Maviş Oyunda :D İlk Video Flappy Bird :D

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
kaydederken mouse görünsün mü die secenek vardır - ayarlar , options , preferences hangisi varsa artık . ingilizceyse cursor die gecer. programı hic kullanmadıgım icin bilemedim ama kesin vardır.

kaydederken mouse görünsün mü die secenek vardır - ayarlar , options , preferences hangisi varsa artık . ingilizceyse cursor die gecer. programı hic kullanmadıgım icin bilemedim ama kesin vardır.

Aaaa haklısın hocam dedıgın tıpde bır secenek var eyvallah :D

24.Video Impossible Hardy Tokat Yeme Cezalı Oyun :D
Not : Arkadaşlar Cezayı ben demedım zaten ceza konusu'Da yokdu oyuna sınırlenmıs gecmek ıcın kendı kendıne oyle bırsey yapmıs ama baya komık olmuş iyi seyirler :D

https://www.youtube.com/watch?v=u4d2nyBAo7E

en son sinir hastası olacak :D Sakine biraz sakin :D

hahahha :D bırsy olmaz sesı bıraz kısılmış manyagın barmaktan :D ya baska vıdeo cektık ben dıyor bu oyunu cok sevınıyorum cok eglencelı bır yerınde takıldı bagırıyor cıgırıyor :D sakine sakin olamıyor :D :D :D

Artık her yapılan videoyu paylaşmamanı öneriyorum yenı acılan konular kaynayıp gıdıyor amaç burdan izlenıp toplamak degıl 1-2 video sunup görüş almaktır sen kusura bakma bokunu cıkarttın olayın :D

Haksızmıyım [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam konunun kitlenmesinden yanayım.

Son düzenleme:
Artık her yapılan videoyu paylaşmamanı öneriyorum yenı acılan konular kaynayıp gıdıyor amaç burdan izlenıp toplamak degıl 1-2 video sunup görüş almaktır sen kusura bakma bokunu cıkarttın olayın :D

Haksızmıyım [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam konunun kitlenmesinden yanayım.

zararımı var ? bır kaybınmı var hocam yardımlasma destek formu degılmı paylasırım sorun olursa yonetıceler zaten ılgılenır yani'de suan konu gerıde oldugu halde nıye sıkıntı yaptın onu anlamadım ?

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:32 ----------

NOT : Zaten gunde 1 video yukluyorum ilk defa bugun 2 video yukledım yeni video yükleyince güncelliyorum ki sadece ben degılım forumda yapan ınsanlar arkadaşlarda var ben bugune kadar sorun oldugunu gormedım .

Neden kanalınıza özgün bir isim bulmuyosunuz da Burak oyunda gibi saçma sapan bir çocugun ismini alıyosunuz anlamadım. Oyunda ne? herkes görmüş burak tan. şu oyunda bu oyunda. başka isim bulmak bu kadar mı zor anlamadım. Yanlış anlamayın sizinle ilgili değil sadece Burak oyunda isminden ve kanalından nefret eden biri olarak söylüyorum

Neden kanalınıza özgün bir isim bulmuyosunuz da Burak oyunda gibi saçma sapan bir çocugun ismini alıyosunuz anlamadım. Oyunda ne? herkes görmüş burak tan. şu oyunda bu oyunda. başka isim bulmak bu kadar mı zor anlamadım. Yanlış anlamayın sizinle ilgili değil sadece Burak oyunda isminden ve kanalından nefret eden biri olarak söylüyorum

hocam ismi ben bulmadım ki :D kardeşim kendi dedi abi böyle yap diye herkes maviş maviş diyor annemlerde oyle yap dedı kardeşimi adı sakine ama herkes maviş der oda alıştı .

hocam ismi ben bulmadım ki :D kardeşim kendi dedi abi böyle yap diye herkes maviş maviş diyor annemlerde oyle yap dedı kardeşimi adı sakine ama herkes maviş der oda alıştı .

Maviş ismine takılmadım sorun OYUNDA kelimesinin eklenmesi. bu kelime eklenince direk akla burak oyunda geliyor malesef.

zararımı var ? bır kaybınmı var hocam yardımlasma destek formu degılmı paylasırım sorun olursa yonetıceler zaten ılgılenır yani'de suan konu gerıde oldugu halde nıye sıkıntı yaptın onu anlamadım ?

1. Zararı var Yeni açılan konular Sen Post Kastıgın Icın Yeni Video Çektikçe Alt'a Düşüyor
2. Sitenın Ana sayfasında İstatistik Sayfasında Yeni Açılan Konular Değil Sen ve Senin Gibi Yapan Herkes Olursa Ordada Aynı Şekilde Eski Konular Devamlılığını Sürdürür Ve güncel Konular Takıp Edilemez Şahsen Kategori Kategori Gezmek Yerine İstatistikteki Konulara Bakıyorum Vaktim Kalırsa Kategorilere Giriyorum.
3.Kaybım var Zamanımı Harcıyosun ben Yardıma İhtiyacı olan birine hemen ulaşıcakken istatistiklerdeki listede senin sayende onlar görünmediği için yeni konu başlığı göremüyorum.
4.Burası Yardımlaşma ve destek forumu çok haklısın fakat sen her çektiğin videoyu paylaşırsan yada herkes böyle yaparsa bu forum çöplükten başka birşeye dönüşmez.Sen Kanalını açarsın 1) tasarımını sorarsın konu biter 2) 4-5 video yüklersin insanlara videonun tarzını beğenıp beğenmediklerini içeriğini beğenip beğenmediklerini sorarsın biter gider. 3)Sen her yaptığını paylaştığn sürece bana göre bu forumu kötüye kullanmak olur insanlarla yardımlaşma ayağına ızlenım kasmaya calsmaktan birşey olmaz he ayrıca burdan gelen 50-100 izlenımle 1 lira bile kazanamazsın belkı orası ayrı.
5. Konu geride falan değil ne zaman görsem yeni mesaj yazılmış halde duruyor en tepelerde.
6.Sıkıntı gerçekten yaptım çünkü ben uzun zamandır bu forumdayım birşeyi insanın gözüne bu kadar sokarsan elbet biri patlar bu'da ben oldum.Bunları benım sana söylememem lazım kendın dusunmelısın.
7. Ben Sadece Sıkıntımı dile Getirdim Sana şahsen hiç birşekilde Ard Niyet Beslemiyorum.

Son düzenleme:
Maviş ismine takılmadım sorun OYUNDA kelimesinin eklenmesi. bu kelime eklenince direk akla burak oyunda geliyor malesef.

olabilir hocam söylerim kendisine değiştirmemizi isterse başka isim kullanmak isterse hallderiz sorun degıl benım ıstedgım hevesle oynasın sımdı hergun kanalına bakıyor kac vıdeo var kac abone var abone artınca nasıl mutlu oluyor gorsen hocam anlarsın :D sımdı olmaz bu sunu koyım dersem begenmezse hevesle yapmaz .

olabilir hocam söylerim kendisine değiştirmemizi isterse başka isim kullanmak isterse hallderiz sorun degıl benım ıstedgım hevesle oynasın sımdı hergun kanalına bakıyor kac vıdeo var kac abone var abone artınca nasıl mutlu oluyor gorsen hocam anlarsın :D sımdı olmaz bu sunu koyım dersem begenmezse hevesle yapmaz .

ahah :D Mantıklı bakalım hayırlısı olsunn

1. Zararı var Yeni açılan konular Sen Post Kastıgın Icın Yeni Video Çektikçe Alt'a Düşüyor
2. Sitenın Ana sayfasında İstatistik Sayfasında Yeni Açılan Konular Değil Sen ve Senin Gibi Yapan Herkes Olursa Ordada Aynı Şekilde Eski Konular Devamlılığını Sürdürür Ve güncel Konular Takıp Edilemez Şahsen Kategori Kategori Gezmek Yerine İstatistikteki Konulara Bakıyorum Vaktim Kalırsa Kategorilere Giriyorum.
3.Kaybım var Zamanımı Harcıyosun ben Yardıma İhtiyacı olan birine hemen ulaşıcakken istatistiklerdeki listede senin sayende onlar görünmediği için yeni konu başlığı göremüyorum.
4.Burası Yardımlaşma ve destek forumu çok haklısın fakat sen her çektiğin videoyu paylaşırsan yada herkes böyle yaparsa bu forum çöplükten başka birşeye dönüşmez.Sen Kanalını açarsın 1) tasarımını sorarsın konu biter 2) 4-5 video yüklersin insanlara videonun tarzını beğenıp beğenmediklerini içeriğini beğenip beğenmediklerini sorarsın biter gider. Sen her yaptığını paylaştığn sürece bana göre bu forumu kötüye kullanmak olur insanlarla yardımlaşma ayağına ızlenım kasmaya calsmaktan birşey olmaz he ayrıca burdan gelen 50-100 izlenımle 1 lira bile kazanamazsın belkı orası ayrı.
5. Konu geride falan değil ne zaman görsem yeni mesaj yazılmış halde duruyor en tepelerde.
6.Sıkıntı gerçekten yaptım çünkü ben uzun zamandır bu forumdayım birşeyi insanın gözüne bu kadar sokarsan elbet biri patlar bu'da ben oldum.Bunları benım sana söylememem lazım kendın dusunmelısın.
7. Ben Sadece Sıkıntımı dile Getirdim Sana şahsen hiç birşekilde Ard Niyet Beslemiyorum.

hocam ben gunde 1 video yukluyorum videoyu konuda paylasıyorum okadr gelen yoruma cevap verıyorum anca oyle one cıkıyor ki bu forum istatistik bolumunden ulasmıyor eger bılgı bırsey arıyorsan forumu ac bak oyle ıstatıstık olumunde 50 tane konum yok 1 konum var oda zaman zaman cıkıyor eger sorun varsa modlar zaten konuyu ısterlerse kıtlerler ki bu forumda sıyaset konuları haber konuları acılıyor youtube ile alakalı olmayan sorun yokda benım konummu sorun oldu ?

ahah :D Mantıklı bakalım hayırlısı olsunn

Senın dedıgın'de mantıklı hocam aklımada geldıde ıste kucuk hanımın keyfı ama yarın soylıcem :D Allah razı olsun hocam tavsıyen için :)

Hocam İNŞAALLAH emeğinizin karşılığı alırsınız özgün çalışmak emek istiyor zor iş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri