Merhaba Arkadaşlar Bize Yol Gösterip Bizimle Çalışmak İstermisiniz?

• Kullanıcı mikado_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

mikado_

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar arkadaşlar öncelikle kısaca kendimi tanıtayım İsmim Yahya Yaşım 22 Konya'da Necmettin Erbakan Üniversitesinde Makine Müh. 3 sınıf öğrencisiyim;Ekim 2013 yılında ytpara.com ile tanıştım, tek başıma elimden geldiğince birşeyler yapmaya başladım günlük 0.01$ kazanıyordum evet kazanç düşük ama sıkılmayacağımı düşündüm sıkılmadımda fakat öğrenci yurdunda kaldığım için bir türlü düzenli kazanç elde edemedim,uygun ortam olmadığından çalışmayı bıraktım kanalla ilgilenmedim kanallarım telif yemiş para kazanması kapanmış geçen ay Adsense üyelik iptali yaparak hesabımdaki küçük meblağ parayı çektim bu küçük meblağ bana tekrar bir ışık verdi, 2 ev arkadaşım 3 sınıf arkadaşım ve olayıda anlattığım 3 arkadaşım benim öncülüğümde benim ile bu işi yapacaklar, tekrar kanallar açıldı bildiklerimi arkadaşlarıma anlattım ben dahil 4 kişi youtube kazanç sistemi ile tanıştık fakat benim bildiklerimin yetersiz olduğunu farkettim yaklaşık 1 hafta içinde arkadaşlarım ile toplanıp bir nevi ekip toplantısı yapacağız Kanallarımız YTR Networkde bulunmaktadır.Bizimle çalışıp bize yol gösterecek bizim kazandığımız gibi bize öncülük yapacak,ilgilenecek kendine +21 yaş üstü bir ekip kurmak isteyen bu işten kazanan ve kazamaya devam etmek isteyen arkadaşlardan yardımlarını ve fikirlerini bekliyorum, Hepinize iyi geceler diliyorum.

Arkadaşlar; İlk konuları okudum,Beni yanlış anlayan arkadaşlar ve büyüklerim var belli ki, amacım birisi gelip cebimize para koymasın ilk adımı attık biz,bize koşmayı öğretecek insan lazım Niche çalışmaları,Kazanç sistemleri,Uploader programları,spamm olaylarını,başlayanlara tavsiyeleri,ünlem aşmayı,telif geçmeyi hepsini tek tek okudum temelimiz var ona göre yorum yaparsanız ve yardımcı olursanız ekstra mutlu olurum :)

Son düzenleme:
ytpara yla sadece tanışmakla kalmışsın anlaşılan..
benden tavsiye ilk bir ay hiç bir şey yapmadan okuyup plan yapın.

Yeni kanallar açıldı az çok temel bilgiler verildi şimdi bize gereken biraz yönlendirme, destek sağlayak bir insan ve zaman :)

ytpara yla sadece tanışmakla kalmışsın anlaşılan..
benden tavsiye ilk bir ay hiç bir şey yapmadan okuyup plan yapın.

Çoğu kişi sıfırdan başladı başaramayanda bıraktı,yönlendirme için teşekkürler kanallarım 6 ayda 200.000 izlenim almış ard arda telif yiyip kapatılmış, şimdi yeniden başlamak ve ekip halinde çalışmak ilk başlarda sıfıra yakın kazandırsada uzun vadede kazanacağımızı tahmin ediyorum

gördüğüm kadarıyla 3-4 kişi bir araya gelince kazanmaktan çok kazandırmamaya uğrasıyorlar. flag, sahte telif vs. inşallah o yollara başvurmazsınız.

gördüğüm kadarıyla 3-4 kişi bir araya gelince kazanmaktan çok kazandırmamaya uğrasıyorlar. flag, sahte telif vs. inşallah o yollara başvurmazsınız.

Öncelikle yorum olsada ön yargıları kaldırmak en mantıklısı galiba benim amacım etrafımdaki insanlar kazansın sonuç olarak bu işte bedavadan kazanç yok, yaptığım süre boyunca kimsenin kanalından video çekmedik,sahte telif yollamadık öyle bir yola başvuracak olsa bu şekilde bir konu açmayız hepimiz aklı başında boş vakti olan ek kazanç elde etmek isteyenlerdeniz de bu emeği bu işi yapan insanlardan emek hırsızlığı çalarak yapmak gibi bir fikrimiz,düşüncemiz yok o konuda bir anlaşalımda :)

Her zaman demişimdir. Bu işten ekmek yemek isteniyorsa şu 2 kriter olmazsa olmazdır :

1) Kanal oluşturmaya, video atmaya başlamadan önce minimum 1 hafta forumda gerekli konular okunmalı, youtube kariyeri için bir fikre sahip olunmalıdır.

2) Belli bir fikir sahibi olduktan sonra bir kağıt kalem ile, biraz daha ilerledikten sonra 2-3 ortalı defter alıp kanalların takibi yapılıp notlar alınmalıdır. Aksi takdirde eliniz ayağınız birbirine dolaşır. Ne yapacağınızı bilmeden desteksiz spam yapmış olursunuz.

Ekstra not : Bırakın şu ortaklık işlerini..

Her zaman demişimdir. Bu işten ekmek yemek isteniyorsa şu 2 kriter olmazsa olmazdır :

1) Kanal oluşturmaya, video atmaya başlamadan önce minimum 1 hafta forumda gerekli konular okunmalı, youtube kariyeri için bir fikre sahip olunmalıdır.

2) Belli bir fikir sahibi olduktan sonra bir kağıt kalem ile, biraz daha ilerledikten sonra 2-3 ortalı defter alıp kanalların takibi yapılıp notlar alınmalıdır. Aksi takdirde eliniz ayağınız birbirine dolaşır. Ne yapacağınızı bilmeden desteksiz spam yapmış olursunuz.

Ekstra not : Bırakın şu ortaklık işlerini..

Yönlendirme için teşekkürler 1-2 haftadır yolumuzu az çok çizdik ve şöyle bir durum var yanlış yolda gittiğimizi farkettim gerekli yardımları sağolun yardımcı oluyor arkadaşlar, Ortaklıktan kasıt ev arkadaşlarım ve etrafımdaki insanların bu işe ciddiye alıp benimle adım atması artı olarak görüyorum, çoğu yetenekleri olan insanlar kanallarımız arasında bir adet özgün kanalımızda olucak.hepsini 1 hafta sonraki toplanmamızda eğrisi doğru ile konuşacağız.

İyi akşamlar arkadaşlar öncelikle kısaca kendimi tanıtayım İsmim Yahya Yaşım 22 Konya'da Necmettin Erbakan Üniversitesinde Makine Müh. 3 sınıf öğrencisiyim;Ekim 2013 yılında ytpara.com ile tanıştım, tek başıma elimden geldiğince birşeyler yapmaya başladım günlük 0.01$ kazanıyordum evet kazanç düşük ama sıkılmayacağımı düşündüm sıkılmadımda fakat öğrenci yurdunda kaldığım için bir türlü düzenli kazanç elde edemedim,uygun ortam olmadığından çalışmayı bıraktım kanalla ilgilenmedim kanallarım telif yemiş para kazanması kapanmış geçen ay Adsense üyelik iptali yaparak hesabımdaki küçük meblağ parayı çektim bu küçük meblağ bana tekrar bir ışık verdi, 2 ev arkadaşım 3 sınıf arkadaşım ve olayıda anlattığım 3 arkadaşım benim öncülüğümde benim ile bu işi yapacaklar, tekrar kanallar açıldı bildiklerimi arkadaşlarıma anlattım ben dahil 4 kişi youtube kazanç sistemi ile tanıştık fakat benim bildiklerimin yetersiz olduğunu farkettim yaklaşık 1 hafta içinde arkadaşlarım ile toplanıp bir nevi ekip toplantısı yapacağız Kanallarımız YTR Networkde bulunmaktadır.Bizimle çalışıp bize yol gösterecek bizim kazandığımız gibi bize öncülük yapacak,ilgilenecek kendine +21 yaş üstü bir ekip kurmak isteyen bu işten kazanan ve kazamaya devam etmek isteyen arkadaşlardan yardımlarını ve fikirlerini bekliyorum, Hepinize iyi geceler diliyorum.

Bir bilen gelsin yanımıza bize işi öğretsin diyorsun yani :DD güzel fikir de sizin iş olmaz gibi :D

Şimdi konuşucam yine kızacak bazıları. :) Foruma yeni gelen arkadaşlar niye konuları okumak istemiyor ki? Tavsiyeler zaten forumda yer alıyor.. Yanlış anlama kardeşim ama direk para bana gelsinle olmuyor bu iş. Burada kimsenin sizinle çalışıcağını zannetmiyorum 3-4 arkadaşsınız her biriniz forumdaki konuları bölüşün okuyun çok zaman almaz bir ayda elle tutulur bir şeyler kazanırsınız..

Ben bir foruma niçin üye olurum o forumdaki yazıları okumak için eğer aradığımı bulamıyorsam o zaman yardım isterim..

Bir bilen gelsin yanımıza bize işi öğretsin diyorsun yani :DD güzel fikir de sizin iş olmaz gibi :D

cümlelerimin başını okumadın galiba yinede teşekkürler yorumun için

---------- Spam Engelliyici 02:25 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------

Şimdi konuşucam yine kızacak bazıları. :) Foruma yeni gelen arkadaşlar niye konuları okumak istemiyor ki? Tavsiyeler zaten forumda yer alıyor.. Yanlış anlama kardeşim ama direk para bana gelsinle olmuyor bu iş. Burada kimsenin sizinle çalışıcağını zannetmiyorum 3-4 arkadaşsınız her biriniz forumdaki konuları bölüşün okuyun çok zaman almaz bir ayda elle tutulur bir şeyler kazanırsınız..

Ben bir foruma niçin üye olurum o forumdaki yazıları okumak için eğer aradığımı bulamıyorsam o zaman yardım isterim..

Estağrufullah ne yanlış anlarım ne yadırgarım ama diğer arkadaşın yazdığı cümleleri yanlış anlarım, konuların çoğunu okudum niche çalışmaları olsun,spamm olaylarını,başlayanlara tavsiyeleri,ünlem aşmayı,telif geçmeyi hepsini tek tek okudum temelimiz var,bu işi aralarında en iyi bilen benim, herhangi bot,uploader kullanmışlığım yok,tek başıma anlayabildiğim kadarını anlamadım ve bir şekilde kendim harmanladım arkadaşlarıma anlattım ama öyle yada böyle kazanç düşükse yanlış giden şeyler var demekki :) bir şekilde öyle yada böyle biz yolumuzu çizicez önemli olan başlamak için adımı atmak ayrıca ben 4-5 kişilik ekip halinde çalışmak isteyenlerdenim 1 arkadaşım video oynamalarıyla ilgili bilgileri var diğer arkadaşımın biri vds kullanım bilgisi var bi arkadaşım 7/24 boş hepimizin farklı özellikleri var bunu değerlendirmektende zevk duyarım

cümlelerimin başını okumadın galiba yinede teşekkürler yorumun için

---------- Spam Engelliyici 02:25 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------

Estağrufullah ne yanlış anlarım ne yadırgarım ama diğer arkadaşın yazdığı cümleleri yanlış anlarım, konuların çoğunu okudum niche çalışmaları olsun,spamm olaylarını,başlayanlara tavsiyeleri,ünlem aşmayı,telif geçmeyi hepsini tek tek okudum temelimiz var,bu işi aralarında en iyi bilen benim, herhangi bot,uploader kullanmışlığım yok,tek başıma anlayabildiğim kadarını anlamadım ve bir şekilde kendim harmanladım arkadaşlarıma anlattım ama öyle yada böyle kazanç düşükse yanlış giden şeyler var demekki :) bir şekilde öyle yada böyle biz yolumuzu çizicez önemli olan başlamak için adımı atmak ayrıca ben 4-5 kişilik ekip halinde çalışmak isteyenlerdenim 1 arkadaşım video oynamalarıyla ilgili bilgileri var diğer arkadaşımın biri vds kullanım bilgisi var bi arkadaşım 7/24 boş hepimizin farklı özellikleri var bunu değerlendirmektende zevk duyarım

Sabır çok önemli kardeşim.. Bu bilgilere sahipsen zaten gelecektir gerisi.. ;)

Sabır çok önemli kardeşim.. Bu bilgilere sahipsen zaten gelecektir gerisi.. ;)

Sabırımız var çok şükür :) sabrım olmasa uğraşmam bile, sıfırdan birilerine birşeyler anlatmak zor ve ben şuan zor olanı yapıyorum sadece yardım istiyorum :) teşekkür bu arada yorumunuz için

Bende Necodayım dostum bir ara Sosyal ve Beşeri Bilimlere Uğrarsan muhabbet edebiliriz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri