kimse kimseyi zorla mega holding bünyesine katmıyor hocam. bu konuda yanlışsınız. mega network ile ytr network arasında hiç bir fark yok. aynı şeyi siz yapıyorsunuz. insanları music nation bünyesine çekerek music nation bünyesinde ytr network olarak müşterilerin sırtından kazanıyorsunuz . benimde böylemi düşünmem lazım ozman ? ve bugün music nation üyesiysem sizin alt üyenizsem benim sırtımdan sizde kazanıyorsunuz. benim hakkıma giriyorsunuz. konuyu büyütmiyelim siz. basta vergi ödemiyor demiştiniz vergi öddigne dair fotograflr linkler getirdim . bakabilrsnz tekrar. photoshop oldgna inanıyorsanz kendiniz sorgulıyabilrsnz. partnerln amacını biliyorum . music nationun amacını biliyorum. ytr networkun amacınıda biliyorum emin olun arasıdan birazcık bile fark yok.
music nation - mega holding - %20
ytr network - üyeler - %10
müşteri - müşteri. - %80
amaç ve sistem aynı. dagıtım konusnda arada biraz fark olabilir.

10.000 dolar music nationda alırsan 7bin dolar öder. 1-2 bin arası ytr ye . gerisi kendisine. tabi öyle bir parayı saadet zincirleri gibi yapmyıp verirse .
mega holding . %20 kendisine %80 alttaki müşterilere. ne farkı kaldı. sınırdan cıkan giren herşeyin vergisi alınır. kacak yoldan sokulan mallar haric. buda onun vergisi.
Sanirim detayli yazmam gerekecek;
1- Ytr Network'ten para kazanmak icin sizin paranizi almaz. Mega Holdings'te paket satarak prim alirsiniz..
2- Ytr Network kimseyi baskalarini uye yapmayi sart kosmaz. Kendi kanallariniz ile kazanir ve isterseniz baska arkadaslarinizi kendi recruiter'liginiz ile getirirseniz ekstra kazanc saglarsiniz. Mega Holdings'te siz para oder paket alirsiniz ve saha sonra diger kisilere paket satarak onlardan para kazanirsiniz. Tabi verdikleri siteyi de duzgun bi yerlere getirip oradan da para kazanabilen var midir bilemiyorum

bence 1000'de 1 o da zaten ya sansa ya da Bir ton emek veya para ile seo yapildiktan sonradir ki bu surec hic de az degildir..
3- Ytr Network sizin sirtinizdan "ekstra" para kazanmaz. Hali hazirda Ana Network'un sizden aldigi komisyonu, ana network ile bolusur ve karsiliginda size Turkce destek saglar.. Mega Holdings'teki sistemin bununla uzaktan yakindan alakasi yok

4- Ytr Network kimseyi bir mekana cagirip sacma sapan vaadler ve goz boyama teknikleriyle kandirmaya calismaz. Mega Holdings'in yaptigi "seminerleri" anlatmama gerek yok sanirsam..
5- Ytr veya Mn parayi odememezlik yapmaz, parayi Youtube bloklar. Bunun sebebi de asikar, icerik sahibi olmadiginizda yayinladiginiz videolarin kazanclarindan gelir elde etmeyi Youtube yasakliyor. Yakaladiklarini blokluyor. Mega'nin para odememe gibi bi luksu de olamaz cunku ceplerinden para odemiyorlar ki

kandirilan insanlarin paralarindan piramit usulu dagilim yapiliyor.. Ayrica Mega'nin kacip gitmesine suan icin gerek yok, zira para zaten donuyor. Bir sekilde aglarina yenilerini katiyorlar. Neden altin yumurtlayan tavugu kessinler ki durduk yere?
6- verdiginiz sayisal ornegi ben de dogrusunu vereyim;
Kanal sahibi'nin MN'a dogrudan katildiginda kesintisi %30
Bu durumda dogrudan %30 kazanc MN'a gidiyor. Sorun oldugunda yarim yamalak google translate ingilizcesi ile (genel baz alindiginda) yarim yamalak destek alma imkani..
Kanal Sahibi Ytr ile Mn'a katildiginda kesintisi %30
Ytr ile MN arasindaki dagilim %15 (buradan kanal sahibinin zarari olmadigini goruyoruz)
Ytr , Mn ile bolustugu bu komisyon ile kendi agina uye olan kisilere Turkce hizmet vermekte...
Umarim aciklayici olmustur... Anlatmak icin sanirim bu kadar detay vermem gerekiyordu.. Ytr'nin reklami gibi oldu belki biraz ama kusura bakmayin..
Partnerler hakkinda bilginiz ve kiyaslamalarinizin anlamsizligi sebebiyle ayakta alkisliyor ve konuyu daha fazla uzatmamak icin susuyorum. Eger hala Mega'nin iyi oldugunu dusunuyorsaniz, umutsuz vakasiniz. Kusura bakmayin.