Master Network Açıldı ! En İyisi olmaya Geliyoruz !

Hocam ben size pm yolu ile de iletmiştim, siteden de başvuralı 1 hafta olucak olumlu yada olumsuz herhangi bir dönüş olmadı?

Hocam ben size pm yolu ile de iletmiştim, siteden de başvuralı 1 hafta olucak olumlu yada olumsuz herhangi bir dönüş olmadı?

1 hafta bekleyeceksek anlaşılan işimiz uzun sürecek
[MENTION=2977]masterthone[/MENTION]

skpye ekleyin hocam pm ile de mail adresinizi verin bi kontrol edeyim.
bu arada 4. gündeyiz partneri açalı.

---------- Mesaj saat 19:50:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:50:08 civarında gönderildi. ----------

skype ekleyin hocam skype den görüşelim

hocam bugün başvurdum inceleme/onay süresi ne kadar sürer? olumlu ya da olumsuz.

hangi partnerlik firmasına bağlısınız?

hayırlı olsun.

hocam panel onayı için mail göndermişler ama link kırık galiba sayfa açılmıyor.

bakiyim hocam bi sorun varmı diye en kısa zamanda dönüş yapacam size

---------- Mesaj saat 20:20:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:14:08 civarında gönderildi. ----------

hangi partnerlik firmasına bağlısınız?

hayırlı olsun.

Creative Nation hocam.

---------- Mesaj saat 20:20:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:20:09 civarında gönderildi. ----------

hocam bugün başvurdum inceleme/onay süresi ne kadar sürer? olumlu ya da olumsuz.

24 saat içinde başvurunuzla ilgili ilk bilgileri veririz hocam 48 saat içerisinde de onay veya red gelir

Skype Ekledim hocam, birkaç sorum olucak ona göre başvurmayı düşünüyorum.

arkadaşlar kişisel problemlerim yüzünden giremedim bir süre çok özür dilerim gerçekten :( şimd herkese dönüş yapacam

2 kanalımla muracaat yaptım , umarım hayırlı olur.

ilk kanalın panel bilgileri ulaşti 2nci kanalimlada başvuruyu yaptim :)

partner sayısı 4 etti.bakalım kaç kanal kabul edecekler.

---------- Mesaj saat 17:59:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:57:24 civarında gönderildi. ----------

ilk kanalın panel bilgileri ulaşti 2nci kanalimlada başvuruyu yaptim :)

bana gelen mailde linki tıklıyorum panel sayfası açılmıyor.size panel bilgisi kanal mailinizemi yoksa alternatif mailinizemi geldi acaba

partner sayısı 4 etti.bakalım kaç kanal kabul edecekler.

---------- Mesaj saat 17:59:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:57:24 civarında gönderildi. ----------

bana gelen mailde linki tıklıyorum panel sayfası açılmıyor.size panel bilgisi kanal mailinizemi yoksa alternatif mailinizemi geldi acaba

kanal mailine geldi altta id passwordu yaziyor onla girmeyi denediniz mi

Geçen gün açılış tarihi yeni olduğu için başvurusunu yapamadığımız kanalımız için dün yeniden başvurduk

Hocam Ailevi sorunlar vardı anca dogru dürüst girebildim. sizin 3 kanalınız 2 si onaylandı. Diğeri Malesef url yüzünden red gelmekte url adresinde "_" vs olduğu için yapıyor sanırım username alınması gerekiyor..

hocam panel onayı için mail göndermişler ama link kırık galiba sayfa açılmıyor.

halledildi.

hocam benım basvurularım vardı bı tanesıne onay geldı dıger 3 tanesıne onayda redde gelmedı skype de kapalısınız.

pm atın bakalım hocam.

Geçen gün açılış tarihi yeni olduğu için başvurusunu yapamadığımız kanalımız için dün yeniden başvurduk

başvurunuz incelemede..

Tüm partnerlerimize panel bilgileri gönderilmiştir lütfen maillerinizi kontrol edin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri