Mekan var ne yapabiliriz ?

Arkadaşlar hepinizde bir mizah olayı var ama yaşadığım site şehrin dışında ve yaşadığım sitede 4 dükkan var 3 tanesi doluydu son bi tane vardı ve orasıda 250 tl den kira veriyodu ama arkadaşın tanıdığı olunca 200 e ayarladık yani şehir dışında olunca biraz ucuz oldu

hocam şehir dışında bile olsa 2 katli ofis için 250 TL aşırı ucuz bir miktar değil mi?

Hep hayalimdir bir ofis kurmak o ofiste çalışanlarımla birlikte özgün projeler üretmek projelerde heyacanlar yaşamak abone sayısı için pastalar kesmek kanallarımızın sağlamlığının rahatlığıyla hiç durmadan çalışmak.
Sizin yerinizde olmayı okadar çok isterdim ki hocam ben olsam belli başlı bi kaç kategori belirler(eldeki imkanlar dahilinde tabi kamera ışık vs.) bu kategorilerde bir kaç kanal açıp işleri yasal yollardan halledip hilesiz hurdasız helal şekilde kazanmaya başlardım.
Ufak bir miktar paranız varsa bi şirket kurun yaptığınız şeyleri bir şirket üzrinden yaparsanız çok daha kaliteli ve profesyonelce oluyo.
Bakınız; mediacraft,başkabirşey vs.
Başarılar diliyorum bu fırsatı iyi değerlendirin bi daha gelmez

Muhtesem_Barbie_Evi_______ev-oyunlari_com.jpg

Bende 3 katlılarından arıyorum bulamadim bi yardımcı olacaklar pmden iletişme geçebilirmi.

Bu ev bile daha pahalıdır.

Hocam Filimlere Montaj Yapın Mesala Yeşil Perde Yardımıyla :D Atıyorum Popüler Filmler'den Kesit Alıp Montaj Yapıcaksınız Kendinizi Komedi Tarzın'da Efektler Felan Tutma Olasılığı Var Duşünün Yüzükler Efendisi Saruman Kuleden Bakıyor Arkasın'da Siz :D Hayal Gücünüzü Katın Ortaya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri