Mayıs 2016 Kazançlar Kesinleşti

Ön ödemeli payoneer karta istedim parayi banka eklemedim.dolar olarak yatacak galiba. Bu sekilde odeme almada bi sikinti yoktur insallah bilen yazarsa sevinirim..

Ödemeler yapıldı mı ilk defa ödeme alacagim mayista 100$ i geçmiştim

Edit: ödeme gelmiş 29.95 bisey kesmisler galiba yıllık kullanimdi

Son düzenleme:
Ön ödemeli payoneer karta istedim parayi banka eklemedim.dolar olarak yatacak galiba. Bu sekilde odeme almada bi sikinti yoktur insallah bilen yazarsa sevinirim..

Olmaz 29.95 usd ilk para yatınca keser atmden cekım ücreti 3.15 usd + banka komısyonu ama cekersın sorun olmuyor komısyonları heasqplayıp öyle çekilcek tutar gir yetersiz bakiyede de 1 usd kesıyor payoner

---------- Spam Engelliyici 19:32 ---------- Önceki Mesaj 19:31 ----------

Ödemeler yapıldı mı ilk defa ödeme alacagim mayista 100$ i geçmiştim

Edit: ödeme gelmiş 29.95 bisey kesmisler galiba yıllık kullanimdi

Aynen yıllık kullanım ucretı atmden cekım lımıtı 100 usd bosuna deneme yetersız bakıyede 1 usd kesıyor

bugün ödeme yöntemi değiştirdim ödeme gelecek aya mı kalır?

Ödeme gelmedi henüz yarına gelir inşallah. Bu arada ödemesi gelenler banka transferi mi yoksa kart olarak mı eklediler ödeme yöntemlerini?

200$ ustu payoneer ödemesi alan var mi?

Ödeme gelmedi henüz yarına gelir inşallah. Bu arada ödemesi gelenler banka transferi mi yoksa kart olarak mı eklediler ödeme yöntemlerini?
banka transferi olarak ekleyemiyorsunuz payoneer hesabını yalnızca kart olarak ekleyebiliyorsunuz ödeme bu şekilde geldi payoneer hesabıma bende bugün bankaya transfer istedim 3 gün içinde hesaba gönderileceğine dair mail geldi.
karttan çekimlerde tebin komisyon oranı baya fazla görünüyor %3-5 diyorlar bankaya transferde bir kesinti görünmedi ama kur biraz düşükten gönderiliyormuş bakıcaz nasıl gelecek.
Farklı bir konu olarak ing-tr çeviri yapıyorsunuz sanırım yabancı oyun makalelerini çeviriyormusunuz?

Son düzenleme:
bende girmedim banka bilgileri henüz,haliylede para alamadım :D şimdi şunu anlamadım ben;daily hesabıma enparayı ekledim,100$ limitini aştı kanal ve daily gönderdi bu ödemeyi.sonuçda payoner hesabı gerekmeden,kullanmadan bankaya çekiyoruz bu şekilde parayı.payoner sadece dmnin aracı kurumu.bu 200 $ muhabbeti burada nasıl devreye girecek ki?dm 100$ gönderdi,ben bi payoner hesabı vermedim adamlara sadece enpara verdim diyelim.200$dan az ise bu para nolucak?gelmeyecek mi hesabıma?gelmeyecekse geri mi dönecek dm ye?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri