Mega holding saçmalığı

Domain max 10$
Hosting senelik Max 50$
Wordpress ömür boyu bedava.

İlla r10 à üye olmaya gerek yok.internet hayatı facebook olan arkadaşların destekleyici yorum atmaları mantıklı geliyor bana.bravo :)

mobil mesaj

Bilgisiz değilim bu konuyla ilgili çok fazla şey okudum. İlk birkaç cümleden sonra olayın saçmalık ve dolandırıcılık olduğunu anladım zaten ve önüme gelen herkesi uzak tutmaya çalıştım.

Bu işten para kazananlar varsa, onlar başkalarının parasını alarak zengin olanlar tamamen. Herhangi bir ürün satmadan, bir hizmet vermeden altındaki üyelerden para alıyorlar. Ve o altındaki üyeler yüzlerce olması gerekiyor ki para kazanabilsin. Ve yine o altındaki yüzlerce üyeden en fazla 1-2 tanesi kendisi gibi çok para kazanabiliyor, gerisi tamamen zorla bulup verdiği 2000 liranın zararıyla kalıyor.

Yani para kazanılıyor ama para kazanmanız başkasının para kaybetmesine bağlı.

Bu sistemin çalışana para kazandırdığını adamlar bas bas bağırıyor zaten. Sen adam bulmazsan kazanamazsın diyorlar. Benim o tanıdığımm bu işten gayet güzel para kazanan yakınım kendi işinden çok bu işle uğraşıyor. Şahsen youtube işi olmasa ben girerim bu sisteme..

abi bırakın vollmoldla tartışmayı yaw :D Megacıların nasıl olduğuu biliyosunuz siz ne derseniz bir kulagından girecek diğerinden çıkacak :D

Buda benim arhadaşım :D Ulan ilkokul arhadaşım beni bile üç kahıta getirecekti gerisini siz düşünün.
10383004_821233807934761_4531636172383714670_n.jpg

Evet web site işi , bu işi legal yapabilmek için ortaya koydukları bir araç. Diğer network şirketlerinde giriş için 2000 liraya, 200 liralık saat alıp egosunu tatmin eden arkadaşım da var, buzdolabı buzlanmayı önleyici teknolojik bi aleti 2000 liraya alıp, o fiyatın gerçek ederi olduğunu düşünende var..Yani nasıl bi kafaya bürünüyorlar orasını inanın bende bilmiyorum. Çok yakın arkadaşlarım bu işteler o ortamlarını felan biliyorum benide çağırmıştı gel sunum dinle diye bi kaç kez, görsen elemanlar dünyayı kurtarmış havasındalar, atmalar tutmalar,seni seneye evden BMW yle almaya gelecem diyenler..Hepsini gördük, hala eski pejo motorla bangır bangır geziyorlar ortada. Bu işte parayı piramidin en üstündekiler kazandılar ve kazanmaya devam ediyorlar...Yeni vaatlerle piramidin altlarında yer alanlar ise girmedikleri kılıf,etmedikleri boş vaad kalmıyor

Dediğinde haklısın çalışmayana para yok diyorlar adamlar. Hangi işte en çok parayı kazanmayanlar üstekiler değil ki ? Youtube'da çalışmayana para var mı ?

Bu forumda gözünü kırpmadan bana maddi destek çıkacak insanlar var mevzu mega olursa ve böyle birşey rica edersem vay Uçkağıtçıymış diyip blokeyi koyarlar :D

Yav bırakın da şu işe girip çıkan varsa o konuşsun.. Ne çok şey biliyorsunuz.. Her konuda bilgilisiniz maşallah.. Bu işe girip çıkmış biri olarak bi çok söylediğinize katılıyorum.. Bu insanlar yalancı tamam ama bazı mesajlarda kusmuk görüyorum sadece.. Boş eleştiri sizi küçültür..

en kötüsüde bu işe parası bitipde girenler adamın parası yok gözünü boyuyorlar adam borç kredi bi şekilde bulupp giriyor sonuç hüsran kızların bu işe ilgisi çok onlar daha çok müşteri çekiyorlar e sonuçta kız

hepsinin en büyük gayesi kısayoldan zengin olmak rakamlar insanların hoşuna gidiyor işte para kazanmanın kolay olduğunu gösterip milleti kandırıyorlar.

Ah şu megacılar =).

Nedir bu megaholding sevdası, 60 TL maliyetli bir host+ domaini 750$ verip ürün adı altında alıyorsun sonra eşine dostuna tavsiye edip o dostundan da 750$ alıp network marketing sistemine dahil ediyorsun. sen ve arkadasın toplamda 1500$ para verdiniz, sen üye yaptığın dostundan kazandığın 37,5$, geriye kalan 1462,5 $ sistem kendi kafasına göre alıp dağıtsın.

Arkadaşlar akıllı olun Megaholdingcilere sadet zincirinde yer alacak, hayalci gençler lazım katılmak isteyen gençler biletlerini ön sıradan alabilir.
İyi seyirler.

"Üst kol dedikleri kişiye inanarak tam 3 hesap birden girdim, 2 hesabın parasını karşılamam için bana telefon aldırdılar, şu aveanın kampanyaları telefonlarda zararına sattık, zararım toplam sadece 3 hesap için 9000 Tl'ye ulaştı, megada bir lider azcık vicdana gelmişte bir eğitimde bize arkadaşlar 20.000 TL para alan var bir kişiden yapmayın yanlış dedi, düşünün olayın nerelere gittiğini görülmeyen çok şey var insanlar utancından kendini enayi hissetmekten sesini çıkaramıyor, verilen hiç bir söz tutulmadı, arkdaşlarıma aileme rezil oldum 6 ay boyunca ne dedilerse yaptım, gördüm ki biz sadece yalan anlatıyorruz, sigara içiyordum kısa 2001 ona bile karıştılar, neymiş sunuma giderken malboro yada parlament içecekmişiz yoksa içmeyecekmişiz, bu iş sadece düzmece, para iadesi söz konusu bile değil sözde var ama oyalıyorlar, binlerce genç mağdur, mağdur olanlardan sesini çıkartamaz haldeler, büyük bir baskı var, içinde yaşayan bilir. ne yapayım diye araştırırken başka bir firmayla karşılaştım yerli bir firmaymış şu paha biçilmez ürünleri var ya 2200 Tlye sattıkları, o firma 300 tl ve 900 tlden satıyor, ve içerisinde özel yazılımlar konulmuş bizim liderlerimize çok soylediğimiz herşeyi yapmışlar, onlarlada görüştüm, bakış açıları çok farklı, dolandırıldığımı o zaman daha iyi anladım, firmanın adı hedef network , Websitesi ile network marketing yapacağım diyen arkadaşlara kıyaslayıp bakabilirler, hangi bu herkes website satıyor ama bizim gibi kazanç özgürlük sağlamıyor diyen liderlere güzel bir kapak, neyse, araştırsınlar en azından milleti kazıklamamış olurlar. malezyaya 500 tl etmeyen işe yalanlara para yatırılmalarına gerek yok, ben artık network marketingle uğraşmıyorum mega yüzünden hayattan soğudum, hala borçları ödemeye çalışıyorum, umarım üniversiteyi bıraktırdığınız ailesine çevresine rezil ettiğiniz, o zorla telefon aldırıp yarı parasını sattırdığınız arkdaşlar'ın ahı çoluk çocuğunuzdan çıkmaz, sadece benim bildiğim mega sayesinde icralık olan çok insan var, yazık, devlet umarım el atar."

daha da atarım isterseniz

Ah şu megacılar =).

Nedir bu megaholding sevdası, 60 TL maliyetli bir host+ domaini 750$ verip ürün adı altında alıyorsun sonra eşine dostuna tavsiye edip o dostundan da 750$ alıp network marketing sistemine dahil ediyorsun. sen ve arkadasın toplamda 1500$ para verdiniz, sen üye yaptığın dostundan kazandığın 37,5$, geriye kalan 1462,5 $ sistem kendi kafasına göre alıp dağıtsın.

Arkadaşlar akıllı olun Megaholdingcilere sadet zincirinde yer alacak, hayalci gençler lazım katılmak isteyen gençler biletlerini ön sıradan alabilir.
İyi seyirler.

Ağzına sağlık abim,vatandaşın bilinçlendirilmesi gerek walla...Eş dost demiyor bu ********ler düdüklüyor cahil insanları...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri