Maviş Oyunda :D İlk Video Flappy Bird :D

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
hayırlı olsun hocam başarılar. Ancak video kücük resimlerini hani hep bildiğimiz gibi oyuncu videosu ile süslersen daha hos durur videolar sanki su pewdiepew gibi

Arkadaşlar Desteklerinizi Bekliyorum :D Abone Olup Yorum Atmayı Beğenmeyı Unutmayalım Lütfen :D :D :D :D :D

Hocam kardeşi sinir hastası edeceksiniz. Biraz stressiz oyunlar oynatin yazıktır :)

hahahhahaha :D hocam valla ben buluyorum oynuyor ama dogasında boyle var yapamayınca sınır krızı gecırıyor :D

Hadi bakalım. Yolunuz açık olsun :)

Allah Razı olsun hocam teşekkürler :)

hayırlı olsun hocam başarılar. Ancak video kücük resimlerini hani hep bildiğimiz gibi oyuncu videosu ile süslersen daha hos durur videolar sanki su pewdiepew gibi

Teşekkürler Hocam :) Tavsiyeyi Pek Anlayamadım Hocam Nasıl Yani ?

çok beğendim jıtem kardeşim inşallah muvaffak olursunuz

Amin Hocam İnşALLAH Allah Razı Olsun Hocam Teşekkürler :)

Nasil yapıcam ki hocam ?

Aşağıdaki resinm konusu biraz alakasız olabilir ama ornek teskil ediyor. bir tarafa oyunu oynayan kişi görüntüsü bir tarafa oyundan vi caps. üstüne bir başlık seklinde özel kücük resimler yaparsan daha iyi olur gibi geliyor bana. sana kalmış tabiki

mqdefault.webp

8. Video'da Yayın'da Arkadaşlar Allaha Şükür :) Acaba Popüler Oyun Onerebilecek Varmı İzlenimi Felan Olan veya Sinir Bozucu Oyun'da Olur :D

https://www.youtube.com/watch?v=-wG61Ma7pkQ
peppa pig , sofia , doraemon , barbie , ben10 , dcsmf , frozen , rapunzel , dora exploler , minions , yani piyasadaki filmlerin adı geçsinde ne oynarsan oyna ama bende de vardı böyle bir kanal ve kapadılar şimdi yeni trend videoda yüzünüz gözüksün yoksa spama düşer kanal adsensede denersen eğer zaten kendinde oynasan ünlem gelebiliyor aynı kareden vi,deo oldugu için. verdiklerimde kategoridir aynı zamanda :D

edit: yüzü vrmış çocugun görmedim :) başlıklar bence yetersiz gibi geldi ama siz daha iyi bilirsiniz tabi.

Son düzenleme:
peppa pig , sofia , doraemon , barbie , ben10 , dcsmf , frozen , rapunzel , dora exploler , minions , yani piyasadaki filmlerin adı geçsinde ne oynarsan oyna ama bende de vardı böyle bir kanal ve kapadılar şimdi yeni trend videoda yüzünüz gözüksün yoksa spama düşer kanal adsensede denersen eğer zaten kendinde oynasan ünlem gelebiliyor aynı kareden vi,deo oldugu için. verdiklerimde kategoridir aynı zamanda :D

edit: yüzü vrmış çocugun görmedim :) başlıklar bence yetersiz gibi geldi ama siz daha iyi bilirsiniz tabi.

hocam tavsiyeler için teşekkürler Gizza Partner ile Anlaştık Allahın Iznıyle Bır Sıkıntı Oldumu Yardımcı Olacaklardır :)

Edit Nasıl Yani hocam nasıl olabılır acaba başlıklar :D

maviş oyunda kelimesi hit bir kelime değil mesela ,
Tom Ve Jerry Türkce Oyun oynuyorum , Tom Gene Ortalığı Dağıttı | Tom And Jery Games Video

bak bunla hem ilgi çekersin hemde bu kırılan tabaklarla kızın elleri yüzünde şaşkın resimi kapak atarsan on numara olur. aynı zamanda başlıkla beraber bir merak topu olur gider 2 yıllık ing özgün kanallı birisi olarak tecrübe ile sabittir. aslında burda kanalımı yayınlicam ama spamdan ağzı yanan bu videolara sarmış durumda :)

maviş oyunda kelimesi hit bir kelime değil mesela ,
Tom Ve Jerry Türkce Oyun oynuyorum , Tom Gene Ortalığı Dağıttı | Tom And Jery Games Video

bak bunla hem ilgi çekersin hemde bu kırılan tabaklarla kızın elleri yüzünde şaşkın resimi kapak atarsan on numara olur. aynı zamanda başlıkla beraber bir merak topu olur gider 2 yıllık ing özgün kanallı birisi olarak tecrübe ile sabittir. aslında burda kanalımı yayınlicam ama spamdan ağzı yanan bu videolara sarmış durumda :)

Tavsiyeler için teşekkürler hocam denicem :)

cooking fever oynasın populermı bılmıyorum ama ben oynuyorum 27 yasımda :D fecı gaza getırdı benı :D hıcde boyle oyunlardan oynamamdı aslında ama :)

tavsiye için teşekkürler denicez inşALLAH :)

tüm sayfaları okumadım fakat önerilmediyse: intro ve outro gerekli videolara... başarılar dilerim..

tebrikler. Kız çocuğu olmasıda ayrı bi ilgi çekici. Önerim şimdilik aboneleri gizlemen yönünde belli bi sayıya ulaşana kadar.

tüm sayfaları okumadım fakat önerilmediyse: intro ve outro gerekli videolara... başarılar dilerim..

aynen hocam intro ve outro gerekli en kısa zamanda temin edicem inşALLAH Teşekkürler :)

tebrikler. Kız çocuğu olmasıda ayrı bi ilgi çekici. Önerim şimdilik aboneleri gizlemen yönünde belli bi sayıya ulaşana kadar.

Sebebi nedir hocam abonenın gızlenmesınde ki amac acaba ?

Güzel gidiyor çocuklar zamanla daha çok ilgi gösterir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri