"Üst kol dedikleri kişiye inanarak tam 3 hesap birden girdim, 2 hesabın parasını karşılamam için bana telefon aldırdılar, şu aveanın kampanyaları telefonlarda zararına sattık, zararım toplam sadece 3 hesap için 9000 Tl'ye ulaştı, megada bir lider azcık vicdana gelmişte bir eğitimde bize arkadaşlar 20.000 TL para alan var bir kişiden yapmayın yanlış dedi, düşünün olayın nerelere gittiğini görülmeyen çok şey var insanlar utancından kendini enayi hissetmekten sesini çıkaramıyor, verilen hiç bir söz tutulmadı, arkdaşlarıma aileme rezil oldum 6 ay boyunca ne dedilerse yaptım, gördüm ki biz sadece yalan anlatıyorruz, sigara içiyordum kısa 2001 ona bile karıştılar, neymiş sunuma giderken malboro yada parlament içecekmişiz yoksa içmeyecekmişiz, bu iş sadece düzmece, para iadesi söz konusu bile değil sözde var ama oyalıyorlar, binlerce genç mağdur, mağdur olanlardan sesini çıkartamaz haldeler, büyük bir baskı var, içinde yaşayan bilir. ne yapayım diye araştırırken başka bir firmayla karşılaştım yerli bir firmaymış şu paha biçilmez ürünleri var ya 2200 Tlye sattıkları, o firma 300 tl ve 900 tlden satıyor, ve içerisinde özel yazılımlar konulmuş bizim liderlerimize çok soylediğimiz herşeyi yapmışlar, onlarlada görüştüm, bakış açıları çok farklı, dolandırıldığımı o zaman daha iyi anladım, firmanın adı hedef network , Websitesi ile network marketing yapacağım diyen arkadaşlara kıyaslayıp bakabilirler, hangi bu herkes website satıyor ama bizim gibi kazanç özgürlük sağlamıyor diyen liderlere güzel bir kapak, neyse, araştırsınlar en azından milleti kazıklamamış olurlar. malezyaya 500 tl etmeyen işe yalanlara para yatırılmalarına gerek yok, ben artık network marketingle uğraşmıyorum mega yüzünden hayattan soğudum, hala borçları ödemeye çalışıyorum, umarım üniversiteyi bıraktırdığınız ailesine çevresine rezil ettiğiniz, o zorla telefon aldırıp yarı parasını sattırdığınız arkdaşlar'ın ahı çoluk çocuğunuzdan çıkmaz, sadece benim bildiğim mega sayesinde icralık olan çok insan var, yazık, devlet umarım el atar."
daha da atarım isterseniz