Mayıs 2016 Kazançlar Kesinleşti

Arkadaşlar tek kanalım var. Ödeme yapıldı vs gözükmüyor. ocak-şubat-mart-nisan-mayıs vereceklerse 555 dolar falan yapıyor.

qBd82R.png

Son düzenleme:
bende girmedim banka bilgileri henüz,haliylede para alamadım :D şimdi şunu anlamadım ben;daily hesabıma enparayı ekledim,100$ limitini aştı kanal ve daily gönderdi bu ödemeyi.sonuçda payoner hesabı gerekmeden,kullanmadan bankaya çekiyoruz bu şekilde parayı.payoner sadece dmnin aracı kurumu.bu 200 $ muhabbeti burada nasıl devreye girecek ki?dm 100$ gönderdi,ben bi payoner hesabı vermedim adamlara sadece enpara verdim diyelim.200$dan az ise bu para nolucak?gelmeyecek mi hesabıma?gelmeyecekse geri mi dönecek dm ye?

hocam neden geri dönsün enpara ıbanı vermişin kendi kurundan bozar yollar o 200 olayı payoneer hesap için öyle saçmalıkmı olur sen direk banka hesabına istiyorsun dm de aracı olarak payoneri kullanıyor ama payoner hesabına alırsan parayı 200 usd olmadan bankaya cekemıyorsun BU 200 usd limiti karıştılıyor payoner hesaba gelen ödemeler için ama sen direk tr banka hesabına istemişin parayı enparaya ödeme alanda var yazmış konuya

bende girmedim banka bilgileri henüz,haliylede para alamadım :D şimdi şunu anlamadım ben;daily hesabıma enparayı ekledim,100$ limitini aştı kanal ve daily gönderdi bu ödemeyi.sonuçda payoner hesabı gerekmeden,kullanmadan bankaya çekiyoruz bu şekilde parayı.payoner sadece dmnin aracı kurumu.bu 200 $ muhabbeti burada nasıl devreye girecek ki?dm 100$ gönderdi,ben bi payoner hesabı vermedim adamlara sadece enpara verdim diyelim.200$dan az ise bu para nolucak?gelmeyecek mi hesabıma?gelmeyecekse geri mi dönecek dm ye?
dm hesabınıza enparayı nasıl eklediniz? pp haricinde kart veya banka illaki payoneer hesabızı girmeniz gerekiyordu.

hocam neden geri dönsün enpara ıbanı vermişin kendi kurundan bozar yollar o 200 olayı payoneer hesap için öyle saçmalıkmı olur sen direk banka hesabına istiyorsun dm de aracı olarak payoneri kullanıyor ama payoner hesabına alırsan parayı 200 usd olmadan bankaya cekemıyorsun BU 200 usd limiti karıştılıyor payoner hesaba gelen ödemeler için ama sen direk tr banka hesabına istemişin parayı enparaya ödeme alanda var yazmış konuya

bikaç arkadaş payoner haricinde yani direk bankaya çekimdede aynı kural var demiş bagzı konularda görünce dikkatimi çekti,banada saçma geldide hocam onun için bi sorayım dedim ;)

dm hesabınıza enparayı nasıl eklediniz? pp haricinde kart veya banka illaki payoneer hesabızı girmeniz gerekiyordu.

henüz enpara eklemedim,onu örnek olarak söyledim sadece ama o ekranı deneme yaparken geçtim öylesine ve sorun çıkmadı.orada payoner hesabına giriş bilgileri istemiyor,ratgele bi mail yazdıgında geçiyor.o mail adresine sadece bilgilendirme mailı geliyormuş.ekleyenlerin hepside öyle söyledi hocam...nasıl eklendigide şurada var bak;
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/102109-dailymotion-direk-tr-banka-hesabi-ekleme.html

banka transferi olarak ekleyemiyorsunuz payoneer hesabını yalnızca kart olarak ekleyebiliyorsunuz ödeme bu şekilde geldi payoneer hesabıma bende bugün bankaya transfer istedim 3 gün içinde hesaba gönderileceğine dair mail geldi.
karttan çekimlerde tebin komisyon oranı baya fazla görünüyor %3-5 diyorlar bankaya transferde bir kesinti görünmedi ama kur biraz düşükten gönderiliyormuş bakıcaz nasıl gelecek.
Farklı bir konu olarak ing-tr çeviri yapıyorsunuz sanırım yabancı oyun makalelerini çeviriyormusunuz?

Ben banka olarak ekledim ve mart ödemesini öyle aldım direkt olarak bankaya geldi bildirimden 3 gün sonra.

ben 2 haziranda 2 kanal ödemesi aldım ıkısıde 100 kusur dolardı ve ödeme geldi..

Bu direk payoner girme olayı eskiden vardı. Şimdi her kanala payoner açıyorsun yaptırım gibi sanırım buda 200 dolar limitinin doğru oldugunu gösteriyor. Arkadaş 2-3 sayfa önce yazmıstı snrr adlı arkadaşın verdiği bilgi doğru sen zaten hesap girmediğin için her kanal için ayrı ayrı payoner açıcaksın o yüzden sana bu sıkıntı olcağını sanmıyorum..

bende bekliyorum ilk odeme olucak ama henuz bi ses yok

Görünüyor nisan mayıs olarak ama sana gelen ödeme çok alakasız dm ye yaz konu ile ilgili alakasız bi ödeme almışın

ne zaman dm ye yazsam tesadüf mü bilmiyorum kanalım kapandı. Korkuyorum yazamıyorum :D

bu arada 100 den fazla kanalım kapanmıştır şimdiye kadar. kapanan kanalların içinde 3000-5000 dolar olupda ödeme yöntemi girilmemiş kanallar bile vardı. hemde temp maille açtığım için yazışamadığım kanallar :D

Alakasız miktarda 100+ iki adet ödeme gelmiş dün sabah. Ancak ödeme beklediğim kanallarda bu miktarlardan daha fazla var, bu miktarda ödeme beklemiyordum bir sıkıntı var ama anlamadım hayırlısı;)

Arkadaşlar bugün ödeme alan var mı?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri