Mehmet Uygar Aksu YouTube'a İsyan Ediyor

Spamda hissedilen tedirginlik kanalları düşünme, kapandımı telif yedik mi gibi problemleri bugünlerde özgün kanal sahipleride yaşıyor.

ee kafasına göre omeglede milleti ifşa edip dalga geçerse (yüzlerini kapatmadan). Haklı olarak birileride şikayet gönderir.

Gereksiz şahıs bunun videolarının kaldırılmasından daha doğal ne olabilir ki ? :)

00:13 abd de şikayeti basarlar, adama.... hala derki kural ihlalim nedir? :D

MUA yı severim kendine has bir espiri anlayışı var. Sonucda omegle denen yerdeki (birçoğu için konuşuyorum) abazanları trollüyör. Küfür ve argo sahnesi yok mu? Fazlasıyla var ama günlük hayatta bir çoğumuz zeten duyduğumuz şeyler bunlar. Seversin yada sevmezsin o ayrı durum.

-Partneri Gizza bikere burdan zaten kaybediyor. Adam gibi hakkını savunan birileri çıksa bu eleman burda isyan etmezdi belki.

-Google artık diyor ki, parayı veren düdüğü çalar... Yok öyle ben özgün video çektim millete sövdüm şaka yaptım vs... Reklam veren bakıyor bu elemanın tipini beğenmedim tak videolar yayından uçuyor.

Rütük gibi olacak artık özgünde yapsan 50 takla da kalksan amuda da kalksan. Toplum tarafından sevilmeyen videon varsa yayından uçur gitsin.

Bundan doğal ne var sanki youtube'un ona garezi var. Sonuçta izin almadan paylaşımlar yapıyor kendisine denk gelen kişi az da olsa anlıyorsa saniyesini report etse video yayından kalkar ki kalkmalıda.

00:13 abd de şikayeti basarlar, adama.... hala derki kural ihlalim nedir? :D

youtube kuralları o kadar sıkı değil hocam sigaradan bir şey olmaz

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:05 ----------

ee kafasına göre omeglede milleti ifşa edip dalga geçerse (yüzlerini kapatmadan). Haklı olarak birileride şikayet gönderir.

burda izin aldığını söylüyor.

https://youtu.be/3MVUGL7zMwQ?t=258

Garip aslında, diğer videolar niye kaldırılmamışta 43 sadece?

youtube kuralları o kadar sıkı değil hocam sigaradan bir şey olmaz

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:05 ----------

burda izin aldığını söylüyor.

https://youtu.be/3MVUGL7zMwQ?t=258

tam nerede söylüyor izin aldığını ben duyamadım.

Ayrıca nasıl izin alabilir anlık gördüğü, dalga geçtiği, küçük düşürdüğü kişilerden?

tam nerede söylüyor izin aldığını ben duyamadım.

Ayrıca nasıl izin alabilir anlık gördüğü, dalga geçtiği, küçük düşürdüğü kişilerden?

''ilk attığım videolarda tamam kural ihlali vardı ve kaldırıldı'' yani izin almadığı kişilerin videolarını yayınladığı için kaldırdığından bahsediyor.

Ayrıca bir video için 2-3 ay uğraştığını söylüyor bu da demek oluyor ki izin alamadığı, yayınlanmasına izin vermediği bir çok kişi var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri