Medcezirin reklam dağılımı :)

moonlive

Kayıtlı Üye
PEEoaN.png

İlk 30 dakika 2-3 dakika ara ile koymus bu kadarda aç gözlü olunmaz dünyaca para kazanıyolar bir sürü reklam koymuslar koy 1 adet reklam nasılsa star tv veriyor paranı ..

Son olarak bunu yükleyen arkadaş editörler yüklüyor. senin alacagnı maaş max 2 bin tl bu kadar aç gözlü olma :). Şirkete gidiyor para kazanan paracıklar.

Son düzenleme:
Google Adsense politikalarına göre 7dk aralıktan az koymak yasaktı diye biliyorum.Flaglayalım :D

yanlış yapmışlar aslında her bir saniyeye reklam koymaları gerekiyordu...

iyice abartmişlar,yabancılara bakın milyonluk kanallar bırakın ard arda reklamı tek reklam koyuyorlar ,bizde vur dedinmi öldürüyoruz

Adamlar tv de kazandığını birde Youtube'dan kazanıyor helal :)
Bu kesin çalışan bir zekinin işidir valla bende düşünmüyor değilim :)

Utanılacak durum resmen izleyiciyi yok sayıyorlar zaten böyle saçma sapan diziyi izleyen de çok akıllı değildir.

Koysa ne olur, o koyduğu reklamların hepsi gözükmüyor, hatta zarar ediyor..

8 dakika da bir reklam koyarsan 9 reklam çıkar bu şekilde sistem taş çatlasa 5-6 reklamı aktif olarak gösterir.. Bunu yapan bir çok kullanıcı var halbuki ava giderken avlanıyorlar farkında değilller.. Ne diyelim ki hayırlı işler :):)

Medcezir yüklemeyin artık, dün dizi bitince warner bros logosunu gördüm noluyoruz lan dedim :D

Bunlar bu işten para kazanıyorlar mı maum yt Türkiye'de daha aktif değil para kazanmak için.

Utanılacak durum resmen izleyiciyi yok sayıyorlar zaten böyle saçma sapan diziyi izleyen de çok akıllı değildir.

O konulara hiç girme bence :D Bende MedCeziri izlemiyorum ama Medcezirden daha saçma ama çok izlenen bir dizi var. 3 Kelimeden oluşuyor ilk kelimesi kurtlar diye geçiyor.O diziyi izleyeceğime otururum Medceziri izlerim daha iyi

O konulara hiç girme bence :D Bende MedCeziri izlemiyorum ama Medcezirden daha saçma ama çok izlenen bir dizi var. 3 Kelimeden oluşuyor ilk kelimesi kurtlar diye geçiyor.O diziyi izleyeceğime otururum Medceziri izlerim daha iyi

Evet o konulara girmeyelim bence de tamamiylen saçma bir aşkın iğrenç şekilde anlatıldığı medcezir bir tarafta öbür tarafta birçok konuyu barındıran bir dizi söylediğin diziyi çok severim.

Bugün ben bunun konusunu açacaktım vazgeçtim. Böyle yapmak yasak değil mi? Kurallara aykırı değil mi? 7 dakika limit var diyorlardı öneriyorlardı. Neyse Türk dizi sektörü böyle ya hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri