zararımı var ? bır kaybınmı var hocam yardımlasma destek formu degılmı paylasırım sorun olursa yonetıceler zaten ılgılenır yani'de suan konu gerıde oldugu halde nıye sıkıntı yaptın onu anlamadım ?
1. Zararı var Yeni açılan konular Sen Post Kastıgın Icın Yeni Video Çektikçe Alt'a Düşüyor
2. Sitenın Ana sayfasında İstatistik Sayfasında Yeni Açılan Konular Değil Sen ve Senin Gibi Yapan Herkes Olursa Ordada Aynı Şekilde Eski Konular Devamlılığını Sürdürür Ve güncel Konular Takıp Edilemez Şahsen Kategori Kategori Gezmek Yerine İstatistikteki Konulara Bakıyorum Vaktim Kalırsa Kategorilere Giriyorum.
3.Kaybım var Zamanımı Harcıyosun ben Yardıma İhtiyacı olan birine hemen ulaşıcakken istatistiklerdeki listede senin sayende onlar görünmediği için yeni konu başlığı göremüyorum.
4.Burası Yardımlaşma ve destek forumu çok haklısın fakat sen her çektiğin videoyu paylaşırsan yada herkes böyle yaparsa bu forum çöplükten başka birşeye dönüşmez.Sen Kanalını açarsın
1) tasarımını sorarsın konu biter
2) 4-5 video yüklersin insanlara videonun tarzını beğenıp beğenmediklerini içeriğini beğenip beğenmediklerini sorarsın biter gider.
3)Sen her yaptığını paylaştığn sürece bana göre bu forumu kötüye kullanmak olur insanlarla yardımlaşma ayağına ızlenım kasmaya calsmaktan birşey olmaz he ayrıca burdan gelen 50-100 izlenımle 1 lira bile kazanamazsın belkı orası ayrı.
5. Konu geride falan değil ne zaman görsem yeni mesaj yazılmış halde duruyor en tepelerde.
6.Sıkıntı gerçekten yaptım çünkü ben uzun zamandır bu forumdayım birşeyi insanın gözüne bu kadar sokarsan elbet biri patlar bu'da ben oldum.Bunları benım sana söylememem lazım kendın dusunmelısın.
7. Ben Sadece Sıkıntımı dile Getirdim Sana şahsen hiç birşekilde Ard Niyet Beslemiyorum.