Maviş Oyunda :D İlk Video Flappy Bird :D

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
NOT : Arkadaşlar Bizmi Yanlış Aldık Gerçekden Mi Böyle Anlamadık Ama Bu Wasabi Acı Değil İğrenç Ben Hayatım'da Böyle Birşey Yemedim Kore Yemekleri Bundan 10 Kat Daha İyidir Abartısız Ya Resmen Yanmış Lastik Kokusu Gibi Bir Kokusu Var Tadınca O Geliyor Direkt İnsanın Aklına Acı Değil Bu İğrenç Abi ... :D Sakın Denemeyin Yani .

49. Video : Maviş Oyunda | Wasabi Cezalı Mortal Kombat X

https://www.youtube.com/watch?v=uR_lN9AaG5s

maşallah benden güzel oynuyor kızımız :)
bu yaşta konuşma geliştirmesi çok iyi olmuş

bak bak bak nasılda burnunu kapatıyor tadı gelmesin die uyanıık aferin :)

maşallah benden güzel oynuyor kızımız :)
bu yaşta konuşma geliştirmesi çok iyi olmuş

bak bak bak nasılda burnunu kapatıyor tadı gelmesin die uyanıık aferin :)

hahahhahahah :D Eyvallah hocam güzel yorumun çok teşekkür ederiz :))

Arkadaşlar bugun 100 aboneyi geçtik öncelikle ytpara'da ki destek veren vermeyen herkese çok teşekkür ederiz :))

Kendi Çapımda Bir Komik Montaj Hazırladım Umarım Beğenirsiniz :)))

55. Video : Maviş Oyunda | 100 Aboneye Özel Komik Montaj
https://www.youtube.com/watch?v=fYTJQVBUI-o

100 aboneyi geçmiş kardeşim hayırlı olsun :) Benden de +1 Abone +1 Beğeni +Tam izlenim

Yalnız videoları gündüz saatlerinde yüklesen daha iyi olur diye düşünüyorum
Eyvallah Hocam is yoğunKuğu yüzünden akşam çekrbiliyoruz videoları sonra anca render yükle yapıyoruz 😂

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] geliyorumm geliyorum birgün bleki bende 100 aboneye ulaşırım :D

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] geliyorumm geliyorum birgün bleki bende 100 aboneye ulaşırım :D

İnşALLAH Karşimm İnşALLAH :D Yakında Yeni Bir Oyun Kanalı İle Daha Piyasa'ya Atılıyorum Hayırlısıyla :D Burdan Müjdesini Verim Şimdiden :D

İnşALLAH Karşimm İnşALLAH :D Yakında Yeni Bir Oyun Kanalı İle Daha Piyasa'ya Atılıyorum Hayırlısıyla :D Burdan Müjdesini Verim Şimdiden :D

tek git tek gitmek iyidir :D sen bana şu adwors konusunda bi yardımcı oluver bi boş vaktinde arkadaşlar diyo 1000 tl ye 1k hit bile gelmez diyo , yabancı benim içeirk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri