Mega Holdings Nedir bu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim arkadaşım arkadaşı 1 sene sonra lamborghiniyle dolaşacağını söylüyordu halen daha ugrasıyor :D
tek kazandığı şey takım elbiseli 5 yıldızlı otellerde çekindiği facebook profil fotografları :D

Ya çok gülüyorum şu muhabbete, resmen eşini dostunu şey yapmaya çalışıyorlar. Kafelerde sağda solda kardeşim seninle konuşmamız gereken bir konu var felan diye muhabbete başlıyorlar sonrası boşluk. :D Bak işte bu adam araba almış biz niye almayalım felan filan işte şu kadar kazanacağız cart curt boş verin tek kazanan en tepedeki.

arada bi bakıyorum faceden takım elbise ile fotoğraf çektirmekten başka yaptıkları bi iş yok :D

3 5 seref-sizin kurugu saadet zinciri umut taciri dolandirici bi olusumdur uzak durun. Batakliga saplanmis biri kendini kurtarmasi icin batakliga 2 kisi cekmeye calisir boyle zincirleme gider isin kotu tarafi batakliga cekilen kisiler genelde en yakinlari tarafindan cekilir...

Benim peşimden 1 ay dolaştılar yok senin web siten olacak filan tek masadayım 20 kişi bizi izliyor. 2000 liraya sitemi olur dedim bu özelliklerle gelin ben size 500 liraya satiyim dedim [emoji1][emoji1] Allahtan korkum olmasaydı alacaktım bi reseller daya bunlara gitsin site ile kandırıyolar cahil hevesli insanları

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir arkadaş beni çağırmıştı gelsene önemli bir şey var vs diye bir gittim bunlar takım elbiseyle kafede oturuyor. Benden önce birini keklemeye çalışıyordu git evkurdan telefon al sonra direk onu sat ver parayı bize sonra taksit taksit ödersin onu falan diye. Neyse boş boş saçmaladı yok "sınırsız" siten olacak falan diyor bu bir sunucuda bir ton site var nasıl sınırsızsa artık :D Bu bana bak kardeşim 6 ayda şu arabayı aldım falan diyor dedim ben 3 ayda aldım ne olacak falan neyse baktı bende iş yok yolladı. Arkadaşa da sakın girme olum ben uğraştım daha önce bunlarla falan dedim çoktan girdim ben diyor şuan aç sanırım :D Çok iyi çeneniz varsa adam keklemek istiyorsanız çevrenizi yolmak istiyorsanız girin kazanırsınız abi başka türlü sizi iyi yolarlar benden söylemesi.

Kayıp şehir Atlantis, kadar gerçek birşey.
:D

Haa şunu da söyliyim,bu işle uğraşan lavukların ortak özelliklerinden birisi de facebookta ileriye dönük kaliteli yaşam,zengin olma hayali vb. saymakla bitmez, tür de durum paylaşmalarıdır...
Örneğin;Yaşadığımız dönemin en büyük cahilleri, diploma almayı eğitim sananlardır.

Dünyayı yakarsa bu piramit sistemiyle hayal kurup çulsuz kalanlar yakar

anlamadığım olay bu insanlara ne yapılıyorda bu kadar inanıyorlar bu saçmalığa acaba özel bir tekniğimi var gerçekten normal bi durum değil öl desem ölecek adamı vazgeçiremedim yav okumuş mühendis olmuş ablam bile deli gibi etkilenmişti. Bence bunda bi bit eniği var arkadaşlar bu çocukların bu denli etkilenmesi normal değil

içi dışı boş dikkat etmenizi öneririm

nice arkadaşlarım var öğrenciler ceplerinde para yokken aldandilar milyarlarını verdiler sende aldanma şimdi boş boş geziyorlar !

içi dışı boş dikkat etmenizi öneririm

nice arkadaşlarım var öğrenciler ceplerinde para yokken aldandilar milyarlarını verdiler sende aldanma şimdi boş boş geziyorlar !

Yok hocam çok şükür bana youtubeden gelen para yetiyor :) bunu sadece arkadaşımın anlaması için yaptım yorumları ona okutuyorum

Her giren kişinin anında takım elbisesiyle birlikte Facebook, Twitter, Instagram vb. yerlerde fotoğraflar atıp, altına zengin olma, lüks yaşam, hayallerinin peşinden git, cahil köpekler ben ilerleyecem siz geride kalacaksınız gelin sizide alayım tarzı saçma sapan şiir gibi sözler yazma sanatına Mega Holding denir kısacası. O onu o onu yolma peşindedir. Aşçı bahçivana, bahçivan uşağa, sonra hepsi uşağa misali gidiyor bu iş. Gerçekten kul hakkı yemek istiyorsan girebilceğin bir iş. İnsanları kandırıcaksın. Başka bişiy yok tamamen kandırmaya yönelik. Kandır para gelsin kandır para gelsin. Adama sormazlar mı, kardeş bütün dünya bu işe girdi diyelim. Bende bu işin son gireniyim. Ben nasıl kazanacam? Bu sorunun cevabını versinler bende giriyorum :D

Biz Youtuberler olarak (En Çok Para Basanlar Olarak) şu takım elbise işini bi yapmadık bi ara yapalım ya, son model arabalarımızla bi yerde toplanalım abi hava atalım dimi. :D

Mega holding ve benzeri şirketimsi şeylere para yatiracaginiza gidin milli piyango bileti alın, zira kazanma şansınız daha yüksek

Tanım: süslü anlatimlarla desteklenen, hayalçalan , paraçalan, cahil.avi peşinde koşan topluluk. Nerden mi biliyorum? Harbidende bir arkadaşımdan :)

Kanmayiniz, uyariniz. ( şükür hiç bulaşmadık boyle seylere)

5 yıldır aramayan arkadaşınız günün birinde ararsa mega holdings arıyordur (açmayın :D )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri