Medya Network - Freedom Başvuruları

Çok kısa sürede yeniliklerle burada oalcağız, yerini ayırmayı unutmayın,

Bize yüklüce kanal bağlayan kişiler için büyük bir sürprizimiz olacaktır.

Beklemede kalın, Bu fırsattan yararlanmak için sizde hemen bir rec bayiliği alarak, yakın zamanda gerçekleşecek olan bu fırsattan yararlanın

Herkese Bol Kazançlar

sanırım sen yatırımını network olayına yaptın. youtube falan uğraşmak yerine başkalarının uğraşlarından pay almayı seçtin. bu da bi yöntem tabi, başarılar.

sanırım sen yatırımını network olayına yaptın. youtube falan uğraşmak yerine başkalarının uğraşlarından pay almayı seçtin. bu da bi yöntem tabi, başarılar.

Hayır hem youtube kanal çalışıyorum, hemde partnerlik sistemini.

İki sisteme de yatırım yaptık, ikisinde de şükür ilerliyoruz

Hayır hem youtube kanal çalışıyorum, hemde partnerlik sistemini.

İki sisteme de yatırım yaptık, ikisinde de şükür ilerliyoruz

peki sizin gibi network firmaları kendi ağlarına bağlı kanalların içeriklerini görebiliyor. videolarına ulaşıp kategorileri inceleyebiliyor. bunu yapmadığınızın güvencesini nasıl veriyorsunuz? misal ağınızdaki birisi bu ay 15 bin kazanmış diyelim. girip " bu adam ne çalışıyo acaba " diyerek videoları kontrol etmiyor musunuz, kategoriye bakmıyor musunuz?

peki sizin gibi network firmaları kendi ağlarına bağlı kanalların içeriklerini görebiliyor. videolarına ulaşıp kategorileri inceleyebiliyor. bunu yapmadığınızın güvencesini nasıl veriyorsunuz? misal ağınızdaki birisi bu ay 15 bin kazanmış diyelim. girip " bu adam ne çalışıyo acaba " diyerek videoları kontrol etmiyor musunuz, kategoriye bakmıyor musunuz?

Hayır, bizim yeterince kopyalayacak kanal stoğumuz var, aksine almak yerine elimizdeki stoktan paylaşıyoruz.

Hem neden alalım ki, müşterimizin kazanması demek bizim kazanmamız demek, Kendimizi 2 kuruş daha fazla almak için neden böyle berbat bir duruma sokalım ki. Panel erişimimiz sadece bende,

Şuanda bahsettiğiniz seviyede kazananlar var, Onlara yardım etmeye çalışıyoruz, kazançlarını arttırıyoruz, Kısaca güvenmek önemlidir, Ancak biz sizinle kazanırken neden kendimizi bundan mahrum edipte, kanalınızı çalalım ki.

Bizde güven herşeyden önce gelir, Haklısınız bu devirde kimse kimseye güvenmez, elimdeki 750 üstü kaynak varken neden başka alalım. Şuana kadarki freedom,zoomin,music nations ve forela müşterilerimizden bu yönden bir şiayet gördünüzmü, onca kanal olmasına rağmen,

Umarım kendimi ifade etmişimdir

Bol kaznaçlar

Bu network diyer networkler gibi( c.n, zoomin,m.nt gibi) odemelere bloke koyup uzerine yatiyormu acaba?

Bu network diyer networkler gibi( c.n, zoomin,m.nt gibi) odemelere bloke koyup uzerine yatiyormu acaba?

Hayır, şükür şuana kadar doğru düzgün bir block olayı yok, geç ödüyor kesintiside fazla ama panelde yazdığı tarihte ödemeniz hesabınızda olur.

Başvururken bizi tercih ederseniz seviniriz.

Başvuru adresi Usta Medya Network

Bol kazançlar, diğer sorularınız için skype ekleyebilirsiniz

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] hocam cevabiniz icin tesekurler. Birkac kanalim var freedom(1 aylik) bos bir zamanimda sizin bayiiye tasicam insallah.

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] hocam cevabiniz icin tesekurler. Birkac kanalim var freedom(1 aylik) bos bir zamanimda sizin bayiiye tasicam insallah.

Dilerseniz bana freedoma girerken belirediğiniz Usernameleri yollayın taşıma işlemlerini ben başlatim dilersenizde, formu yolarım siz yaparsınız.

Ne zaman dilerseniz etiketleyip soru sorabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri