden üyeyim bende :) Teşekkürler

bir şey çıkcağı yok saçma ama neticede taş atıp kolumuz yorulmadı üye olduk bakalım.

Taş atmadık kolda yorulmadı hocam refden üyeyim bende :) Teşekkürler

şimdiden hayallere başladınız:D:D tehh

teşekkür ederim reften kayıt oldum hadi hayırlısı

Reften üye oldum, msajım bulunsun.

Zamanında almadığımız bitcoinler için şimdi başımızı dağlara taşlara vuruyoruz. Aynı hataya bir daha düşmemek için referans linki ile üye oldum. Hadi hayırlısı.

BOL KAZANÇLAR...

bir şey çıkcağı yok saçma ama neticede taş atıp kolumuz yorulmadı üye olduk bakalım.

Haydi hayırlısı hocam :D olay şu airdrop yani 1 marttan itibaren bu coinler üretilecek. Yani mining yapılacak ve borsada gerçekten satışa sunulacak. Yani gelecekte üretilecek domainler bize üretilecek beyler :D Ona göreee :D

Bakalım hayırlısı ben dokunmayacağım 1 yıl boyunca. Bakalım ne duruma gelecek. Bitcoinde yaşadığımızı bunda yaşamak istemiyorum :D

hocam sağolda geçende bedava coin veriliyodu millet fazla hesap açıp aldı felan öyle kaldı o buda öyle olmasın

bende refinden üye oldum 20 k oldu mu coin :D

Allah artırsın hocam. Erkeğin maaşı sorulmazmış. :D Hocam şu coin martta patlama yaşarsa ytpara'dan 10 kişiye güzel bir hediye vericem :D

hocam sağolda geçende bedava coin veriliyodu millet fazla hesap açıp aldı felan öyle kaldı o buda öyle olmasın

Hocam o konu hakkında bilgim yok ama bu airddrop şeklinde yani gelecekte mining yapılacak coinler önce bizim için yapılacak. Sonrasında binance bittrex gibi borsalarda çıkacakmış. Hayırlısı taş atıp kolumuz ağrımadı sonuçta :) İnşallah hayırlısı olur. Bitcoin'de kazanamadık bari bunda kazanalım. En azından ben bi 1-2 yıl saklamayı düşünüyorum anladım ki yatırım işi sabır işi.

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:44 ----------

referanstan kayıt olduk bakalım :)

Teşekkür ederim.

bu tür şeyler ölü doğar yatırım vs. almadıkça projenin gelişip büyümesi bile zor
genede 5 yıl sonra ne olacağı bilinmez üye olunup bi köşede dursa zararı yok.

bu tür şeyler ölü doğar yatırım vs. almadıkça projenin gelişip büyümesi bile zor
genede 5 yıl sonra ne olacağı bilinmez üye olunup bi köşede dursa zararı yok.

5 yılı geçtim şu anda coinler o kadar hızlı büyüyor ki akıl sır almıyor. 1 yıla kalmaz patlar bence.

Kaydımızı yaptık teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri