Medya Network - Freedom Başvuruları

Hocam. 4 adet partner anlaşmamız var. freedom ödemelerde sıkıntı yapmadığı için malesef kesinti oranları yüksek. ancak kazancınızı biraz daha arttırabilirsiniz. Alacağınız referans numarasıyla hem siz kazanırsınız hem bizler. Yani sizden ek bir kesinti olmuycak. tüm başvurularınızı referans kodunuzla yaparsanız her kanalız için yaklaşık %70 almış olursunuz
ben 1 tane kanal açtım hepsini ona bağladım içinde kanallar bağlı duruyor yani başvuramamış olsam haklısınız yeni kanalda eklemedim eklersemde add channel ekliyorum

3 Telif gelen çizgi film kanalımı sildim freedomda ödemesini yaparlar mı hocam bilginiz var mı ?

3 Telif gelen çizgi film kanalımı sildim freedomda ödemesini yaparlar mı hocam bilginiz var mı ?

Keşke silmeseydiniz. Ancak yapabilirler. Freedom genelde ödemeleri yapıyor hocam. Ancak kanal silinmişse birşey diyemiyorum. Yinede dashboard bilgilerinizle girip kesinleşen kazancınız varsa alırsınız. sildiğiniz için kesinleşmeyebilir

ben 1 tane kanal açtım hepsini ona bağladım içinde kanallar bağlı duruyor yani başvuramamış olsam haklısınız yeni kanalda eklemedim eklersemde add channel ekliyorum

Şuda var hocam. Hep aynı yer üzerine toplamayın kanalları sıkıntı çıkabilir. add chanel demek yerine farklı bir kanal balayarak ordada toplayabilirsiniz. Böyle daha iyi olur

Keşke silmeseydiniz. Ancak yapabilirler. Freedom genelde ödemeleri yapıyor hocam. Ancak kanal silinmişse birşey diyemiyorum. Yinede dashboard bilgilerinizle girip kesinleşen kazancınız varsa alırsınız. sildiğiniz için kesinleşmeyebilir

Hocam zaten silinecekti o yüzden sildim :D dashboarda giris yapamıyorum forumdan birkaç arkadas öyle yapms bende öyle yapayım dedim

ben ocak ayında falan vine kanalı açmıştım nisan ayının ödemesini 1 temmuzda yaptılar işte ben silmiştim gmaili ödeme almadan 2 hafta önce.33 dolar ödeme yaptı Freedom.Bence partner networkleri arasında şartsız koşulsuz kabul eden en iyi partner Freedom'dur.

ben ocak ayında falan vine kanalı açmıştım nisan ayının ödemesini 1 temmuzda yaptılar işte ben silmiştim gmaili ödeme almadan 2 hafta önce.33 dolar ödeme yaptı Freedom.Bence partner networkleri arasında şartsız koşulsuz kabul eden en iyi partner Freedom'dur.

Evet size katılyıorum. Şuanda en iyilerden bitanesi Freedom. ancak kesinti oranı var sadece oda bana göre kazanmaktan çok almak daha iyi

bırakın kesintiyi hocam o adamlar o kesintiyle o networkü bozmaz benim şahsi görüşüm budur.

Bozulmaz zaten. any.tv kuruluşu bir network. Hangi networka bakarsanız any.tv barındırması veriyor. Freedom ayet iyi ve dahada iyi olucak. Şuanda bir çok özellik eklenme aşamasında. Ayrıca kesinti oranıylada uğraşıyoruz bakalım. Başvuru sayısı arttıkça bizimde kalitemiz artar ve ciddiye alınırız

Hocam ben partnerligi hic bilmiyorum o yuzden senin partnere gecirsem odemeler ay basidan ay basinami olcak

Freedom ödeme konusunda sıkıntısız diyebilirim. Ödeme süreleri genelde her ayın son günü olur. ilk ödemenizi 2 ay sonra alırsınız. Daha sonra her ay ödeme alırsınız ay sonunda.

Sykpe ekleyerek destek alabilirsiniz.

Freedom ödeme konusunda sıkıntısız diyebilirim. Ödeme süreleri genelde her ayın son günü olur. ilk ödemenizi 2 ay sonra alırsınız. Daha sonra her ay ödeme alırsınız ay sonunda.

Sykpe ekleyerek destek alabilirsiniz.

Hayır 3 ay ben Nisan'ın ödemesini Temmuz 1'de aldım.

Hayır 3 ay ben Nisan'ın ödemesini Temmuz 1'de aldım.

sizde bir sıkıntı olmuş olmalı hocam. Nisan ödemesinizi Haziran sonunda aldım.

şuanda mayız ödemesi bu ayın sonunda yapılacaktır.

Bo9AaM.png

Freedom kalitesinde, abone sayınıza göre kazancınız arta bilir. Ve işte yeni kazanç oranlarımız.

Bizimle %90'a kadar kazanma imkanı

10.000 'den az aboneler için% 60
10.000-100.000 aboneler için 70%
100.000 + aboneleri için 80%
1M + aboneleri için 90%

Başvurduğumuz kanalları siz onaylıyosanız sizden başvurayım. Ben zamandan kazanayım sizde benden

Son düzenleme:
Başvurduğumuz kanalları siz onaylıyosanız sizden başvurayım. Ben zamandan kazanayım sizde benden

Elbette onayları biz veriyoruz. Bizi tercih ederseniz seviniriz. lütfen ilk etapta bir kanal bağlayarak rec olarak seçin. ardından o kanlınıza onay verdiğimizde, referans kodunuzla diğer kanalalrı bağlayarak. Bağladığınız her kanaldan ayrıyette 100 dolardan 6 dolar daha fazla alın. Yani bağladığınız her kanal normalde %60 verirsize bu sayede %66 ya çıkar.

Ayrıca iler ki zamanlarda kanalınız büyürse kazanç oranını %70-80-90 a kadar çekebiliriz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri