Mega holdings gerçeği

• Kullanıcı STR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Daha dün halaoğlu bana gel biyere katılcaz diyip durdu kimbu neyin nesi ne işi sakın mega deme dedim yazarken mega holding dedi bu bilmem kimin evlatları çocukları nasıl kandırıyorlar 1 ay öncede okuldan bi kız arkaaşımı eğitim verilecek ekip çalışmasıyla web sitesi satılacak diye kandırmışlar

youtubeda mega holdinge karşı bi video yükledinizmi enes olgun sahte telif atıyor furkan diye bi arkadaşada attılar

https://www.youtube.com/user/EnesOlgun

---------- Spam Engelliyici 15:04 ---------- Önceki Mesaj 14:58 ----------

EDİT SAYFASINDA YALANLAMA YAPIYOR

https://www.facebook.com/enesolgunfanpage?fref=nf

Savcılık takip başlatmış vs.
Bildiğin Saadet Zinciri zaten, bunlara inanan saflara ( aslında saf değil başka şeyler ) Geçmiş olsun der, verdikleri paraların üstüne soğuk yokla kıştayız sıcak su içsinler derim.

cami önünde poz vermiş biri. şaşırmadım.

adamın fanpagesine gidip küfür edip bu konunun linkini vermek hangi ilerizekalı arkadaşın fikri?

cok pis patlayacaklar, cogu insan magdur olacak
bastakiler paralari yurtdisina cikardi bile..

https://www.youtube.com/watch?v=UIK-zcB_sb4

Bu herifin kaşı gözü neden bu kadar oynuyor?

Geçen çok yakın bir dostum aynı zamanda akrabalık bağımın bulunduğu birisi yemeğe davetliydi bize. Bana 6 ay sonra 500 bin TL lik bir alacağını falan söyledi. Ben realist bir insanım, ve kişinin 6 ayda dışardan destek almadan o fiyatda bir ev alamayacağını çok iyi biliyorum. Neyse yemekler yendi o sırada nedir dedim bu, çalışma odasına gidelim orada yazarız çizeriz anlatırım dedi. Sonra yanımızda ki diğer bir kardeşimle göz göze geliyoruz, gülmemek için tutuyoruz falan kendimizi..

Sonra benim çalışma odasına geçtik. Beyaz bir kağıt istedi ve başladı çizmeye. Abi dedim uzatma, sadate gel. Bana Mega Holdings'i biliyormusun dedi. Başladım gülmeye yani aslında rencide etmek istemedim ama istemsiz bir gülme geldi üzerime. diğer elemanda gülüyor falan. Abi dedim girdinmi sen bu işe, bana girdim hatta koşturuyorum tam gaz falan dedi. Yok ben şukadar kişiyi üye yapıcam onlar onları yapacak onlar bunları yapacak bunlar onları vs vs.

Abi hayırlı olsun, inşallah kazanırsın ama ben bu işleri pek bilmiyorum kafam basmıyo dedim. Evime misafir gelen insanı kırmak istemedim. Ama adamın o kadar beyni yıkanmış, o kadar gözü boyanmıştı ki ben ne söylesem anlamayacaktı. Hatta bir süreden sonra vazgeçti diğer elemana anlatmaya başladı.

Bu adamlar bilişim sektöründe daha önce hiçbir fikri olmayan, yan gelir elde etmeye çalışan, canı sıkılan yada eşini dostunu kıramayan insanları sisteme sokuyorlar. Sonrada eminim ki aralarıda bozuluyordur üyeleriyle.

Ya arkadaşlar hazır konusu açılmışken birde QNET diye bir şey var akrabalar peşime dadandı yok soyle kazanıyoz yok boyle nedir bu bilen varmı

quest.net olması lazm. onda da dandik bi ürüne bin dolar veriosun. yasaklandı zaten cok kişi battı o işten :D titan zincirinin ilk orneklerindendir. çin malı dandik saat veya işe yaramayan şeyleri satın alıyorsun. sonra sağ-sol kol muhabbetleri. klasik 4,5 kişilik grup ogrenci evine gelir( bir kız olmazsa olmaz) sana sadet hariç her şeyi anlatır. facedeki zenginlerin fotolarını gösterir. haftada 15 bin dolar kazanan gençleri gösterir :D (bir saatligine villa kiralamıs olabilrler:p) velhasıl kelam seni tanıyan samimi olmadıgın arkadaşın elini kaptırmıştır.seni de işe sokup zararının bir kısmını karsılamak için onlar dil dökerken bildigi halde susmak zorunda kalır cunku 2,3 kredi kartı alıp bu işe girdiği için asgariyi odemesinin tek yolu senin o işe girmendir. kölelik sistemi. borclandırarak dolandırıcılık yapma düzenidir.

Saadet Zinciri gibi para alışverişi olsaydı zaten çoktan emniyet tepelerine binerdi. İşin ucunda ürün alışverişi olduğu için illegal bir durum gözükmüyor.

Çok değil daha 1 hafta önce hiç görüşmediğim arkadaşım aradı ve "bir yerde oturalım, sana kahve ısmarlayayım" dedi. Aramasına şaşırmak bir yana üstüne bir de kahve ısmarlayacak? "Kesin bir bit yeniği var" dedim; zira işsiz gezen birisidir. Anlaştığımız saatte gittim. Çantasından kalem ve not defteri çıkarınca "Mega Holdings'i anlatmayacaksın değil mi?" dedim. Web site tasarım tecrübemi bildiği halde bana web site pazarlamak istiyor. Üstüne bir de 2000 TL demez mi? Kalktım oradan bir daha da arama dedim.

Bunlara belirli aralıklarla konferanslara çağırıyorlar. Konferansta da öyle kayda değer bilgi veren yok. Önce 2-3 ekip elemanı çıkıyor. Bunlar sözde işini iyi yapıp kazananlar. 5 haneli çeklerle bir güzel göz boyuyorlar. Sonra da veriyorlar gazı... Tabi çömezler de "3 yıl sonra zenginim" hayaliyle insanları topluluğa katıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri