Masaüstümdeki dosya kayboldu

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Format atmak için pc'min masaüstünü yedekledim, yedeklediğim klasör yok oldu masaüstümden.
Recuva gibi programlar KLASÖR kurtarmıyor, fikri olan var mı arkadaşlar mühim şeyler vardı içinde

Polisi aradınızmı :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ctrl del yapıldıysa crtl z ile geri gelir gelmezse buluta göndermiş olabilirsin win on ise yedekliyor maile oradadır belki

antivürüs programı filan da içerisinde herhangi sevmedigi bişey bulup kaldırmış olabilir hocam.onun karantinasına filanda bak.

edit : dosya adını hatırlayamadıgım için kontrol edip,sonradan editleyeyim dedim.WinPE 10-8 Sergei Strelec programını kesinlikle öneririm dosya kurtarma için.biz daha çok açılmayan windowslardan dosya kurtarmak için kullanıyoruz ama herhalde bu iş içinde sana yarar.kendisi bi sanal windows kuruyor 2dkde ve ondan sonra o harddiskten istedigin klasörleri alıyorsun.

Son düzenleme:
Konu hakkında detaylı yardımcı olabilmem için özelden TeamWiever ile bağlanabilirim, özel bir dosyanız yoksa.

adam ciddi bir sorun yaşıyor dalga geçer gibi yorum atıyorsunuz. Belki çok önemli bilgileri vardı!

Pfflerı exe lerı tct vs recuva ele secıp kurtarmaya calisin. Demek istedim klador ıcınde ne varsa dosya turu olarak secın

Burasi dalga gectiginiz facebook yada benzeri bi yer degil gencler adam yardim istemis abuk sabuk sacma sapan seyler yazoyorsunuz adam sovse hak amma suclu o olacak bu seferde [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] kardes bence geregi yapilmali .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burasi dalga gectiginiz facebook yada benzeri bi yer degil gencler adam yardim istemis abuk sabuk sacma sapan seyler yazoyorsunuz adam sovse hak amma suclu o olacak bu seferde [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] kardes bence geregi yapilmali .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonuna kadar katılıyorum, her önüne gelenin davetini kabul etmeyin şuraya.

dosya gizli olabilir mi acaba ?
bilgisayarım-görünüm- seçenekler-görünüm sekmesinden gizli klasörleri göster tiki atıp o şekilde bakın hocam. Belki formattan önce gizli klasörleri göster seçeneği aktif olduğu için görmüş olabilirsiniz dosyayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri