Medya Network - Freedom Başvuruları

azat_usta

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ustanetwork.com
Freedom Bünyesinde hizmet vermekteyiz ( Bir bayiyiz, Yani herkesin bildiği ismiyle Hub)

Ağustos kazançları sorunsuz kesinleştiği için konumuz tekrar aktiftir.

Bizimle %90'a kadar kazanma imkanı

10.000 'den az aboneler için% 60
10.000-100.000 aboneler için 70%
100.000 + aboneleri için 80%
1M + aboneleri için 90%

- KAZANÇ ORANINIZ %60 (%110 A ÇIKMA İHTİMALİ) ŞUANDA BU ÖZELLİK ÜZERİNE SON KONTROLLER YAPILMAKTADIR.

- BOŞ KANALLARINIZ KABUL EDİLMEKTEDİR.
- 24 SAAT İÇİNDE KANALINIZ ONAYLANIR
- HERHANGİ BİR İZLENİM, ABONE VS ŞARTI ARANMAMAKTADIR.
- TÜRKÇE DESTEK
- TELİF HAKKI İÇERMEYEN MÜZİKLER
- KENDİNİZE SPONSOR BULMA
- ORİJİNAL İÇERİĞİNİZİ LİSANSLAMA
- KANALINIZ'A ONAYLANMIŞ ROZETİ ALMA
- BİR ÇOK EK AVANTAJDAN YARARLANABİLİRSİNİZ.

Paypal ödemeleri için alt limit 1$’dır.

WEB SİTEMİZ İÇİN TIKLAYIN

DİREK BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Skype Adresimiz : ustanetwork

Son düzenleme:
- 1000 Gösterim için $2-$10 arası kazanma imkanı. ( Bazı özel durumlarda $20 a kadar kazanma)

Şu yukarıdaki gibi ezber laflarla bu işi yapıcaksanız hiç yapmayın iyi hoş güzel tamam gelişssin herkesin bir yardımı olsun ama partnerde veya adsensede 1000 Gösterim başı diye bir şey yok güzel arkadasım

1000 Kazandıran gösterim olabilir buda zaten içerikle ilgilidir onunda en az 2 dolar diye bir geçerliliği yoktur

Ek olarak o kazandıran oynatmanın yarısı yt ye gidiyo zaten.

- 1000 Gösterim için $2-$10 arası kazanma imkanı. ( Bazı özel durumlarda $20 a kadar kazanma)

Şu yukarıdaki gibi ezber laflarla bu işi yapıcaksanız hiç yapmayın iyi hoş güzel tamam gelişssin herkesin bir yardımı olsun ama partnerde veya adsensede 1000 Gösterim başı diye bir şey yok güzel arkadasım

1000 Kazandıran gösterim olabilir buda zaten içerikle ilgilidir onunda en az 2 dolar diye bir geçerliliği yoktur

Var hocam. Freedom'un bize verdiği imkanlar bunlar. 1000 kazandıran gösterim başına minimum 2 dolar alırsınız. ki daha yüksek kazançlar beklenir. Videonuzun uzunluğu nekadar fazla olursa kazanç oranınızda okadar artar. Ayrıca networklerin bazen kazançları adsense oranla çok fazla olabiliyor. Çünkü Partnerler kendi özel reklamınıda alabiliyor

Var hocam. Freedom'un bize verdiği imkanlar bunlar. 1000 kazandıran gösterim başına minimum 2 dolar alırsınız.

yarın 10 tane kanal bağlıcam 1 ayda 100 k gösterim olur 200$ ödeme garanti mi diyorsunuz şimdi?
owwww şet zengin olduk sanırım addfghj

Var hocam. Freedom'un bize verdiği imkanlar bunlar. 1000 kazandıran gösterim başına minimum 2 dolar alırsınız. ki daha yüksek kazançlar beklenir. Videonuzun uzunluğu nekadar fazla olursa kazanç oranınızda okadar artar. Ayrıca networklerin bazen kazançları adsense oranla çok fazla olabiliyor. Çünkü Partnerler kendi özel reklamınıda alabiliyor[/QUOT;

Arkadaşım freedomda sana böyle bir şey veremez şimdi 1000 gösterim almış 40 dakikalık çizgi film videoları ile

10 saniyelik siyah ekran videosu aynı şeymi aynı gelirmi getirir şunu bir ögrenin bakın bu kaçıncı networkunuz ben dikkat bile etmemiştim arkadaslar söyledi konunuz hayırlı olsun ama bu söylediğiniz yanlıs

Kazandıran Gösterim veya oynatma ile Vİdeo yöneticisinden bakınca gözüken izlenim sayısı aynı şeyler değildir siz bu cümlenizle video yöneticisnde gözükücek olan gösterim için her 1000 gösterime en az 2 dolar diyorsunuz siz bunu ispatlayın ben tüm çalışmalarımı size yönlendirim sizin bu verdiğinizi çoğu kategoride adsense saglamıyor yapmayın etmeyin

yarın 10 tane kanal bağlıcam 1 ayda 100 k gösterim olur 200$ ödeme garanti mi diyorsunuz şimdi?
owwww şet zengin olduk sanırım addfghj

Hayır hocam ne 200 ü arkadaş bgbg oranını söylüyo sen 100 dolar tahmini kazanç kazanırsın 40 ı freedoma gider sana 60 dolar kalır :D

katılıyorum [MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] siz ispatlayın tüm çalışmalarımızı size yönlendirelim

katılıyorum [MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] siz ispatlayın tüm çalışmalarımızı size yönlendirelim

Valla elimde sadece 8 kanalda işlem gören süper bir program var:D istesin kanal sayısını 300e çıkartıp yollim :D günlük izlenimleri 40 000nden aşagı düşmüyor ama tıkı yok denecek kadar az:D demekki ben 80*30 2400 dolar obaa:D yaptımı sana 4800 tl :D

Var hocam. Freedom'un bize verdiği imkanlar bunlar. 1000 kazandıran gösterim başına minimum 2 dolar alırsınız. ki daha yüksek kazançlar beklenir. Videonuzun uzunluğu nekadar fazla olursa kazanç oranınızda okadar artar. Ayrıca networklerin bazen kazançları adsense oranla çok fazla olabiliyor. Çünkü Partnerler kendi özel reklamınıda alabiliyor[/QUOT;

Arkadaşım freedomda sana böyle bir şey veremez şimdi 1000 gösterim almış 40 dakikalık çizgi film videoları ile

10 saniyelik siyah ekran videosu aynı şeymi aynı gelirmi getirir şunu bir ögrenin bakın bu kaçıncı networkunuz ben dikkat bile etmemiştim arkadaslar söyledi konunuz hayırlı olsun ama bu söylediğiniz yanlıs

Kazandıran Gösterim veya oynatma ile Vİdeo yöneticisinden bakınca gözüken izlenim sayısı aynı şeyler değildir siz bu cümlenizle video yöneticisnde gözükücek olan gösterim için her 1000 gösterime en az 2 dolar diyorsunuz siz bunu ispatlayın ben tüm çalışmalarımı size yönlendirim sizin bu verdiğinizi çoğu kategoride adsense saglamıyor yapmayın etmeyin

Hocam görüntülenen reklam diyoruz. videolarınızın izlenmesi değil. örnek ekliyim, başka networklerde panel böyledir. freedom dada aynı şekildedir.

V22QqB.png

resimdekilerin ne olduğunu hangisinin kazandıran izletme olduğunu iyi bilirsiniz hocam

Hocam görüntülenen reklam diyoruz. videolarınızın izlenmesi değil. örnek ekliyim, başka networklerde panel böyledir. freedom dada aynı şekildedir.

V22QqB.png

resimdekilerin ne olduğunu hangisinin kazandıran izletme olduğunu iyi bilirsiniz hocam

1000 Gösterim için $2-$10 arası kazanma imkanı. ( Bazı özel durumlarda $20 a kadar kazanma)

1000 ile Gösterim arasına kazandıran eklerseniz hiç bir sorun kalmaz hocam benimde anlattıgım bu :) boşuna caps almıssınız sizin anlatmaya çalıştıgınız şeyde yanlıs yok anlatıs biçiminizde eksik var

2 dolar garantisi yok abi.ben freedom partnerle çalışıyorum. bi kanalımda 3 k izlenime 3 dolar bi kanalımda 5 kya 4 dolar diğer kanalımda 3 kya 8 dolar diğer kanalımda 2k ya 20 dolar alıyorum.Bize verilen şartlar falan dediklerine bakmayın yani boşu boşuna çok üst düzey bi kurum gibi konuşuyor fakat sorsak ne ödeme almıştır arkadaşımız ne başka birşey.benim kadar bilgisi yoktur bile freedom hakkında

Ben teşekkür ederim hocam sizede hayırlı olsun tekrar egerki boş kanalları siz kendiniz panelden baglıyorsanız 10 tane baglıyalım hemen varmı bunun için bir elemanınız

Yani iyi kötü yön göstermek istiyorum size kanal bizden baglaması sizden tarzında çalşıyormusunuz:D

Kanallar sizdenmi hocam. partnere bağlamak zor değilk. siz başvurunuzu yapın biz diğer işlemleri yapalım :)

Yardımınız için teşekkürler. Şuanda başım baya kalabalık o yüzdne yetişmeye çalışıyorum. Diğer herkes ksıa süreliğine izinli onlar gelisn ben çıkıcam izne:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri