Masa Üzerinden Eğitim Videoları Çekmek İçin Tripod Öneri?

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Elimizde bulunan cep telefonları ile eğitim videolar (matematik, geometri) çekilecek. Titreşim sorunu olmayacak yerden yükselen tripot arıyoruz. Veya masaüstünde tiremeden çalışıacak tripot arıyoruz. Cep telefonları takılabilsin yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
örnek videolar: Bu şekilde çekimler yapılacak.

https://www.youtube.com/watch?v=EbkZuUX8aMM

bulursun bir şekilde fakat bu şekilde çok video var

araba icin uzun telefon tutacakları var ben masa cekimlerinde onu kullanıyorum masaya tutturuyorum sallanma vs ancak ona dokunursan oluyor tam karsıma tutturup ters cekim yapıyorum sonra video programında editte 180 derece ters cevirip düzleştiriyorum burada ki önemli nokta masanın sallanmaması titrememesi

araba icin uzun telefon tutacakları var ben masa cekimlerinde onu kullanıyorum masaya tutturuyorum sallanma vs ancak ona dokunursan oluyor tam karsıma tutturup ters cekim yapıyorum sonra video programında editte 180 derece ters cevirip düzleştiriyorum burada ki önemli nokta masanın sallanmaması titrememesi

Benzer yöntemi bende uyguluyordum. Masaya değil de uzun ayaklı bir tripodla karşıdan baktırıyordum masaya değmediği içinde titreme olmuyordu. Fakat burada 180 derece çevirince yazılarında ters dönme ihtimali var.

Benzer yöntemi bende uyguluyordum. Masaya değil de uzun ayaklı bir tripodla karşıdan baktırıyordum masaya değmediği içinde titreme olmuyordu. Fakat burada 180 derece çevirince yazılarında ters dönme ihtimali var.

Şimdi aklıma geldi sizce nasıl fikir :)
Yonka Ms01 Akrobat Mikrofon Standı - Tutacak Hediyeli - n11.com

Sıfırdan başlamıyoruz. Zar zor imkanlarla çekilmiş güzel sonuçlar aldığımız çok beğenilen ve hatrı sayılır aboneye ulaşan bir kanalımız var.

Hocam özelden abone sayınızı yazarmısınız. Size güzel bir teklif sunabilirim. ( konuyla akalaı değil başka bir şey ile alakalı.)

10 dolara satılan tripod var iphone tripod vs yazıp bulabilirsiniz hocam, ali express tarzı sitelerden, aldım kullanıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri