Mektup Yazarım Mektup..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramızdaki yaş farkı olmasa kesin tanırdım abi o zaman seni :) maçoyu falan tanırsın o zaman sen rahmetlik oldu ya gerçi onlar sana 2 beden küçük gelir :)

Adam sallamalı çıktı bulaşma kesmesin bi tarafımızı :D laf atma adama xD

Ahaha [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] kıyamaz bana sever beni o :)

Ya Serkan reyiz sen bildiğin serseriymişsin ya la :)
Aynen yalan yok genclikde baya bi serseriydim arkadas ortamimizdan dolayi.Kavgamiz filan cok olurdu,Kizilay otobus duraklarinda,akderede filan,Taktigimiz zamanlarda oldu,taktiklari zamanda ama cok sukur basimizi buyuk belalalara sokmadan o donemleri atlattik.

Olm sizin mahallede belki bilirsiniz 1999 Türkiye genel seçimleri'nde buyuk bi olay filan olmustu, ozel harekatcilar,polisler 40-50 ekip arabasi filan bombalama olaylari filan diye ihbar edilmisti Ulkucu genclik,o olaylarin icindeki 23 kisiden biriydim,2.Sube'de az otturmediler bizi ama Allahdan Koray aydin ve Ali isiklar sayesinde ve Mhp o donem secimde Dsp'nin pesine cikitida bizi aldilar ordan yoksa baya bittiydik.

Yani parti ismi filan verdimde,bizim oranin tayfasinin o zamanlarda ulku ocagindan filan gecmeyeni olmazdi iste cahillikmi dersin ortam cevremi dersin oyle zamanlarimiz oldu.

Aynen yalan yok genclikde baya bi serseriydim arkadas ortamimizdan dolayi.Kavgamiz filan cok olurdu,Kizilay otobus duraklarinda,akderede filan,Taktigimiz zamanlarda oldu,taktiklari zamanda ama cok sukur besimizi buyuk belalalara sokmadan o donemleri atlattik.

Olm sizin mahallede belki bilirsiniz 1999 Türkiye genel seçimleri'nde buyuk bi olay filan olmustu, ozel harekatcilar,polisler 40-50 eki parabasi filan bombalama olaylari filan diye ihbar edilmisti Ulkucu genclik,o olaylarin icindeki 23 kisiden biriydik,2.Sube'de az otturmediler bizi ama Allahdan Koray aydin ve Ali isiklar sayesinde ve Mhp o donem secimde Dsp'nin pesine cikitida bizi aldilar ordan yoksa baya bittiydiuk.

Yani parti ismi filan verdimde,bizim oranin tayfasinin o zamanlarda ulku ocagindan filan gecmeyeni olmazdi iste cahillikmi dersin ortam cevrem idersin oyle zamanlarimiz oldu.
Abi onu biliyorum bi de bizim göbekte Mhp seçim arabası yakmışlardı biliyon mu onu :) Bizim mahalleyle sizin mahalle zaten sürekli zıt gidiyordu ki hala gidiyor.

Aramızdaki yaş farkı olmasa kesin tanırdım abi o zaman seni :) maçoyu falan tanırsın o zaman sen rahmetlik oldu ya gerçi onlar sana 2 beden küçük gelir :)

Adam sallamalı çıktı bulaşma kesmesin bi tarafımızı :D laf atma adama xD
Senin dedigin kisiler bizden yasca kucukler.Kara kadir,Ercan,Abdulkadir Sari Nihat, Sari (ben yani) birde gara serkan,Cem vs zamani iste.

eskiden akdereden geçerken sağcılar çevirirmiş tuzluçayırdan geçerken solcular çevirirmiş :D garip bi yer bizim buralar ortası yok :D

eskiden akdereden geçerken sağcılar çevirirmiş tuzluçayırdan geçerken solcular çevirirmiş :D garip bi yer bizim buralar ortası yok :D
Aynen aynen halende oyle farki yok.99 Seciminde Tuzlucayir'da bir ilkokulda sandik basindaydikda,yeminle hayatimin en zor gunleriydi.Ve Koskoca sandikdan 1 oy cikmaydiydi iyimi :D:D:D:D:D

Aynen aynen halende oyle farki yok.99 Seciminde Tuzlucayir'da bir ilkokulda sandik basindaydikda,yeminle hayatimin en zor gunleriydi.Ve Koskoca sandikdan 1 oy cikmaydiydi iyimi :D:D:D:D:D

Çıkmaaaz orası birlik biyer.
neyse herkes aynı :) birimiz hepimiz hepimiz birimiz için düşüncesi hakim tuzluçayırda :D

Benim o kadarı görmeye yaşım yetmedi :) enes internet cafe vardı bilirmisin abi sahibi şimdi sizin orda oturuyor bahadır abi
Iriyari biri degilmi bahadir'ya.Benim yaslarimda yani 30-35 arasi eskilerin pisko'larindan ? Eger oysa ona selam soyle " 99'lardan Sari Serkan in selami var dersin.Bak onu yazmadik yukarda oda bu ekibin icindeydi.Sen anlat ona bu Tuzlucayir olaylarini filan iyi bilir o.:D:D

Iriyari biri degilmi bahadir'ya.Benim yaslarimda yani 30-35 arasi eskilerin pisko'larindan ? Eger oysa ona selam soyle " 99'lardan Sari Serkan in selami var dersin.Bak onu yazmadik yukarda oda bu ekibin icindeydi.Sen anlat ona bu Tuzlucayir olaylarini filan iyi bilir o.:D:D

Evet abi o :) aynen 3 4 ay önce hapisten çıktı 2 3 ay yattı çıktı içerde. Lavuğun birini bıçakladı bahadır abi candır ya onunla büyüdüm ben as selamını ilk gördüğümde ileteceğim.

Serkan abi bakma bu arkadaşa hala aynı bizim ora :D
Biliyorum Koray 2 Yil tuzlucayir gobek'de calistim kendimi Solcu olarak tanittim hep yeminle. Calistigim yerde birileri gelirdi konusurlardi patronla filan,sonra bana yenimsiin derlerdi aynen derdim,memleket neresi deyince ankara dedigimde patrona donup ne ayak filan gibicesien hareket cekerler Patronda "Bizden Bizden rahat olun" derdi.Vallahi kac kez karsilastim bu durumla.. :D:D:D:D

Evet abi o :) aynen 3 4 ay önce hapisten çıktı 2 3 ay yattı çıktı içerde. Lavuğun birini bıçakladı bahadır abi candır ya onunla büyüdüm ben as selamını ilk gördüğümde ileteceğim.
Aynen bak ona cok selamimi soyle,Keskinli Yakup'la Sari Serkan de Polikinlikden iyi bilir o.Ben onun kadar vicdanli pisko gormedimdi,yuregi cok yufka cok efendiydi amma kizdimi dograr atardi.:D:D:D Vay Bahadirim vay ne gunlerdi be.

Aynen bak ona cok selamimi soyle,Keskinli Yakup'la Sari Serkan de Polikinlikden iyi bilir o.Ben onun kadar vicdanli pisko gormedimdi,yuregi cok yufka cok efendiydi amma kizdimi dograr atardi.:D:D:D Vay Bahadirim vay ne gunlerdi be.

tmm abi :D valla öyleydi ultima online oynardık oyun yüzünden kaç kere dükkan basmaya gittik batıkente falan bahadır abiyle :D bide kayınçosu var halil abi oda aynı onun gibi onuda tanırsın muhtemelen oda sizin orda oturuyordu abi kardeşi vardı hakan abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri