Mega Holdings in geçek yüzü Vol2

adamsın

Sanirim detayli yazmam gerekecek;

1- Ytr Network'ten para kazanmak icin sizin paranizi almaz. Mega Holdings'te paket satarak prim alirsiniz..
2- Ytr Network kimseyi baskalarini uye yapmayi sart kosmaz. Kendi kanallariniz ile kazanir ve isterseniz baska arkadaslarinizi kendi recruiter'liginiz ile getirirseniz ekstra kazanc saglarsiniz. Mega Holdings'te siz para oder paket alirsiniz ve saha sonra diger kisilere paket satarak onlardan para kazanirsiniz. Tabi verdikleri siteyi de duzgun bi yerlere getirip oradan da para kazanabilen var midir bilemiyorum :) bence 1000'de 1 o da zaten ya sansa ya da Bir ton emek veya para ile seo yapildiktan sonradir ki bu surec hic de az degildir..
3- Ytr Network sizin sirtinizdan "ekstra" para kazanmaz. Hali hazirda Ana Network'un sizden aldigi komisyonu, ana network ile bolusur ve karsiliginda size Turkce destek saglar.. Mega Holdings'teki sistemin bununla uzaktan yakindan alakasi yok :)
4- Ytr Network kimseyi bir mekana cagirip sacma sapan vaadler ve goz boyama teknikleriyle kandirmaya calismaz. Mega Holdings'in yaptigi "seminerleri" anlatmama gerek yok sanirsam..
5- Ytr veya Mn parayi odememezlik yapmaz, parayi Youtube bloklar. Bunun sebebi de asikar, icerik sahibi olmadiginizda yayinladiginiz videolarin kazanclarindan gelir elde etmeyi Youtube yasakliyor. Yakaladiklarini blokluyor. Mega'nin para odememe gibi bi luksu de olamaz cunku ceplerinden para odemiyorlar ki :) kandirilan insanlarin paralarindan piramit usulu dagilim yapiliyor.. Ayrica Mega'nin kacip gitmesine suan icin gerek yok, zira para zaten donuyor. Bir sekilde aglarina yenilerini katiyorlar. Neden altin yumurtlayan tavugu kessinler ki durduk yere?
6- verdiginiz sayisal ornegi ben de dogrusunu vereyim;

Kanal sahibi'nin MN'a dogrudan katildiginda kesintisi %30
Bu durumda dogrudan %30 kazanc MN'a gidiyor. Sorun oldugunda yarim yamalak google translate ingilizcesi ile (genel baz alindiginda) yarim yamalak destek alma imkani..

Kanal Sahibi Ytr ile Mn'a katildiginda kesintisi %30
Ytr ile MN arasindaki dagilim %15 (buradan kanal sahibinin zarari olmadigini goruyoruz)
Ytr , Mn ile bolustugu bu komisyon ile kendi agina uye olan kisilere Turkce hizmet vermekte...

Umarim aciklayici olmustur... Anlatmak icin sanirim bu kadar detay vermem gerekiyordu.. Ytr'nin reklami gibi oldu belki biraz ama kusura bakmayin..

Partnerler hakkinda bilginiz ve kiyaslamalarinizin anlamsizligi sebebiyle ayakta alkisliyor ve konuyu daha fazla uzatmamak icin susuyorum. Eger hala Mega'nin iyi oldugunu dusunuyorsaniz, umutsuz vakasiniz. Kusura bakmayin.

İt is a dolandırıcı clup :D hele başları orta da :D Adam ortaya geçmiş sanki ders veriyor onun verdiği ders nolacak nasıl dolandırırım milleti diye taktik veriyordur.

1551553_10152584259669940_6295055346926509763_n.jpg

10492532_10203429938661862_5359137861865980268_n.jpg

Son düzenleme:
bu megacı arkadaşa ytparadan kimbilir kaç kişi pm attı bu megaya girmek için yaZık ya :P

sayın megacı arkadaşım http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/22586-mega-holdings-gercegi.html şurdaki arabaları da açıklıyıver sana zahmet.

evet azat arkadaş bunu açıklasın ne kulp bulacak merak ediyorum. : D yani insanları kandırmaktan ne zevk alıyorsunuz, neden şeytanın yöntemini kullanıp onun peşinden gidiyorsunuz. oda, ben sizi asla zorlamadım sizler kendi isteğinizle yaptınız herşeyi diyorya hani.. sizde binlerce mağdura rağmen aynısını diyorsunuz, şeytanın muridliğidir bu hiçbir farkı yok..

2000tl giriş ücreti karşılığı bi site veriyorlar ki az çok site-adsense işleriyle uğraşan biri 50 lira bile etmeyeceğin bilir. benimde başımda var böyle bir arkadaş bunların verdikleri siteyi yaptım verdim 50 liraya halal inanmıyo bana :).. valla bu kadar enayilerde bazen hak ediyor kimse kusura bakmasın

millet nasil kazanacak şirket nasıl kazanacak 50 lira giriş paketi olsa mantıklı olun biraz benim Bi akraba yapiyor gerçekleri anlatıyor yalan da soylemiyor giren giriyor bursa bos laf yapan adamlarda bos lafini yapsin dursun bu işi beceremeyenler onlar aylik 15 bine yakin da para kazanıyor ekibi var adam calisiyor ugrasiyor kazaniyor böyle tembellerde ancak konuya bos bos yaziyor bir şey bilmeden

Son düzenleme:
Dolandırmadı Hocam. Bugün Kimse sizi Dolandıramıyorsa Kimse Baskasınıda Dolandıramaz. Kimse kimseyi zorlada sokmuyor bu işe öyle bir siteyi ve öyle kazandıran bir sistemi getir bana 250 dolardan alayım sendn :) ürün satmadan paranın dönmesi zaten yasak bunu hepiniz cok iyi biliyorsunuz ve biliyorsunuzki ordaki amac site degil . site işin resmi boyutu devlete yasaklı bir iş gibi gözükmesin diye .satılan her sitenin vergisi veriliyor ve mega holding ürünün tanıtımını yapan aracı olan üst kollara 70 dolar ödeniyor . 2bin tl karşlıgnda onlarca kişiye 70dolar ödeniyor. böyle bir sistem varken ürünün 100tl ye satılıp üst kollara 70dolar ödemesini mantıklı buluyorsanız haklısınız :) kimse kimseyi zorla sokmuyor yapabilen girsin kazansın. ama girmiyen görmiyen bilmiye ön yargılı davranmasn sahtekar veya degil benim bi alıp veremedigm yok sadece bildigmi söylüyorum . sorun bazı arkadaşlarımız bilmeden konusmları. kime oturdgu yerden kazanamaz. mücadele eden kazanır bu işte böyle. network işine giren üsttekine kazandırdgıını iyi bilir . bi yerden sonra eger gercekten cok isterse kazanır. ama oturdgu yerden gelmesini beklerse 2bin tl vermekle salaklk ypms olr. o yüzden kendine güvenenlerin girmesi gerekn bir iş.

not: oquzalp hocam yazıyı kopyala yapıştr yaptınız galiba linklerin coğu kırık. birde gerçek sitesi dediginiz yeri değiştirip dogru olanı yazarsanız daha iyi olur bnce. https://www.megaholdings.org

insanları, özellikle maddi sıkıntısı büyük olduğu için sağlıklı düşünemeyenleri, teşvik etme amaçlı "ben onlardan değilim ama siz yine de bi bakıverin" kıvamındaki cilalamalarını git başka yerde yap kardeşim. Yazdım yazdım slidim ağır konuşmamak için. forum yöneticilerinin dolandırıcılığa teşvik amaçlı şu işgüzarlığına el atacığını umuyorum. hayırlı rüyalar.

[MENTION=12863]azat072[/MENTION] kaç para verdiler sana git bizi savun diye ?

millet nasil kazanacak şirket nasıl kazanacak 50 lira giriş paketi olsa mantıklı olun biraz benim Bi akraba yapiyor gerçekleri anlatıyor yalan da soylemiyor giren giriyor bursa bos laf yapan adamlarda bos lafini yapsin dursun bu işi beceremeyenler onlar aylik 15 bine yakin da para kazanıyor ekibi var adam calisiyor ugrasiyor kazaniyor böyle tembellerde ancak konuya bos bos yaziyor bir şey bilmeden

milletin paralarını cukkalıyorlar gelmiş birde burda savunuyorsun.
Bana titan ile arasındaki farkı söyleyin, neymiş ürün satıyor. Gidin ilk başta network marketing nedir onu öğrenin network marketing dediğin Avon gibi oriflame gibi şeylerdir.
Göz göre göre şunları savunuyosunuz ya yazık valla.
Amaç para kazanmaksa başka yollarla da kazanılır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri