Mektup Yazarım Mektup..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serk@nYT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Kafam sisti beyler iyice kusurabakmayin sacma bi konu acdim belkide gercekden cok sistim yani [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] cumartesi gunune aksama filan birseyler ayarla karsilikli oturalim kamera filan bi sohbet muhabbet vs yapalim yav sozum vardi zaten sana.

Abi bozlak uzun hava dinleyeceksen yapalim bak,karsiliklida soyleyecegiz,gerekirse aglayacagiz abi.Bana bozlakla gel cumartesi yoksa gelme :)

Harbiden kafa iyice sisti baya bi birikti birseyler atmam lazim.Cumartesi aksami Internet Oturak Alemi yapmak isteyen varsa beklerim.Kamerasi olacak,mikrosu olacak,muhabbet edecek karsilikli,derdini acacak,dert dinleyecek iste ortam olacak.

Yanlis anlasimasin icki kumar vs Cok sukur boyle aliskanliklarim yokdur ama arada bir boyle yaparim cunki kafa dagiliyor stres atiyorum.

Cumartesi aksama ortami musait olan,sohbete muhabbete acik olan herkezi beklerim kamera ve pc karsisina.Skype preium'da cok kisi konferans kamerali yapiyordu sanirim @M00nsp3ll sen bilirsin bu isleri bi bize yol goster.Hic olmadi G+ ile coklu kamerali yapariz vs bisey olur iste oldugu kadar..

Neyse duruma gore saat vs belirlenir cumartesi icin.

Bu sarkida benden size gelsin bozlakcilar varsa aramizda..

Mektup Yazarım Mektup (Tufan Altaş) - YouTube

ooo abi cumartesi efkar dagıtıyoruz

Güzel olur da, Hayrola ne oldu ugur mu sisirdi kafani yine

Yok reisim ya ,Ugur'u zaten gordugum yok,onu gorsem ben direk kafayi yerim o dakikada.:D:D:D:D Adama 6 aydir Gmail acmayi ogretemedim yani onun sokakdaki ayak izini dahi gorsem kaciyorum beni bulur bi yerden diye.:D:D:D:D

Biraz kafa dagitmak istiyorum hepsi bu reisim,zaten sende olursun o gece yanimda,sensiz olmaz.:D:D

abiler naptınız ya ben kırıkkale keskinliyim bu parçalar benm günlük ilaçlarım :) ben sazda çalar bozlak da okurum sizlere o zaman paylaşım yapayım ben

abiler naptınız ya ben kırıkkale keskinliyim bu parçalar benm günlük ilaçlarım :) ben sazda çalar bozlak da okurum sizlere o zaman paylaşım yapayım ben
Keskinli,cok gelmisligim var ilcenize,ozellikle rafineriye her hafta gelirdim.Sen hele koy su kendi videolarinida dinleyelim.Hatta su cumartesi gununki olayda canli canli calsanda dinlesek ne olur varya.

cumartesi akşam saat 7-8 gibi olursa babam ile beraber katılmayı planlıyoruz, babam biraz öğüt verebilir fakat her gördüğüne öğüt veriyor umarım sıkılmazsınız :)

Agzina saglik Fatih'im cok guzel calmisin guzelde yorumlamisin.Canliya bekliyoruz :)

inş bi işim olmazsa neden olmasın aslında zelloda toplanabiliriz.
benm orda çok güzel arkadaşlıklarımda oldu çok çalıp söyledik ayarlanabilirse zelloda çok güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri