Merhaba Arkadaşlar

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

WaDa

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 3 aydır youtube dan uzak kaldım bi kaç sorum olacak

şunuda belirteyim elimde 10-15 kanal var hepsi 10k izlenimi geçmiş min 3 aylık kanallar

1 - 10k izlenimi geçmiş min 3 aylık kanalı adsenseye bağlarken sıkıntı yaşarmıyım ? onaylanmama gibi ?

2 - adsense reklamları düzenli bi şekilde çıkıyor mu ? 3 ay önce sıkıntılar vardı

3 - hala kapanmalar devam ediyormu ? nasıl bi yol izlemeliyim ? almanya tr ?

Teşekkürler...

Benim bu şekilde olan kanalların hiçbiri onay almadı. muhtemelen öncesinde kanallara özgün atıp izlenim almak lazım ya da bilmiyorum.

youtube gerçek bir darbe vurdu. partner bulmak lazım. adsenseye kanal bağlıyorsun ay sonunda kanal kapanıyor elinde kocaman bir hiçlik kalıyor. tansiyon yükseliyor, stres artıyor, dengesiz tiklerin başlıyor. bunlara katlanan varsa devam etsin. ama bazen de kapanma olmasa kesinleşme oluyor. ama eski youtube'yi artık bulmak imkansız.

Bu işlerde yeni sayılırım göze batmadan az kanalla kazanmaya çalıştım şu ana kadar ama kapanmalara çözüm bulamadım bir türlü ay sonuna getiremedim kanalları.Sözün özü kendi açımdan kapanmalar hala devam ediyor :)

1 aydır ızlenımlı kanal satıyorum kanallara genelde 6 ay once vıdeo atılmıs ne telıflı ve dunya engellı kanallara onay aldırdım suan kadar bır tane red yedım oda +18 ıcerıklı vıdeo varmıs kanalda ondan dolayı saygılar hayırlı aksmlar

kapanmalar eskisi kadar sık değil ama inceleme sırasında kanallarım kapandı. onaylanan kanallarım da tr adsense bağladığım için 3-4 gün sonra kapandı belki de ingiltere almanya bağlansaydı kapanmayacaktı. 3 gün önce yeni bir spam kanalla ingiltere adsense bağladım hala inceleniyor

920 k 520k 178k ve bir sürü 10k üstün kanalım var artık partner bağlantısı için adsense ye kanal bağlı olması gerekıyormus yoksa partner bağlantısı gönderemıyormus partner oyle dedi Şimdi para kazanmayı aç tabi açılırsa sonra adsenseye bağla ve kanal gümlemesse partnerlere başvur illa biri alır ama reklam çıkmadımı 2-3 gune partnerler atıyor kanalı Son zamanlarda başıma gelenleri yazdım yeni kanal yapmıyorum zaten bütün bu sorunlar ile urasmaktan sa illa bu yt işini yapacaksam kendı adıma özgün yapmak daha mantıklı geliyor bana Öte yandan bende sürekli okuyorum bazı arkadaşlarımız yüzlerce kanalın para kazanmasını onaylatıyorlar imiş Belki sizinde kanallarınız onaylanır

Bende de var bi 20-30 kanal 6-7 aydır yatıyor aynı şekilde. Bir kaç kere eski adsenseye bağlamama rağmen kapandı. Daha sonrada hiç denemedim. Partnerlere bağlayalım diyoruz onlarda yok bilmem kaç abone yok bilmem kaç izlenim istiyor. Yani kanallar boşa sayıyor hiç bir şey yapmıyoruz. :)

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar evet yt eskisi gibi değil ama kanallar boşa izlenmesin şansımızı deneyelim şu taktikle bağlarsan kesinlikle onaylanır diyen varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri