Arkadaşlar tek kanalım var. Ödeme yapıldı vs gözükmüyor. ocak-şubat-mart-nisan-mayıs vereceklerse 555 dolar falan yapıyor.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende girmedim banka bilgileri henüz,haliylede para alamadımşimdi şunu anlamadım ben;daily hesabıma enparayı ekledim,100$ limitini aştı kanal ve daily gönderdi bu ödemeyi.sonuçda payoner hesabı gerekmeden,kullanmadan bankaya çekiyoruz bu şekilde parayı.payoner sadece dmnin aracı kurumu.bu 200 $ muhabbeti burada nasıl devreye girecek ki?dm 100$ gönderdi,ben bi payoner hesabı vermedim adamlara sadece enpara verdim diyelim.200$dan az ise bu para nolucak?gelmeyecek mi hesabıma?gelmeyecekse geri mi dönecek dm ye?
dm hesabınıza enparayı nasıl eklediniz? pp haricinde kart veya banka illaki payoneer hesabızı girmeniz gerekiyordu.bende girmedim banka bilgileri henüz,haliylede para alamadımşimdi şunu anlamadım ben;daily hesabıma enparayı ekledim,100$ limitini aştı kanal ve daily gönderdi bu ödemeyi.sonuçda payoner hesabı gerekmeden,kullanmadan bankaya çekiyoruz bu şekilde parayı.payoner sadece dmnin aracı kurumu.bu 200 $ muhabbeti burada nasıl devreye girecek ki?dm 100$ gönderdi,ben bi payoner hesabı vermedim adamlara sadece enpara verdim diyelim.200$dan az ise bu para nolucak?gelmeyecek mi hesabıma?gelmeyecekse geri mi dönecek dm ye?
hocam neden geri dönsün enpara ıbanı vermişin kendi kurundan bozar yollar o 200 olayı payoneer hesap için öyle saçmalıkmı olur sen direk banka hesabına istiyorsun dm de aracı olarak payoneri kullanıyor ama payoner hesabına alırsan parayı 200 usd olmadan bankaya cekemıyorsun BU 200 usd limiti karıştılıyor payoner hesaba gelen ödemeler için ama sen direk tr banka hesabına istemişin parayı enparaya ödeme alanda var yazmış konuya
dm hesabınıza enparayı nasıl eklediniz? pp haricinde kart veya banka illaki payoneer hesabızı girmeniz gerekiyordu.
dm hesabınıza enparayı nasıl eklediniz? pp haricinde kart veya banka illaki payoneer hesabızı girmeniz gerekiyordu.
Mayis kazanci payonnere gelmedi hala bundaatten sonra gelir mi bosa ümitlenmiyim mi..
banka transferi olarak ekleyemiyorsunuz payoneer hesabını yalnızca kart olarak ekleyebiliyorsunuz ödeme bu şekilde geldi payoneer hesabıma bende bugün bankaya transfer istedim 3 gün içinde hesaba gönderileceğine dair mail geldi.
karttan çekimlerde tebin komisyon oranı baya fazla görünüyor %3-5 diyorlar bankaya transferde bir kesinti görünmedi ama kur biraz düşükten gönderiliyormuş bakıcaz nasıl gelecek.
Farklı bir konu olarak ing-tr çeviri yapıyorsunuz sanırım yabancı oyun makalelerini çeviriyormusunuz?
Bir benim mi ödeme yapılmadı?
nisan gelip mayıs mı gelmedi hocam?
birde ödemesi gelen arkadaşlar kanalınızda ödemeler bölümünde yapılan ödeme gözüküyor mu acaba?
bana da gelmedi yarın devam ederler
inş. umarım öyle olur,yoksa fırttıracağım![]()
Yüklü ödemelere geçmezler şimdi sen pazartesiyi bekle hocam [emoji3]
Slither İO – slitherio.co - Mobil imza
Görünüyor nisan mayıs olarak ama sana gelen ödeme çok alakasız dm ye yaz konu ile ilgili alakasız bi ödeme almışın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.