Mehmet Uygar Aksu ve kanal tanıtım

KUMANLI

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, youtube ile ilgilenen ve özgün video çekmek için kaynak veyahut fikir bulamayan arkadaşlarımız için örnek kanal tanıtımları hazırlamayı düşünüyorum.

Bu fikrimi gerçekleştirirken herşeyin etik ve kurallara uygun şekilde olması için elimden gelen çabayı gösteriyorum.

Çoğunuzun tanıdığı Mehmet Uygar Aksu'da mesaj attığımız youtube kanal sahiplerinden birisi ve gönderdiği yanıtla bile farklı olduğunu sergiliyor.

Kanal ismini kullanmak için atmış olduğum mesaj;
uktp5.jpg

ve cevabı :)
ukttj.jpg

MUA Yani Mehmet kardesimin tanitimada reklamada ihtiyaci yok zaten.Boyle tanitim yapacaksaniz kesfedilmemis kisileri kesfetmek icin o turde kanal sahiplerine el atin.

Kazananlardan kendinize pay cikarmak dusuncesi ile onlara degilde,hic kazanamayan ama emek sarfeden kardeslerimizin kanallarina tanitim mesajlari atinda anlinizdan opim ben sizi.Birakin artik reklam kokan hareketleri.

Bence siz MUA'ya para verinde sizin tanitiminizi yapsin o...

MUA yani Mehmet kardesim,benim tandigim konustugum kisiler arasinda yanlis anlasilmasin konusurken en utangac,en cekingen konusan kisilerden birisidir.Bana hep sunu soyler,Abi inan bak benimle konusuyorsun biliyorsun,ama birde maskeli halimi biliyorsun,ne oluyorsa o maskeyi takinca oluyor bambaska bir kisi oluyorum diyor.Aynende oyle ama kalbide gonlude zengin hemde cok zengin bir kardesim.Oyle ne havali ne artis nede kendini begenmis biridir.

Saygilar.

MUA Yani Mehmet kardesimin tanitimada reklamada ihtiyaci yok zaten.Boyle tanitim yapacaksaniz kesfedilmemis kisileri kesfetmek icin o turde kanal sahiplerine el atin.

Kazananlardan kendinize pay cikarmak dusuncesi ile onlara degilde,hic kazanamayan ama emek sarfeden kardeslerimizin kanallarina tanitim mesajlari atinda anlinizdan opim ben sizi.Birakin artik reklam kokan hareketleri.

MUA yani Mehmet kardesim,benim tandigim konustugum kisiler arasinda yanlis anlasilmasin konusurken en utangac,en cekingen konusan kisilerden birisidir.Bana hep sunu soyler,Abi inan bak benimle konusuyorsun biliyorsun,ama birde maskeli halimi biliyorsun,ne oluyorsa o maskeyi takinca oluyor bambaska bir kisi oluyorum diyor.Aynende oyle ama kalbide gonlude zengin hemde cok zengin bir kardesim.Oyle ne havali ne artis nede kendini begenmis biridir.

Saygilar.

abi ayıptır sorması MUA'yı nereden tanıyorsun ?

Kazananlardan kendinize pay cikarmak dusuncesi ile onlara degilde,hic kazanamayan ama emek sarfeden kardeslerimizin kanalalrina tanitim mesajlari atinda anlinizdan opim ben sizi.Biraki nartik reklam kokan hareketleri.

Saygilar.

hocam bende zaten verdiği cevapla bile farklı olduğunu ve beni sevindirdiğini belirterek konuyu açtım.

Amaç prim yapmak değil, tamemen birilerine yardımcı olabilmektir(fikir verebilmektir), prim yapan kişi zaten emin olun benim gibi izin alarak ismini kullanmadı ve ana avrat bir maskenin arkasında küfür ederek yaptı.Bir diğer konu bu forumda da gördüğüm 1-2 tane özgün çalışma yapan arkadaş var, kendileriyle de görüşüyorum ve kanallarındaki eksiklikleri kendilerine ilettim ve tanıtım videolarını hazırlamaya başladım.

Saygilar.

Sihili maske o Sihirli :) o maskeyi benim takdığımı düşündüm bi an :D

Saygilar.

Skype varmidir MUA nın ..

abi ayıptır sorması MUA'yı nereden tanıyorsun ?
MUA ile bazi seyler yaptik yapmaya calistik arkadasligimiz dostlugumuz vardir.Vakit buldukca zaman oldukca skypde karsilastikca konusuruz sohbet ederiz.

hocam bende zaten verdiği cevapla bile farklı olduğunu ve beni sevindirdiğini belirterek konuyu açtım.

Amaç prim yapmak değil, tamemen birilerine yardımcı olabilmektir(fikir verebilmektir), prim yapan kişi zaten emin olun benim gibi izin alarak ismini kullanmadı ve ana avrat bir maskenin arkasında küfür ederek yaptı.Bir diğer konu bu forumda da gördüğüm 1-2 tane özgün çalışma yapan arkadaş var, kendileriyle de görüşüyorum ve kanallarındaki eksiklikleri kendilerine ilettim ve tanıtım videolarını hazırlamaya başladım.
Eyvallah ama konudan ben oyle anlamadim o yuzden yazdim bunlari.Benimde size yada sana demek istedigim su,eger tanitim yapacaksaniz,TANINMAMIS kisileri tanitim yapin tanitinki kaliteniz yaptiginiz isin hakki ciksin demekdi.

Sihili maske o Sihirli :) o maskeyi benim takdığımı düşündüm bi an :D
Aynen Mehmetde onu diyor,Abi hersey o Maskede diyor :):) ben birsey yapmiyorum diyor ne yapiyorsa maske diyor :)

Skype varmidir MUA nın ..
Malesef kendisinden izinsiz veremem Narkoz ;) Zaten yogun okul ev vs isleri bu yuzden versemde isine yaramaz.

Ben hic tanimiyorum bu arkadasi,ilk defa bu konuda gordum de bi kac videosuna baktim.Acikcasi oyle ana baci kufur etmesini begenmedim.Yine de ilgi cekiyor,begeniliyorsa saygi duymak lazim.

MUA ile bazi seyler yaptik yapmaya calistik arkadasligimiz dostlugumuz vardir.Vakit buldukca zaman oldukca skypde karsilastikca konusuruz sohbet ederiz.

Eyvallah ama konudan ben oyle anlamadim o yuzden yazdim bunlari.Benimde size yada sana demek istedigim su,eger tanitim yapacaksaniz,TANINMAMIS kisileri tanitim yapin tanitinki kaliteniz yaptiginiz isin hakki ciksin demekdi.

Aynen Mehmetde onu diyor,Abi hersey o Maskede diyor :):) ben birsey yapmiyorum diyor ne yapiyorsa maske diyor :)

Malesef kendisinden izinsiz veremem Narkoz ;) Zaten yogun okul ev vs isleri bu yuzden versemde isine yaramaz.

Bu forumda üyeliği varmidir

Ben hic tanimiyorum bu arkadasi,ilk defa bu konuda gordum de bi kac videosuna baktim.Acikcasi oyle ana baci kufur etmesini begenmedim.Yine de ilgi cekiyor,begeniliyorsa saygi duymak lazim.

Evet arkadaşlar, örnekler tabiki de artırılabilir. Konuda tanıtım kelimesi kafa karıştırdı sanırım, hazırlanacak olan videolar bir fikir sunması açısından izin alabildiğimiz kişilerin youtube hikayelerini ve çalışma yöntemlerini anlatabilmek için yayınlanacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri