max1616 Hakkında Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

macchess

Kayıtlı Üye
Şikayetçi Üye: [MENTION=43331]macchess[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=16096]max1616[/MENTION]
Olay: Arkadaştan http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/105864-8-9-tl-gelirli-adsense-kanal.html konusunda sattığı kanalı aldım ve ödemesini atm üzerinden beyanına göre arkadaşına ait olan garanti hesabına yaptım (istenirse dekont sunabilirim). Kanalı almadan önce skype üzerinden kanalla ilgili (silinen video var mı sorusuna) arkadaştan hayır cevabını aldım. Daha sonra anlaşmamız üzerine parayı ödedikten sonra kanalı teslim aldım, kanalı kontrol ederken aşağıda kanala ait gmail hesabında görülen telif ve dünya engeli içeriklerine ait mailleri görmem üzere bu kanalda çokça videonun silindiğini fark ettim. Bunun üzerine arkadaştan paramı iade etmesini talep ettim; ancak arkadaş borcu olduğu için yatırdığım bu parayı arkadaşının hesabına yatırttığını ve iade yapamayacağını belirtti. Ben arkadaşa gönderdiğim bu parayı kredi kartından nakit avans çekerek gönderdim ve olay sonrası arkadaş iademi yapacağını belirtmesine rağmen (aşağıda resimler yer alıyor) en son perşembe günü ödeyeceğini daha sonra iade yapamayacağını ancak kanal parasını çıkarmazsa iade yapacağını ve garanti verdiğini belirtmiştir. Olayla ilgili olarak kullanıcının bu kanalı iade alıp verdiğim ücreti göndermesini (yine beyanına göre perşembe günü iade edebileceğini söylüyor bu mümkünse perşembe gününe kadar kanalı adsense veya partnere bağlamadan bekleteceğim) aksi halde forumdan banlanmasını talep ediyorum.

Skype görüntüleri:

Kanaldaki telifli ve engelli videolara ait görüntüler:

http://i.hizliresim.com/nEQ0MR.png

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION], [MENTION=11620]era[/MENTION]

Arkadaşın telifli dediği videolar kendisine de belirttiğim gibi yükleme esnasında renderda engel geçemeyip yayınlanmadan silinen videolardır..Sonuçta her video ilk yüklememizde geçecek diye bir kaide yok..Yeri geliyor 1 video için 5-6 kez render alıyoruz...Arkadaş bana hangi videolar var dediğinde bir dizinin 3 sezon tüm bölümlerinin olduğunu söyledim...Bu videolar tamamen kanalda mevcuttur ve hiç birinde en ufak bir sıkıntı yoktur..Zaten arkadaşın bahsettiği video hak talepleri Nisan ayına aittir..Ben videoları engel geçecek şekilde yükledikten sonra hiç bir şekilde telif veya başka bir sıkıntı olmamıştır..Ben bu sıradan bahaneye rağmen en başta söylediğim gibi ödemeyi arkadaşıma gönderdiğim için şu an geri iade yapamayacağımı ancak adsense ödeme gününde yapabileceğimi söyledim..Kendisi bunu kabul etmedi..Paramı hemen istiyorum dedi..Ben kabul etmeme rağmen gelip şikayet konusu açtı..Şimdi ben şikayetçi oluyorum..Kanalın içeriği öğrendikten sonra bahane üretip iade talep etti...

Şimdi size soruyorum videoyu atarken engel geçemediğiniz zaman yeri gelip 3 kere 5 kere o videoyu tekrar yüklemiyormusunuz ?

Kaldı ki bahsedilen videolar kanala ilk yükleme yaptığım Nisan ayında oluyor ve o zamandan bu yana sıkıntısız bir şekilde ödemesini alıyor..Ben buna rağmen eğer kanalın paranı almadan kapanırsa paranı iade edeceğim dememe rağmen illa hayır ben şimdi paramı istiyorum diyen arkadaşın niyeti sizce nedir ?

Duyarlı bir şekilde okuyup kararınızı verirsiniz..Ben artık arkadaşın iyi niyetli olmadığını düşünüyorum..

Arkadaşın telifli dediği videolar kendisine de belirttiğim gibi yükleme esnasında renderda engel geçemeyip yayınlanmadan silinen videolardır..Sonuçta her video ilk yüklememizde geçecek diye bir kaide yok..Yeri geliyor 1 video için 5-6 kez render alıyoruz...Arkadaş bana hangi videolar var dediğinde bir dizinin 3 sezon tüm bölümlerinin olduğunu söyledim...Bu videolar tamamen kanalda mevcuttur ve hiç birinde en ufak bir sıkıntı yoktur..Zaten arkadaşın bahsettiği video hak talepleri Nisan ayına aittir..Ben videoları engel geçecek şekilde yükledikten sonra hiç bir şekilde telif veya başka bir sıkıntı olmamıştır..Ben bu sıradan bahaneye rağmen en başta söylediğim gibi ödemeyi arkadaşıma gönderdiğim için şu an geri iade yapamayacağımı ancak adsense ödeme gününde yapabileceğimi söyledim..Kendisi bunu kabul etmedi..Paramı hemen istiyorum dedi..Ben kabul etmeme rağmen gelip şikayet konusu açtı..Şimdi ben şikayetçi oluyorum..Kanalın içeriği öğrendikten sonra bahane üretip iade talep etti...

Şimdi size soruyorum videoyu atarken engel geçemediğiniz zaman yeri gelip 3 kere 5 kere o videoyu tekrar yüklemiyormusunuz ?

Kaldı ki bahsedilen videolar kanala ilk yükleme yaptığım Nisan ayında oluyor ve o zamandan bu yana sıkıntısız bir şekilde ödemesini alıyor..Ben buna rağmen eğer kanalın paranı almadan kapanırsa paranı iade edeceğim dememe rağmen illa hayır ben şimdi paramı istiyorum diyen arkadaşın niyeti sizce nedir ?

Duyarlı bir şekilde okuyup kararınızı verirsiniz..Ben artık arkadaşın iyi niyetli olmadığını düşünüyorum..

Arkadaş size özellikle sormuş silinen video varmı diye bir videoyu bir kanala upload a başlatıp o upload bittiyse video yüklenmiş demektir.

yeri gelip 3-5 render yapmıyormusunuz bu cümlenizi şimdi değil arkadaş o soruyu sorduğunda diyecektinizki şuan haklı olabilesiniz.

Şimdi [MENTION=43331]macchess[/MENTION]; hocam arkadaşa iade için süre tanımak istiyor musunuz?

Ben arkadaşa paranı ancak bu haftaki adsense ödemesini aldığımda ödeyebilirim dediğimde bunu kabul etmeyip gelip burda şikayet konusu oluşturdu..5 aydır sıkıntısız ödeme alan ve 5 ay önce olan bu yüklemeleri video yüklendi-silindi olarak kabul ediyorsanız banlanmaya razıyım..Ben karşımdakinin kötü niyetli olduğunu hissettiğim ve haksızlığa uğradım zaman değil banlanmak, ucunda ne olursa olsun hakkımı ararım..Tüm iyi niyetimle içeriğimi görmesine rağmen ben ona teklifimi yaptım kabul etmedi..Ben artık geri iade kabul etmiyorum.

Arkadaş size özellikle sormuş silinen video varmı diye bir videoyu bir kanala upload a başlatıp o upload bittiyse video yüklenmiş demektir.

yeri gelip 3-5 render yapmıyormusunuz bu cümlenizi şimdi değil arkadaş o soruyu sorduğunda diyecektinizki şuan haklı olabilesiniz.

Şimdi [MENTION=43331]macchess[/MENTION]; hocam arkadaşa iade için süre tanımak istiyor musunuz?

Hocam, kanal bilgileri şu an ben de; şifre ve kurtarma mailleri değiştirilmiş vaziyette ancak hiçbir şekilde adsense veya partnere bağlanmadı. Arkadaş perşembe günü ödemeyi göndereceğini beyan ediyorsa kanala dokunmam ve kanal bu şekilde bende kalır veya bana güvenmiyorsa kanalı bu şekilde size teslim ederim. Yok parayı iade etmiyorum derse de gerekeni yapın.

Ben arkadaşa paranı ancak bu haftaki adsense ödemesini aldığımda ödeyebilirim dediğimde bunu kabul etmeyip gelip burda şikayet konusu oluşturdu..5 aydır sıkıntısız ödeme alan ve 5 ay önce olan bu yüklemeleri video yüklendi-silindi olarak kabul ediyorsanız banlanmaya razıyım..Ben karşımdakinin kötü niyetli olduğunu hissettiğim ve haksızlığa uğradım zaman değil banlanmak, ucunda ne olursa olsun hakkımı ararım..Tüm iyi niyetimle içeriğimi görmesine rağmen ben ona teklifimi yaptım kabul etmedi..Ben artık geri iade kabul etmiyorum.

Hocam, kanal bilgileri şu an ben de; şifre ve kurtarma mailleri değiştirilmiş vaziyette ancak hiçbir şekilde adsense veya partnere bağlanmadı. Arkadaş perşembe günü ödemeyi göndereceğini beyan ediyorsa kanala dokunmam ve kanal bu şekilde bende kalır veya bana güvenmiyorsa kanalı bu şekilde size teslim ederim. Yok parayı iade etmiyorum derse de gerekeni yapın.

Perşembe günü para iadesi yapmayı kabul ediyorsanız işlem yapmayacağım son kararınız nedir perşembe günü iade yapacak mısınız?

Konuya gelen beğenilerden kimin haklı olduğu ortaya çıkıyor zaten..Benim burda kimseyle bir arkadaşlığım yok..Hepsi tarafsız olarak beğeniyorlar konuyu..Bunu göre göre banlayacaksanız buyrun banlayın..Adaletiniz buymuş der geçeriz..Ben arkadaşa ödeme iade etmiyorum.

Konuya gelen beğenilerden kimin haklı olduğu ortaya çıkıyor zaten..Benim burda kimseyle bir arkadaşlığım yok..Hepsi tarafsız olarak beğeniyorlar konuyu..Bunu göre göre banlayacaksanız buyrun banlayın..Adaletiniz buymuş der geçeriz..Ben arkadaşa ödeme iade etmiyorum.

iade yapmayacağını belirttiği için banlanmıştır. alıcı silinen video varmı dediği zaman şimdiki savunmanızı yapsaydınız ve alıcı bunu kabul etseydi siz haklı olacaktınız benim adaletim bu durumda bu şekil işlem yapmamı gerektiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri