Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] onu bunu boşverde canım sıkıldı açalım bizde 1 tane mcn değişiklik olur![]()
adam network kurmak istiyor sen partnerde bitiyor diyorsun,kendinle çelİşmİşsin![]()
[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] onu bunu boşverde canım sıkıldı açalım bizde 1 tane mcn değişiklik olur![]()
Beni de alıcakmısınız kahve servisi yaparımcs go atarız
arada
bu aralar full çalışıyorum ytden de uzak kaldım ama bi gün dönüşümüz muhteşem olucak![]()
![]()
![]()
Bence arkadaşa bilgi vermek yerine herkes ya akıl vermiş ya ti ye almış niye adamın şevkini kırarsınız ki biliyorsanız söyleyin.Ha illede oturup herşeyi tek tek anlatmıyorsanda takip edecegi yolun başına gotur bırak azımlıyse devamını getirir tpksa zaten bırakır.Bu forum da bi garip oldu gitti.
Gariplik değil bencillik![]()
Google istanbul'da ofisi yok mu ? Bence gidin oraya durumu anlatın
Oncelikle 1 kisinin mesaji yada dusuncesi ile koca forumu karalamaya bazi seyleri ima etmeye gerek yok arkadasim.Sana gore oyle olabilir saygim var dusuncene ama yuzlerce kisiye belki binlerce kisiye gorede bu isi ogrendigi tek yer burasi,gelistirdigi tek yer burasi,Biraz genis ,buyuk konusmadan olgun konusalim daha iyi olur.@dizikit son zamanlarda bu forum zaten bilgi paylaşımı için kullanılmıyor,
Anlamadığım konu şu biri çıkıp anlatsa adım adım herkes kendi MCN'sini mi kuracak? Bu kadar basit mi? Neden korkuluyor?
Sanıyorum MCN olmanın ilk adımı yüksek izlenme ve aboneli 10 özgün kanal, ardından referans şirket olması gerekiyor sanırım...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.