McDonalds Menü Sadece 3 TL

Arkadaştan 4 kod aldım. Kesinlikle güvenilir.
1 menü fiyatına 4 menü yemenin keyfini yaşayacağım inşallah :))

Kardeş bugün yine sordum yine kampanya bitti dedi :S 20 şubatta bitmiyormuydu bu kampanya dedim. Yine yok bitti falan dedi.Bence kasıtlı yapıyor burdakiler. Zaten ... kadar şehir burası cimri herifler.

ilk defa defa sizden duydum

Kardeş zaten ben şanssız bir insanım.Bunu bildiğim için zaten gidip sormuştum geçerli mi diye. Ve haklıda çıktım yani şanssızım. Bu şehirde 1 tane mc donalds var zaten oda ..... çıktı işte naparsın.

Kardeş zaten ben şanssız bir insanım.Bunu bildiğim için zaten gidip sormuştum geçerli mi diye. Ve haklıda çıktım yani şanssızım. Bu şehirde 1 tane mc donalds var zaten oda ..... çıktı işte naparsın.

nası 1 tane mcdonalds olur ya vardır illaki başka bi yerde

Once kod yollayip sonra odeme almayi kabul eden ender kisilerden 1 tanesidir kendisine cok tesekkur ediyorum sonsuz guven...

dün 4 adet satın aldım.Arkadaşlarımla afiyetle yedim.Arkadaş güvenilir ve hızlıdır.Teşekkür ederim.

toplam 7 adet almış oluyorum 1 adetini önce kod sonra ödeme yaptırdığı için ona teşekkür ediyorum güvenim tam

Paypal adresinizi alıyım toplam 2 adet alacam eğer memnun kalırsam çokca alacam
bide son kullanma tarihi nedir bilgi verirmisiniz teşekkürler.

olumlu olumsuz mesajlara teşekkür ediyorum yazacağım ama olumsuz mesaj yok bütün hızıyla satışlarımız devam ediyor güncel

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri