MCN Açmak İçin Bilgiler

• Kullanıcı dizikit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] onu bunu boşverde canım sıkıldı açalım bizde 1 tane mcn değişiklik olur :p

[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] onu bunu boşverde canım sıkıldı açalım bizde 1 tane mcn değişiklik olur :p

Beni de alıcakmısınız kahve servisi yaparım :p cs go atarız :D arada
bu aralar full çalışıyorum ytden de uzak kaldım ama bi gün dönüşümüz muhteşem olucak :p :cool: :p

MCN liği almak, MCN liği geliştirmek kadar kolay olsaydı şimdi Gizza network de spama izin veriyor olurdu, bu işler basit değil MCN liği almak değil olay onu özgün kanallarla geliştirme yetisine sahip olabilmek, Türkiye şartlarında ne kadar özgün büyük kanalı bir araya getirebilirsinki, bir network un spama izin verebilmesi için dahilindeki özgün kanalların çok olması ve kazandırması gerekli sonrasında otomasyonda farkedilmeden diğer kanallar ile devam edilir, yoksa Youtube MCN liği verip arkasına bakmamazlık yapmıyor seni daima kontrol ediyor.

Son düzenleme:
Beni de alıcakmısınız kahve servisi yaparım :p cs go atarız :D arada
bu aralar full çalışıyorum ytden de uzak kaldım ama bi gün dönüşümüz muhteşem olucak :p :cool: :p

Sensiz olur mu ya ayıp ediyosun :D çabuk dön :cool:

hayatta en değerli sermaye bilgidir. bedava bulunmaz...

yaşasın forumdan bir eşleşen daha aticak mcn geliyor :p169

Quiz gibi yerli bi partner gelse %20 kesse kapananı ödese hayat bayram olsa :D

Çok Kanallı Ağlar (MCN'ler veya "ağlar"), genellikle içerik oluşturuculara ürün, programlama, fon, çapraz tanıtım, iş ortağı yönetimi, dijital hak yönetimi, para kazanma/satışlar ve/veya kitle gelişimi gibi alanlarda yardım sağlamak için birden fazla YouTube kanalıyla ilişki içinde olan ağlardır. MCN'ler YouTube'a veya Google'a bağlı değillerdir ve bu şirketlerden yatırım desteği almazlar.

Öncelikle ne 500 bin tl ye ihtiyacın var ne de abartılacak kadar ulaşılması zor bi durumda kalacaksın.

Sanırım öncelikli olarak bi cms hesabına sahip olabilirsen ondan sonraki adımda MCN ye geçiş yapabilirsin.

http://www.youtube.com/yt/creators/tr/manage-mcn.html
İş ortağına başvurun dediğine göre, iş ortak ı eposta destek i acık bi özgün kanal bulursan ulaşabilir ve destek alabilirsin.

bir de 500 binin varsa ilk ucakla amerikaya git 2-3 ay orda kal dilini öğren sonrada merkezinden yürüt işi.

Son düzenleme:
Bence arkadaşa bilgi vermek yerine herkes ya akıl vermiş ya ti ye almış niye adamın şevkini kırarsınız ki biliyorsanız söyleyin.Ha illede oturup herşeyi tek tek anlatmıyorsanda takip edecegi yolun başına gotur bırak azımlıyse devamını getirir tpksa zaten bırakır.Bu forum da bi garip oldu gitti.

Bence arkadaşa bilgi vermek yerine herkes ya akıl vermiş ya ti ye almış niye adamın şevkini kırarsınız ki biliyorsanız söyleyin.Ha illede oturup herşeyi tek tek anlatmıyorsanda takip edecegi yolun başına gotur bırak azımlıyse devamını getirir tpksa zaten bırakır.Bu forum da bi garip oldu gitti.

Gariplik değil bencillik :(

Eğer ingilizce niz varsa yabancı forumlarda araştırma yapabilirsin ayrıca yabancılarda kendi bireysel mcn sini kuranlar var bunlarla muhattap olursan seve seve yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

bu işler parayla olsaydı herkes açardı mcn emin olun...en temizi fırsat varken spame devam ;)

500bın tl olsa gider konyaya hacıbaba acarım arkadas :D paraya para demem :P daha o kadar param olamadı bırıktırıyoruz bakalım :D

@dizikit son zamanlarda bu forum zaten bilgi paylaşımı için kullanılmıyor,

Anlamadığım konu şu biri çıkıp anlatsa adım adım herkes kendi MCN'sini mi kuracak? Bu kadar basit mi? Neden korkuluyor?

Sanıyorum MCN olmanın ilk adımı yüksek izlenme ve aboneli 10 özgün kanal, ardından referans şirket olması gerekiyor sanırım...
Oncelikle 1 kisinin mesaji yada dusuncesi ile koca forumu karalamaya bazi seyleri ima etmeye gerek yok arkadasim.Sana gore oyle olabilir saygim var dusuncene ama yuzlerce kisiye belki binlerce kisiye gorede bu isi ogrendigi tek yer burasi,gelistirdigi tek yer burasi,Biraz genis ,buyuk konusmadan olgun konusalim daha iyi olur.

Konuyu acan arkadasin aradigi cevaba gelince,zaten sen yazmissin mesajinda.Konudaki aranan cevap tamda yazdigin alintiladigim mesajin icerisinde.Baska kimse MCN nasil kurulur ne yapilmali neler lazim parami lazim vs demesin.Cunki sorunun cevabi [MENTION=9873]sasaleyte[/MENTION] ustad'in yazdigi mesajda.
Saygilarimla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri