MCN Açmak İçin Bilgiler

• Kullanıcı dizikit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim anlamadığım nokta iyi herşey güzelde, youtubeda Türkiye'de para kazanmak yasak değil mi? :) Türkiye lokasyonlu bir MCN'ye nasıl izin vericekler yasaksa?

(işin içine resmiyet gireceği için diyorum yoksa ülkeni Amerika yap para kazanma açılsın mantığı değil demek istediğim şey)

ben birkaç gün arastırdım elde ettiğim bilgiler:
1. şirket kuracaksın
2. 10dan fazla iyi izlenim almıs özgün kanal bulacaksın.
bütün bu özgün kanallardan bir belge alacaksın haklarını korumak için
ve senin açmıs olduğun sirket bu kanalların haklarını koruyacak bir nevi bu kanalların muyapı olacaksın :D
3. şirketinde en az 2 kişi youtube sertifikası sahibi olacak youtube eğitimlerine gidecek. abdde mi yoksa trde mi girecek eğitimlere orasını bilmiyorum.

sonra ytnin kapısını çalacaksın :)

gören de konu sahibi felsefe taşının tarifini istedi sanacak

hqdefault.jpg

papipletenle huzara yolculuk vol 1 :D

554

Kullanıcılar ayrıntılı eğitim programını başarıyla tamamlayarak uzmanlığı gösteren final sınavını geçtikten sonra YouTube Sertifikalı olabilir.

En az 3 çalışanı eğitim programına katılarak sınavı geçen şirketler YouTube Sertifikalı olabilir. Şirket sertifikasyonu verildiği tarihten itibaren 12 ay boyunca geçerlidir. Aşağıda şu anda YouTube Sertifikalı olan şirketlerin listesini görebilirsiniz.

Not: YouTube, YouTube sertifikalı kullanıcı veya şirketlerin performansı ve kalitesi konusunda herhangi bir vaatte bulunmaz veya bunları temsil etmez. YouTube, YouTube Sertifikalı kullanıcı veya şirketlerle çalıştığınızda belli bir sonuç elde edeceğiniz konusunda garanti vermez. Birlikte çalışma ihtimaliniz olan şirketleri değerlendirerek hangileriyle iş yapmanın kuruluşunuz için daha anlamlı olacağına kendiniz karar vermelisiniz.

bkz : https://support.google.com/youtube/answer/6145904?hl=tr&ref_topic=6145903

İlk olarak youtube calisanlariyla iletisime gecmek gerekir diye biliyorum.sirket olmak zorunluluk mu bilmem ama youtube ile icli dışlı olan cuneyt ozdemir de mcn aldık demişti diye hatırlıyorum.

Öncelikle ingilizce bilmeniz şart.Daha sonra google türkiye ofisini en basitinden arayıp bilgi alabilirsiniz.En doğru bilgiyi google türkiye ofisinden alabilirsiniz.Kusura bakmayın burda bütçem 500 bin diyip yardım isterseniz ciddi olduğunuza kimse inanmaz.Şahsi fikrim benim o kadar bütçem olsa direk google türkiye bürosunu arar bilgi almaya çalışırım.

Not: ayrıca belirtmek isterim quize bakmayın siz düşüncem kesinlikle özel bir anlaşmaları olduğu için kapanan kanalları ödüyor.Spama izin veriyor.Yoksa şimdiye kadar partnerlik lisansı iptal edilirdi.Kim bilir googleye neler veriyor.Belkide bizden kestiği %20 paydan bile veriyor olabilir.

Son düzenleme:
[MENTION=7902]serkan[/MENTION]Yt yazınca herkes bilgi vermeye başlamış.
Ama nacizane yorumum, konu açarken, benim 500.000 bütçem var MCN açarım diyorsa hiç kusura bakmayın, bütün forum ti'ye alabilir bence.
Hayır merak ediyorum, bilgi veren arkadaşlar gerçekten bu arkadaşın bu işe 500.000 ayırdığına yada bu işi gerçekten yapacağına inanan var mı ?

Arkadaş özgün kanal değil, MCN'den bahsediyoruz, bir nevi youtube'a ortak olmaktan bahsediyoruz. Bu iş gerçekten bu kadar kolay olsa emin olun Kastamonu Partner, Mardin Partner'den geçilmez. Bu iş ilk önce ciddiyet istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri