İyi akşamlar arkadaşlar öncelikle kısaca kendimi tanıtayım İsmim Yahya Yaşım 22 Konya'da Necmettin Erbakan Üniversitesinde Makine Müh. 3 sınıf öğrencisiyim;Ekim 2013 yılında ytpara.com ile tanıştım, tek başıma elimden geldiğince birşeyler yapmaya başladım günlük 0.01$ kazanıyordum evet kazanç düşük ama sıkılmayacağımı düşündüm sıkılmadımda fakat öğrenci yurdunda kaldığım için bir türlü düzenli kazanç elde edemedim,uygun ortam olmadığından çalışmayı bıraktım kanalla ilgilenmedim kanallarım telif yemiş para kazanması kapanmış geçen ay Adsense üyelik iptali yaparak hesabımdaki küçük meblağ parayı çektim bu küçük meblağ bana tekrar bir ışık verdi, 2 ev arkadaşım 3 sınıf arkadaşım ve olayıda anlattığım 3 arkadaşım benim öncülüğümde benim ile bu işi yapacaklar, tekrar kanallar açıldı bildiklerimi arkadaşlarıma anlattım ben dahil 4 kişi youtube kazanç sistemi ile tanıştık fakat benim bildiklerimin yetersiz olduğunu farkettim yaklaşık 1 hafta içinde arkadaşlarım ile toplanıp bir nevi ekip toplantısı yapacağız Kanallarımız YTR Networkde bulunmaktadır.Bizimle çalışıp bize yol gösterecek bizim kazandığımız gibi bize öncülük yapacak,ilgilenecek kendine +21 yaş üstü bir ekip kurmak isteyen bu işten kazanan ve kazamaya devam etmek isteyen arkadaşlardan yardımlarını ve fikirlerini bekliyorum, Hepinize iyi geceler diliyorum.
Arkadaşlar; İlk konuları okudum,Beni yanlış anlayan arkadaşlar ve büyüklerim var belli ki, amacım birisi gelip cebimize para koymasın ilk adımı attık biz,bize koşmayı öğretecek insan lazım Niche çalışmaları,Kazanç sistemleri,Uploader programları,spamm olaylarını,başlayanlara tavsiyeleri,ünlem aşmayı,telif geçmeyi hepsini tek tek okudum temelimiz var ona göre yorum yaparsanız ve yardımcı olursanız ekstra mutlu olurum
Arkadaşlar; İlk konuları okudum,Beni yanlış anlayan arkadaşlar ve büyüklerim var belli ki, amacım birisi gelip cebimize para koymasın ilk adımı attık biz,bize koşmayı öğretecek insan lazım Niche çalışmaları,Kazanç sistemleri,Uploader programları,spamm olaylarını,başlayanlara tavsiyeleri,ünlem aşmayı,telif geçmeyi hepsini tek tek okudum temelimiz var ona göre yorum yaparsanız ve yardımcı olursanız ekstra mutlu olurum
Son düzenleme: