MaviiNetwork Tanıtım Yazısı

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

unadikum

Yasaklanmış
Mavii Network Şubat 2016 Tarihinden Forumdan Aragon isimli kişiye devredilmiştir. Soru ve Sorunlarınız için onunla irtibata gecebilirsiniz.

Son düzenleme:
Scalelab bent pixelin ve ödeyeceklerini sanmıyorum hocam ama sözleşme maddesi olarak koyup yayınlarsanız memnun oluruz.hayırlı olsun bu arada

Diğer networkede aynı şartlarla hub vermiş bu mcn. güvenilirliği konusunda şüpheliyim bu yüzden çorap dağıtır gibi hub dağıtmış desem yeridir yani sonuçta hublarda kapanan da mcn ye işliyor 2-3 haftaya kalmaz siz geri adım atmasanız bile mcn atacak. pek ümitlenmeyin o yüzden konu baltalamak değil amacım tek hub veren mcnler bile 1 ay 1 buçuk ay zor dayanırken örnek multi color zeplin mcnleri google yaptırımları tarafından geri adım atmaya zorlandı. ki bu adamlara tek hub verildi sizin mcn çorap gibi hub vermiş hayırlı olsun diyeyim ama gerçekleri yazdım buraya. Size karşı değil bu yazdıklarım mcnye karşı tamamen. MCN güvenilir değil yani konu sahibi veya diğer hub alan arkadaş üstüne alınmasın. Dediklerim mantıksız ise eleştirilerinizi bekliyor olacağım. Şartlar güzel ama gerçekler acı. Bakınız VOUStudios Wolram Network Pixel Plus zekikaynak a başka kimseye hub vermeyeceğim diye söz vermiş hesapta 2 gün sonra Wolram'a vermiş 2 hafta sonra kanal atımları başlattı MCN. Wolram yetkilileri de alımları kapamak zorunda kaldı VOU'nun yaptığı yüzünden. Yani daha önce yaşadıklarımızı buraya yazdım. Şimdi tüm bunları mantıklı gerçekçi olarak ele alınca MCN konusunda baya şüpheleniyor insan ister istemez. Yazdıklarım tamamen MCN'ye dir hocam ve insanları bilgilendirmek amaçlıdır. Çabuk unutuyoruz çünkü millet olarak yaşananları. Hayırlı olsun inşallah dilediğiniz gibi uzun soluklu ve sorunsuz bir proje gerçekleştirirsiniz.

Son düzenleme:
Scalelab bent pixelin ve ödeyeceklerini sanmıyorum hocam ama sözleşme maddesi olarak koyup yayınlarsanız memnun oluruz.hayırlı olsun bu arada

sadece ScaleLab'ın dashboardını kullanıyorlar. Music Nations'un Zoomin dashboard kullanması gibi. Ana MCNleri scalelab değil.

konuyu baltalama arkadaşım az öteye kay sorun varsa cevaplarız

bu nasıl bir uslüp MCN sizin mi? Tanımadığınız potansiyel bir müşteriniz olabilecek birine veya forum üyesine karşı ilk temasınız çok etkileyici hemde tek rencide edici söz kullanmamışken şahsınıza. daha önce yaşananları yazdım ve dolayısıyla MCN hakkında haklı olarak şüphe duyduğumu ve verdiğiniz cevaba bak diyecek bir şey bulamıyorum. MCN den çok uslübunuza - puan verdim bir diğer MCN tanıtım konularına bakın şu yazdığım ne ki size tek kelime etmedim aldığım cevaba bak hakaretten beter. Diğer yerli network bayileri konularında hub sahiplerine rencide edici sözler kullanırken sizin gibi bir tavır uslüp takınmıyor hub sahipleri hayırlı olsun diyorum tekrardan ama üslubunuzu gözden geçirmenizi öneririm.

ödeme bilgilerini nereye girecegiz?

Güven veriyorsa kanalları bağlayalım yoksa kimse bağlamaz

Az öteye kay boşta kanalımız kalırsa bağlarız

bu nasıl bir uslüp MCN sizin mi? Tanımadığınız potansiyel bir müşteriniz olabilecek birine veya forum üyesine karşı ilk temasınız çok etkileyici hemde tek rencide edici söz kullanmamışken şahsınıza. daha önce yaşananları yazdım ve dolayısıyla MCN hakkında haklı olarak şüphe duyduğumu ve verdiğiniz cevaba bak diyecek bir şey bulamıyorum. MCN den çok uslübunuza - puan verdim bir diğer MCN tanıtım konularına bakın şu yazdığım ne ki size tek kelime etmedim aldığım cevaba bak hakaretten beter. Diğer yerli network bayileri konularında hub sahiplerine rencide edici sözler kullanırken sizin gibi bir tavır uslüp takınmıyor hub sahipleri hayırlı olsun diyorum tekrardan ama üslubunuzu gözden geçirmenizi öneririm.
o vakit ,teşekkür ederim senin müşteriliğini istemiyorum. lütfen gelme ilk sayfada 3yorum yapmışsın neden acaba bir soru yönelmemişin hayırlı olsun dememişin ? bir yargı beraberinde getirdiğin su-i zanın var bırakta millet ekmek yesin. ama senin yargında olan biri için mcn hakkında şunu söyleyebilirim mcn direk kanal sokamazsınız. Division SL | YouTube MCN de língua portuguesa adresine gidersenin sizi bir apply formu karşılamaz bu network subnetworkleri aracılıyla kanal toplamaktadır her sub networkunde kendine göre Mcn ile anlaşmasını yapabilmektedir. benim networkum yani MaviiNetwork olarak kanal alım ve ödeme konularındaki şartlar bunlardır. bilmiyorum diğer networkdeki arkadaş anlaşmasını nasıldır. muhtemelen oda kapanana ödeme ve kar oranı nolock ve kanal alımşartlarında anlaşmıştır ki oda öyle duyurmuştur bir konu hakkında yargınız var ise bunu ispat için müsebb**** en azından sormanız gereklidir basit fıkıh bilgisi bile hak çiğnememek için böyle olması gerektiğine söyler adama ben sorumu tekrar edeyim neden tanıtım sayfamın ilk sayfasında 3 yorumunuz var biri bile temenni soru içermez ve karalamaya yönelik?

---------- Spam Engelliyici 01:15 ---------- Önceki Mesaj 01:14 ----------

ödeme bilgilerini nereye girecegiz?
hocam kanal daveti geldikten sonra sizin başvuruda bulunduğunuz maile bi dashboard bağlantısı gelecek oraya gireceksiniz dashbord benim gördüğüm en gelişmiş dashboardlardan biridir 12 Mcn bu dashboardu kullanmaktadır

o vakit ,teşekkür ederim senin müşteriliğini istemiyorum. lütfen gelme ilk sayfada 3yorum yapmışsın neden acaba bir soru yönelmemişin hayırlı olsun dememişin ? bir yargı beraberinde getirdiğin su-i zanın var bırakta millet ekmek yesin. ama senin yargında olan biri için mcn hakkında şunu söyleyebilirim mcn direk kanal sokamazsınız. Division SL | YouTube MCN de língua portuguesa adresine gidersenin sizi bir apply formu karşılamaz bu network subnetworkleri aracılıyla kanal toplamaktadır her sub networkunde kendine göre Mcn ile anlaşmasını yapabilmektedir. benim networkum yani MaviiNetwork olarak kanal alım ve ödeme konularındaki şartlar bunlardır. bilmiyorum diğer networkdeki arkadaş anlaşmasını nasıldır. muhtemelen oda kapanana ödeme ve kar oranı nolock ve kanal alımşartlarında anlaşmıştır ki oda öyle duyurmuştur bir konu hakkında yargınız var ise bunu ispat için müsebb**** en azından sormanız gereklidir basit fıkıh bilgisi bile hak çiğnememek için böyle olması gerektiğine söyler adama ben sorumu tekrar edeyim neden tanıtım sayfamın ilk sayfasında 3 yorumunuz var biri bile temenni soru içermez ve karalamaya yönelik?

---------- Spam Engelliyici 01:15 ---------- Önceki Mesaj 01:14 ----------

hocam kanal daveti geldikten sonra sizin başvuruda bulunduğunuz maile bi dashboard bağlantısı gelecek oraya gireceksiniz dashbord benim gördüğüm en gelişmiş dashboardlardan biridir 12 Mcn bu dashboardu kullanmaktadır

Daha önce forumda yaşananları yazdım ki her MCN geri çekilmek zorunda kaldı en yakın zamanda Zeplin çekildi ana mcn çekilince yaptırımlara karşı öncesi multicolor 1 buçuk ay gibi bir süre ara ve ondan öncesinde aradan önce azar azar kanal atımları VOU'nun yaptığı düzenbazlık tüm bunlar olunca hiç bir mcn doğru çıkmayınca ve bu mcn spam için 2 hub verince şüphe duydum ve yazdım diğer konudaki arkadaş sağolsun elinden geleni yapacağını belirtti. Bende beğendim attığı mesajı ve geçtim. Gerisi insanların tercihi. Tartışma çıkarmaya yönelik agresif mesajlar sergiliyorsunuz. Bir hub sahibi için üslubunuz doğru değil tekrardan bunu değerlendirmenizi tavsiye ederim hayırlı olsun. dilediğiniz gibi olur umarım.

LynxMedia ile aynı mısınız ? aynı konu onlar tarafından da açıldı da sadece partner isimleri farklı
lynya media ile gün farkı ile hubluk alınmış ben silver bölümünde paylaştıktan sonra da konu açmış bilemiyorum kendisi bana kimle görüşüp alındığını söylemedi parnerin pek çok coğrafyada subu var belki onlardanda alınmış olabilir ben division.sl sub networkluğu aldım maviinetwork olarak kendim subluk verebilirim benim böyle yetkilerim var. kendisi direk olarak division.sl den almış mı yoksa sublarından mı almıştır bilemiyorum

---------- Spam Engelliyici 01:21 ---------- Önceki Mesaj 01:20 ----------

Daha önce forumda yaşananları yazdım ki her MCN geri çekilmek zorunda kaldı en yakın zamanda Zeplin çekildi ana mcn çekilince yaptırımlara karşı öncesi multicolor 1 buçuk ay gibi bir süre ara ve ondan öncesinde aradan önce azar azar kanal atımları VOU'nun yaptığı düzenbazlık tüm bunlar olunca hiç bir mcn doğru çıkmayınca ve bu mcn spam için 2 hub verince şüphe duydum ve yazdım diğer konudaki arkadaş sağolsun elinden geleni yapacağını belirtti. Bende beğendim attığı mesajı ve geçtim. Gerisi insanların tercihi. Tartışma çıkarmaya yönelik agresif mesajlar sergiliyorsunuz. Bir hub sahibi için üslubunuz doğru değil tekrardan bunu değerlendirmenizi tavsiye ederim hayırlı olsun. dilediğiniz gibi olur umarım.

soru sormuştum?

---------- Spam Engelliyici 01:22 ---------- Önceki Mesaj 01:21 ----------

Az öteye kay boşta kanalımız kalırsa bağlarız
bekleriz

lynya media ile gün farkı ile hubluk alınmış ben silver bölümünde paylaştıktan sonra da konu açmış bilemiyorum kendisi bana kimle görüşüp alındığını söylemedi parnerin pek çok coğrafyada subu var belki onlardanda alınmış olabilir ben division.sl sub networkluğu aldım maviinetwork olarak kendim subluk verebilirim benim böyle yetkilerim var. kendisi direk olarak division.sl den almış mı yoksa sublarından mı almıştır bilemiyorum

---------- Spam Engelliyici 01:21 ---------- Önceki Mesaj 01:20 ----------

soru sormuştum?

---------- Spam Engelliyici 01:22 ---------- Önceki Mesaj 01:21 ----------

bekleriz

MCN ile ilgili şüphelerim gitmeden MCN'ye kanal bağlamak mümkün olabilir mi? Veya soru sormak onun hakkında? Multicolor tanıtım konusunda ilk ayında mesela daha ödemeler yapılmadan önce [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] şunu belirterek yazıyordu arkadaşlar partner ile yeni çalışmaya başladık adsenselerin banlandığı spam alan partnerin olmadığı şu günler de biraz olsun rahatlatmak adına bu konuyu açtık partner ödemeleri yapar ise inşallah bizde sorunsuz yapacağız şeklinde MCN hakkında yorumunu yapmıştı diğerleri de aynı şekilde bunlardan sonra Zeplin'e 1 kanal bağladım fakat kısa bir süre sonra alımlar kapandı ve kanal bağlayamadım alternatiflere yönelmek zorunda kaldım. MCN'ye güvenmeden o MCN'nin ödeme şartları hakkında soru sormak yanlış olacaktır. Sonuçta hublar sadece bir aracı ödemeyi yapan MCN.

çetin bir pazarlığımız geçti hocam google ödediğini ödeyeceğiz ile sonuçlandı networkum ve mcn arasında ne yazık ki sub network sözleşmeleri bu gibi şeyler yazmaz. sözleşmenin aslı bu işte anlamsızdır güven esasdır.yaşanılan tecrübeler bizlerin mcn hatta youtube işinde paranın nasıl garanti olmadığını söylemiştir

---------- Spam Engelliyici 01:27 ---------- Önceki Mesaj 01:25 ----------

MCN ile ilgili şüphelerim gitmeden MCN'ye kanal bağlamak mümkün olabilir mi? Veya soru sormak onun hakkında? Multicolor tanıtım konusunda ilk ayında mesela daha ödemeler yapılmadan önce [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] şunu belirterek yazıyordu arkadaşlar partner ile yeni çalışmaya başladık adsenselerin banlandığı spam alan partnerin olmadığı şu günler de biraz olsun rahatlatmak adına bu konuyu açtık partner ödemeleri yapar ise inşallah bizde sorunsuz yapacağız şeklinde MCN hakkında yorumunu yapmıştı diğerleri de aynı şekilde bunlardan sonra Zeplin'e 1 kanal bağladım fakat kısa bir süre sonra alımlar kapandı ve kanal bağlayamadım alternatiflere yönelmek zorunda kaldım. MCN'ye güvenmeden o MCN'nin ödeme şartları hakkında soru sormak yanlış olacaktır. Sonuçta hublar sadece bir aracı ödemeyi yapan MCN.
bu dediklerin doğru

hocam dediğiniz gibi her mcn belirli önlemler almak zorunda kaldı. Her işte olduğu gibi bu işte de bir çıkış planı olması gerekiyor, öteki türlü krizlerle başa çıkmak çok zor oluyor. Tabiki her şirketin de krizi değerlendirmesi ve çıkış planı farklı olabiliyor. Kendi adıma verdiğim rahatsızlık için özür dilerim ama bir çok yerde de belirttiğim gibi bu manevralar uzun ömürlü olmak için gereken manevralar. Kötü niyetle yazmadığınızı ve görüşlerinizi saygı çerçevesinde paylaştığınızı anlıyorum. Teşekkür ederim :) [MENTION=26378]unadikum[/MENTION] hayırlı olsun aydın hocam bu adamlarla ben de görüşüyodum da 2 tane olmuş 3. ye gerek varmı bilmiyorum :)

---------- Spam Engelliyici 01:27 ---------- Önceki Mesaj 01:25 ----------

[/COLOR]
bu dediklerin doğru

Yukarıda yazdıklarım da doğru fakat sizin tavrınız doğru değildi. Tekrardan hayırlı olsun diyorum. Ve tekrardan belirtiyorum şahsınıza hubunuza karşı bir karalama zaten konuda yoktur. Kendiniz neden böyle bir agresif tavır sergiliyorsunuz hala anlam verebilmiş değilim. Daha önce forum da yerli network bayilerinin yaşadıkları olayları ele alarak 2 tane spam hub veren MCN'ye şüphelerim olduğunu belirttim. İsteyen kişiler benim yazdıklarımı haklı bulur isteyen bulmaz. Konudaki tek bir kelime hubunuzu veya konunuzu baltalamıyor yazdığım. Kendi yazdıklarınızı değerlendirmenizi öneriyorum. [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] sizin ve [MENTION=7888]jargon45[/MENTION] Zeplin'in elinizden geleni yaptığınızı forumca biliyoruz hocam ben sadece bu konuda ana MCN firmalarının google tarafından kısa zamanda sıkıştırıldığını ve kendinlerini rahatlatmak için bizleri zor duruma soktuğunu belirttim. Ve mcn'nin 2 hub vermesinin geçmişte yaşanan sadece siz değil diğer yerli network bayilerinde olan sıkıntıları hatırlattım. Haksızsam birisi bana çıkıp haksızsın çünkü... desin bende tabii ki beğenir geçerim. Ama konu sahibi kişi fazlasıyla agresif bir tavır sergilemekte anlamsızca.

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun.sizde buyuk ihtimal 3 5 kanal alip alimi durduracaksiniz.diger hublarin oldugu gibi.keske uzun vadeli hublar acilsa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri