Mercedes mi ? Bmw mi ?

Mercedes mi ? Bmw mi ?

• Mercedes ?

Oy: 45 48,4%
  • Bmw ?

Oy: 48 51,6%

• Kullanılan toplam oy
    93
  • Anket kapatılmış .

slalom58

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ortalama 200,000 TL değerinde tercihiniz bu 2 markadan hangisi olurdu? Yt den kazanılmış para değildir :)

Benim şahsi görüşüm bmw kro arabası gibi geliyor, bana Mercedes tercih ederdim o paraya daha çok param olsa Bentley Continental Gt alırdım :

Bmwnin bir tek yol tutuşu iyi, ama "MERCEDES" derim arabanın babası, yolda arabayla giderken eğer arkamdan mercedes geliyorsa hemen sağa geçip yol veriyorum saygıdan arabaların babası mercedestir.

Bizim buralarda araba markası sorulduğu zaman MERCEDES VE DİĞERLERİ derler :)

Hocam modeline göre değişir.Tasarım açısından en beğendiğim Mercedes CLA ama genelde permormans olarak BMW daha üstün.Mesela şuanda Mercedes S sınıfının yeni modeli çıktı.Şu anki BMW 7 onun yanında sönük kalıyor ama bu sene veya 2016 da yeni kasası çıkınca s class onun yanında sönük kalır.200.000 lira için bmw 3 veya mercedes c serisine kadar olur.Bence paran yeterse Mercedes yeni kasa c serisi hocam.

Bi 300.000 daha biriktirip BMW i8 alabilirsiniz :D

2013 bmw ye eski işim dolaysıyla çok bindim bmw nin kalitesi tartışılmaz sürüşü zevkli park ederken aynalar ne tarafa döneceksen o tarafa kendı kendıne dönüyor özellikleri saymakla bitmez Ben sizin yerinizde olasaydım kafamda 4-5 model belirleyip hepsini test ederdim sonuçta dünyanin parasını vereceksiniz

20-35 yaş arasındaysa bence bmw diğer türlü mercedes :D

Mercedes patron arabasi , BMW de patronun oglunun arabasi derler :)

Son düzenleme:
Bmw 4 alabilirsin. Hem ekonomi hem görsel olarak rakibi yok. Suan mercedes ceo su 'nun açıklamaları bmw nin satış rakamlarını yakalamaya çalıştığı yönünde. Bende mercedes ciyim ama suan bmw iyidir. 550d motoru var dizel 10 litreden az yakıt tüketimi 380 hp ve 740 nm tork var arabada. Rakipsiz bir motor. Su anda teknoloji bmw de.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri