Memnun oldugunuz botlar

• Kullanıcı hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar

hayat

Kayıtlı Üye
Dm ıcın hangı botu kullanıyrsunuz arkadaslar bırde pıyasadakı kullandıgınız botlarda memnun oldugunuz yazarsanız belkı yenı kazanc kapıları dogabılır

Aynen DM için sağlıklı bir bot lazım ama nedense yok.

yazılımcıların konuyu grmesı ıcın guncelleyelım

DM için Instamatic Auto DM u kullanabilirsiniz, 10 gün ücretsiz. VİP üyelik için PM. test etmek isteyen arkadaşlar Instagram'dan [MENTION=51080]Ozgu[/MENTION]n.fotom u takip ederseniz size de otomatik mesaj gelecektir. Oto DM ile Youtube kanallarınıza, sosyal medya hesaplarınıza ve web sitelerinize trafik çekebilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 02:38 ---------- Önceki Mesaj 02:37 ----------

Ayrıca @babyloverstr yi de takip ederseniz, orada da link paylaşımlı Oto DM gelecektir.

---------- Spam Engelliyici 02:38 ---------- Önceki Mesaj 02:38 ----------

konu postu; https://www.ytpara.com/instagram/12...urum-5-gun-icin-50-indirimli.html#post1709310

DM için Instamatic Auto DM u kullanabilirsiniz, 10 gün ücretsiz. VİP üyelik için PM. test etmek isteyen arkadaşlar Instagram'dan [MENTION=51080]Ozgu[/MENTION]n.fotom u takip ederseniz size de otomatik mesaj gelecektir. Oto DM ile Youtube kanallarınıza, sosyal medya hesaplarınıza ve web sitelerinize trafik çekebilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 02:38 ---------- Önceki Mesaj 02:37 ----------

Ayrıca @babyloverstr yi de takip ederseniz, orada da link paylaşımlı Oto DM gelecektir.

---------- Spam Engelliyici 02:38 ---------- Önceki Mesaj 02:38 ----------

konu postu; https://www.ytpara.com/instagram/12...urum-5-gun-icin-50-indirimli.html#post1709310

İnstagram dm den bahsetmiyor hocam dailymotiondan bahsediyor :)

ben genel botlardan bahsetmıstım arkadaslar yazabılırsınız

hocam dmde videoları renderlamak izlenmeyi arttırır mı ve hangi programla render yapılmalı

azaltır mı desen olabilir ama artırması imkansız.render dedigin şey videonun sistemin engeline yakalanmasını,silinmesini engellemek için yapılıyor ve geneldede video kalitesini düşürür hatta genelde berbat bi hale getirir.normalden daha kalitesiz bi görüntü izlenim artırır mı diye soruyorsun sen yani,tabiki hayır :) ayrıca çogu içerikde videoyu ne hale getirirsen getir dmde işe yaramıyor.ytnin engelini geçtigim halde dmnin engellerini geçemiyorum açıkcası.render programına gelince,yüzlerce program var herkes farklı bişey kullanıyor.camtasia,sony vegas mesela...

azaltır mı desen olabilir ama artırması imkansız.render dedigin şey videonun sistemin engeline yakalanmasını,silinmesini engellemek için yapılıyor ve geneldede video kalitesini düşürür hatta genelde berbat bi hale getirir.normalden daha kalitesiz bi görüntü izlenim artırır mı diye soruyorsun sen yani,tabiki hayır :) ayrıca çogu içerikde videoyu ne hale getirirsen getir dmde işe yaramıyor.ytnin engelini geçtigim halde dmnin engellerini geçemiyorum açıkcası.render programına gelince,yüzlerce program var herkes farklı bişey kullanıyor.camtasia,sony vegas mesela...

peki izlenim almak için ne yapılmalı dm to dm yapıyorum render sız direk çalışıyorum fakat aylardır elde ettiğim tek gelir 1 dolar günlük 1 dolar kazanmam için en azından ne gibi bir yöntem izlemeliyim

Dm de renderin ise yaradığını gören oldu mu? Render olsa da olmasa aynı içerik siliniyor gibi geldi bana

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

peki izlenim almak için ne yapılmalı dm to dm yapıyorum render sız direk çalışıyorum fakat aylardır elde ettiğim tek gelir 1 dolar günlük 1 dolar kazanmam için en azından ne gibi bir yöntem izlemeliyim

bi bilgim yok ne yazıkki.dm to dm bana göre bu işin en işe yaramaz yöntemi.

Dm de renderin ise yaradığını gören oldu mu? Render olsa da olmasa aynı içerik siliniyor gibi geldi bana

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen öyle hocam.renderla geçtigim içerik yok denecek kadar az.bi video yükledim mesela güzel izleniyor ama 24 saat ayakda kalmıyor.ne renderlar denedim,imkanı yok ayakda kalmıyor video.aynı renderlarla ytde engelleri aşıyorum,dmde aşamıyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri