Güzel gidiyor çocuklar zamanla daha çok ilgi gösterir
inşALLAH Hocam şimdi bi dönüm yeşil perde aldım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güzel gidiyor çocuklar zamanla daha çok ilgi gösterir
Montaj güzel olmuş hocam. Birsey gözüme çarptı cesur top oyununda eslesen mi var.
Eyvallah hocam sagolasın zamanla gelişicez inşALLAH.. he ya
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocamla konuştum halledicekti umarım kaldırabılır gereksız yere ses eşleşeni verdi kaldırılabılıyor fakat kaldırırsam'da o kısımda kı ses tamamen gıdıcek o yzden beklıyorum gizza'da kanal umarımkaldırabılır .
Sorun cozuldu, videodaki ses esleseni kaldirildi. Hayirli olsun.
14.Video bu videomuz'da yeşil perde kullandık bıraz kötü oldu ama zamanla inşallah oturtucazkardeşim oynarken ben arkasında yeşil perdeyı tutuyordum onun ıcın tutma seti tarzı bırsey yapıcam video hakkın'Da dusuncelerınızı benımle paylasırsanız cok sevınırım teşekkürler
https://www.youtube.com/watch?v=UIzYpVN1GqA
Sizle alakasi yokda bu nasil bir oyun yahu bu insanlar kafayi yemisler sapiklik resmen...
Fesatlik bende deil bu amerikanin pis oyunlari hep... bu ara cok taktim subliminale... ama cok cok var heryerdeleeer![]()
17.Video Happy WheelsArkadaşlar yeşil cızırtıları nasıl yok edebılırım acaba ?
https://www.youtube.com/watch?v=MAQghahfQcc
Kanal güzel gidiyor kardeşim, greenbox olayı da güzel olmuş, o yeşil cızırtılar da giderse daha güzel olur
Bir süre sonra tepkiler tarzında kardeşimizin komik tepkilerinden bir derleme oluşturabilirsin belki
Edit: Bu arada arkadaşlar bu tarz konularda paylaşılan özgün videoları, özgüne destek mahiyetinde, tamamını izlemeyecekseniz bile, sesini kısın yan sekmede sonuna kadar tamamlansın videoİzlenim süresi çok önemli.
[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] hocam hangi efektten yapıyosun ? eğer color key yöntemiyle yapıyorsan oralarda yeşilliler kalabilir, keylight efecktiyle denersen hiçbir yeşillik kalmaz
Hocam Obs ile demiyorum onunla hallediyorum eskiden action programıni kullanıyordum fakat onda yeşil perdeyi kaldırmak için bir yöntem yokdu fakat Obs de kayıt alırken otomatik kaldirabiliyorum fakat böyle oluyor acaba başka yöntem varmı bildiğin hocam [MENTION=8951]Dean[/MENTION]
hocam after effects kullan nette çok basit anlatımlarıda var , keylight yöntemi ile bir tane bile yeşil alan kalmaz hatta link de vereyim
https://www.youtube.com/watch?v=qb3UfzeU0to
Hocam onu bılıyorum kullanmasını felanda ben erkan kaydı alırken facecam kaydıda alıyorum vıdeo ıle bırlesık oluyor bunları aynı anda ayrı ayrı nasıl cekebılırım acaba onu bılmıyorum .
valla onu bilmiyom hocam da after effects zor değil heralde bende bilmiyorum hiç ama sırf o attığım linkteki video ile bile yeşil perde oalyı hallolur ben bikaç güne kadar ilk videomu çekecem
bu kadar küçük bi kanala reklam arası koymayaydın hocamkaç dolar getircek 5 sent mi
bence silin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.